Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasamidobra

Facet poprosił o nr tel a nie dzwoni?dlaczego?

Polecane posty

Gość czasamidobra

Byłam na weselu, tam poznałam faceta ktory pod koniec imprezy poprosił o nr telefonu.Nastepnego dnia były poprawiny i rowniez razem sie bawilismy na koniec przy gosciach podszedł pozegnał sięi powiedział ze zadzwoni .Moze wydziwiam ale dzisiaj mamy wtorek a on nie zadzwonił dlaczego?

Gość nieudaczniony
robi sobie dobrze, to musi troche potrwać

Gość ale jakimi przymiotnikami?
rozmyślił się

Gość czasamidobra
Tak dwa dni. Nie rozumiem takiego zachowania,po co to zrobił wsrod swojej i mojej rodziny? teraz wyjdzie na d....

roznie bywa. moze sie jeszcze odezwie, moze sie rozmyslil.... do mnie ostatnio tez odezwal sie nowo-poznany facet po dwoch dniach dopiero. a juz bylam pewna, ze tego nie zrobi. Te dwa dni to dla niektorych standard :P a jak Ci zalezy to zdobadz jego numer i sama napisz :)

no ale co? oświadczał Ci się, miłość wyznawał? czemu ma wyjść na dupka? :D

Gość bo dzwoni się najwcześniej
po tygodniu żeby nie wyjść na napaleńca bo wtedy laska cie olewa. Jak o nim pomyślisz to się zgodzisz na kawe jak zadzowni. A jak nie dał by ci się pomartwić to byś go olała

Gość nieudaczniony
myśli

Gość a ja myślę że nie zadzwoni
raczej, bo co innego impreza zakrapiana alkoholem a co innego codzienność, raz też bawiłam się z chłopakiem na weselu i rodzina widziała nas razem tańczących, bawiących się...a po weselu zero kontaktu mimo że nr telefonu wymieniliśmy się poprostu po weselu emocje opadły i czar zabawy prysł...gdyby chciał to przynajmniej sms by napisał

Gość czasamidobra
dupek dlatego,ze nie rzuca się słów na wiatr. Jeśli prosisz o numer to masz zamiar z niego skorzystać to chyba zrozumiałe - nie można mowić czegoś na co nie ma pokrycia w czynach bo to żenujące.Nie jesteśmy dziecmi. No chyba że obiecanki cacanki heheh Chyba ,ze nie ma nr ale łatwo mu jest go zdobyc,wiec ja nie będe robiła 1 kroku - bo jak to by wygladało?

Gość czasamidobra
pewnie nie zadzwoni i kolejna nauczka. Mowią nie wrzucac do jedenego worka - hmm jednak chyba trzeba.

Gość nie zadzowni niestety
nie zadzwoni.... bo gdyby mu naprawdę zależało zadzwoniłby następnego dnia albo chociaż wysłał smsa. Nie ma czasu? A ile zajmuje telefon czy wystukanie głupiego smsa? Przykro mi. Niestety znam sytuację;/

Gość cocojambooo
daj mu jescze jeden dzień, nie gorączkuj się tak, do 3 dni sztuka:P

Gość saotniczka nie z wyboru
Ja mialam taka sytuacje.Wzialnumer telefonu i nigdy nie zzadzwonil.

Gość czasamidobra
daję czas do jutra a potem reset :)

Gość czasamidobra
i sama napisalam sms do niego hehe dzwonil 4 razy ale ja rozmwialam wiec ddzwanilam ale wtedy to on rozmwial reazultat on zadzwonil i rozmawialismy badzo dlugooo wstpnie umowienie jestesmy ,ciekawe co z tego bedzie ..a czemu nie zadzwonil do mnie bo jak się tłumaczył chcial byc pewien ze juz jest zdrowy hehe bral antybiotyk i nie chcial dzownic nie wiedzac kiedy wyzdrowieje 9szczerze to jest to smieszne dla mnie) ale coz mnie zalezy teraz bym miala osobe tpwrzszca na kolejne wesele a wstepnie hcyba się zgodził:)

Gość niech zgadne napalona
16tka? :classic_cool: tylko one maja takie pytania :D

Gość czasamidobra
zdziwił byś się,ale prawie tak się czuję bo randkowanie to dla mnie nowośc po nieudanym małzenstwie

Gość taaa sciemniaj dalej
:D piszesz jak malolata " a dlaczego tak?.. jak jutro nie zadzwoni reset" :D idz do nauki dziecko i nie zawracaj gitary ludziom 🖐️

Gość trachohhh
nie dzwonil, poniewaz zazywa antybiotyk? ale bardziej zdziwilo mnie Twoje podejscie- ze poprosil o twoj nr przy innych osobach,a teraz nie dzwonil i z tego powodu mial wyjsc na dupka przed nimi? a) ludzie maja w nosie to co on robi- maja wlasne problemy b) zapisanie czyjegos numeru do niczego nie zobowiazuje, a Ty piszesz o tym takim tonem jakby chodzilo o to, ze on publicznie sie oswiadczyl i teraz nagle zniknal

Witam w klubie w srode bylam na imprezie oznalam faceta widzialam sie juz z nim 2 raz bawilam sie z nim swietnie wzial ode mnie numer telefonu powiedzial nawet ze jak mu nie dam teraz to i tak go zdobedzie i co jest piatek a tu nic...hmm chyba znowu olewka

Gość powiem wam numer
mnie obcy facet znalazl przez NK :D chyba wyczytal z listy na domofonie nazwisko i zbierajac rozne detale doszedl do mnie:D

no to dobry jest kurde ja mam naprawde pecha do facetow kazdy mnie olewa kogokolwiek nie poznam widac ze jest zainteresowany a pozniej juz si enie odzywa cholera jasna:(

Gość kot13
słynne pytanie-DLACZEGO NIE DZWONI:-)

no tak jest pytanie dlaczegonie dzwoni bo to jest ciekawe dlaczego to po co numer bierze jak nie chce dzwonic ech faceci...

Gość czasamidobra
nikt tutaj nie sciemnia. A fakt jest faktem nie mam doswiadczenia z facetami mimo wieku ,moze i to smieszne ale tak jest. Wiem jedno nie nalzey się napalać ani robić 1 kroku choc ja to uczyniłam.