Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wrocilam

Polecane posty

No właśnie, ja bywam tu codziennie i niestety musze się przygladac ich zachowaniu . mała dawke mamy tu - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4608896&start=60 Ale to już po wielu wielu innych akcjach dlatego tak wszyscy są nastawieni.. Mnie osobiscie widok nicku Jennifer wywołuje dreszcze, tak samo przystojniaka jakich malo.. brrr

Ja nie mialam dosc dlugo zdjecia w stopce.. Ale uwielbiam patrzec na innych, z kim mam do czynienia:) zwykla ciekawosc. Dlatego właśnie dodałam.. Ale to nie o to chodzi juz.. ja nie robie tematow zobaczcie jaka jestem piekna- wstawia swoje fotki i wyzywam wszytskich innych- tak jak to robi autorka..

Wszystko z przymrozeniem oka ... inaczej sie nie da :) Malo to takich ktorzy robia burze w szklance wody i co najlepsze wszyscy wokol maja wrazenie ze przemokli do suchej nitki ?:) Takie jest kafe...znaczy tak ja widze.

wenus, moze nie jestes brzydka, ale do jennifer ci daleko niestety:) masz grubiutkie nóżki a styl jak blachara z dyskoteki:) takie kobiety są dobre zeby spuscic z krzyza, ale nie do stałego związku i daj spokój już jenny bo to robi się nudne:O

takie jest kafe:) nie wiem co tu jeszcze robie :D przez takich ludzi mi rece opadają.. ale nudno w pracy to trza się czyms zając:D a teraz zbieram graty i lece do domu:) narazie🖐️

Kochaniutki coż ty mozesz wiedziec o mnie? o moich nogach wygladzie? :) Ogladajac jedno zdjecie? :) nic.. Ubrana zostałam nie przez siebie, nóg grubych nie mam:) zreszta nie mam skad miec tłuszczyku mierzac 169 a ważąc 55 .. :) zreszta nie wazne. nie wiedziałam ze tak dogłębnie mozesz poznać ludzi przez kafe.. jak ty to robisz:D szkoda ze sie mylisz:) bo jestem w udanym związku :) mam kochajacego narzeczonego, blachara nie jestem.. a spuscic z krzyza to mozesz sobie jedynie na chusteczke i to za pomocą ręki:) Chyba ze jennifer Ci pomoze:D rzeczywiscie jennifer ma figure wieszaka, tez ja widzialam :) A oczy moge miec takie jak ona jak wrzuce na siebie kilogram tuszu i kredki do oczu :D niestety uzywam tylko delikatnie tuszu :) nie mam zamiaru oszukiwać natury ze jestem ladniejsza jak jestem taka jaka jestem :D pozdrowienia:) spadam do domu