Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru$kawencjaaaaa

INFORMATYK POTRZEBNY

Polecane posty

Gość tru$kawencjaaaaa

witam poszukuje informatyka lub kogos kto sie zna na sprzecie komputerowym chodzi mi o kamere internetowa ktora ma wbudowany mikrofon i ma dwa wejscia na USB a drugie na mikrofon wszytsko jest dobrze podlaczone kamera dziala ale gdy wlaczam skype kolezanka mnie widzi ale nie slyszy robilam testy glosnosci nie slychac nic niewiem co robic jestem zalamana mam system xp...:(

Gość tru$kawencjaaaaa
up

Gość tru$kawencjaaaaa
malo zabawne dobra widze ze nikt sie tu nie zna na rzeczy ...za niski poziom jak widac

Gość tru$kawencjaaaaa
męska rzecz to moze powiedz jak to zrobic bo ja niewiem wszytskiego probowalam

Gość tru$kawencjaaaaa
mam odznaczone i w mikrofonie mam automatycznie juz ustawione na SoundMax digital audio

Gość tru$kawencjaaaaa
niech mi ktos pomoze:(

Ale to nie może być soundmax bo to nie jest mikrofon podpięty do karty dźwiękowej tylko drugi na usb. Powinien się nazywać jak kamera. Np logitech cośtam.

Gość tru$kawencjaaaaa
ale tego nie idzie zmienic niewiem jak to zmienic;( niech mi ktos powie jak to sie zmienia

Gość tru$kawencjaaaaa
ale nie da sie tego ustawic probowalam niewiem w co wejsc co zmienic :( moze pdoasz mi gg to bardziej wytlumacze

Gość tru$kawencjaaaaa
pomoze ktos?

Mam ciekawsze rzeczy do roboty, zaproś kolegę na ciastko i kawę. Nie da to się mostu wzdłuż rzeki zbudować. Skoro nie ma mikrofonu innego niż Soundmax w skype a jest kamera z mikforonem na usb to coś się źle zainstalowało bądź kamera nie ma mikrofonu. W mikserze trzeba wyłączyć wyciszanie mikrofonu w nagrywaniu ...

Gość tru$kawencjaaaaa
w jakim mixerze?

Gość tru$kawencjaaaaa
wszystkiego probowalam naprawde nic nie dziala moze sa jakies osobne sterowniki niech mi ktos z tym pomoze prosze:(

Gość to niekoniecznie problem
kamerki z mikrofonem. U mnie wspollokator mial ten sam problem jak zmienil system na Windows 7. Testy w Skype przechodzil pomyslnie a nawiazujac polaczenie nie bylo slychac jego glosu. Nagrzebalam sie w necie na ten temat i wreszcie sie doszukalam. Trzeba wyczyscic rejestry w systemie i zainstalowac od nowa Skype. Niestety na chwile obecna nie pamietam dokladnie jakim programem czyscilam rejestr - poszukaj w google, niestety musze juz konczyc posiedzenie przed kompem na dzis, ewentualnie moge jutro ci podac naze programu. W kazdym badz razie poskutkowalo u mojego wspollokatora.

Gość tru$kawencjaaaaa
a jak sie czysci w rejestrze te systemy

Gość tru$kawencjaaaaa
ale mi to nic nie daje:(niewiem czemu sie nie slysze moze sa jakies inne wejscia o ktorych nie wiem(na mikrofon)bo wlozylam w rozowy gdzie byl narysowany mikrofon ale moze sa jakies inne

Gość wiesz lepiej jak poprosisz
kogos znajomego kto by ci pomogl - ciezko na odleglosc wytlumaczyc komus kto sie malo zna na sprzecie co i jak ma zrobic.

Gość gośću
polecam zarejestrować się informatycy na tej stronie : http://zrobmikompa.pl Masz problem z laptopem, tabletem lub telefonem? Znajdź pomoc blisko siebie!