Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seerena

Ignorowanie na gadu - na każdym kompie?

Polecane posty

Czy jeżeli dodam kogoś do ignorowanych na gadu na laptopie, to czy na innych kompach na ktorych mam gadu (ten sam numer) ta osoba tez bedzie zablokowana?

Gość nieeeeeeeeeeeee

Gość kuzwa no nie wiem no :(
nie wiem juz sama ;)

Nie eksportowałam listy na której jest ta osoba zablokowana, czyli na stacjonarnym będzie zablokowana dopiero jak wyeksportuję listę z laptopa na serwer a na stacjonarnym zaimportuję z serwera? Czy automatycznie?

zablokujesz osobe i zaimportujesz liste na swoim gg, nstepnie wejdziesz na innego laptopa i eksportujesz ta liste ktora wczesniej zaimportowałas i osba bedzie zablokowana. A jak nie zaimportujesz tej listy i utworzysz nowe gadu na 2 laptopie to wyskoczy ci lista eksportowana ostatnio, np 2 miechy temu.. nie wiem kiedy ja importowałas :)

Gość doradca od wszystkiego
numer gadu-gadu tylko durnie mają! to najgorszy komunikator na swicie i nie można z komunikatora konta usunąć!

No dawno, na stacjonarnym nie uaktualniałam listy z lapka juz hoho czasu a z lapka nie wysylalam listy na serwer, ale ta osobe mam i tu i tu (stacjoonarny u rodzicow jest), i nie chcialabym zeby do mnie pisala jak u rodzicow bede :P Czyli na automatyczną blokadę nie ma szans?

Doradca - ja mam gadu u siebie przez aqq, ale więcej osób korzysta z sieci gg niż z jabbera więc wtyczkę gg trzeba mieć.

A wiesz nawet nie wiem czy ja ten kontakt zaimportowałam czy po prostu dopisałam jak byłam u rodziców i ona pisała :( Nawet nie jestem pewna czy najpierw dodałam na lapku czy na stacjonarnym :/