Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

CZY JEST TO W OGÓLE MOŻLIWE ?

Polecane posty

, ze jesli się w ciagu np 3 lat przytyje ( wczesniej chudziutkim się było ) i wiadomo , ze jak sie nie miało problemu z tłuszczykiem ani nic nie wystawało - .. to czy Ci mają większe szanse na szybsze schudnięcie czy coś w tym rodzaju ? No wiadomo ze ćwiczyc trzeba itp. a przynajmniej mi o chudnięcie z ćwiczeniami chodzi - np 3 razy w tygdniu po 1godz, plus do tego wf w szkole 3 razy w tyg. Chodzi o schudnięcie całokształtu ale jednak głownie o dolną partie ciała ( pupa , uda , łydki ) pojawienie się tłuszczyku to głownie z powodu - jedzenia dużo smażonego ( np kluski ) i to tycie od złamania nogi , którą złamałam 3 lata temu . Czy moze to po prostu kwestia rozwijania się - a mam 17lat .

Gość fifa rafa
ze niby przystylas bo zlamalas noge 3 lata temu? dobre sobie :)

a to nie moze miec np z tym związku ? nie no ale chodzi mi glownie o okoliczbosci z tym związane to np ze się rozleniłam , zaczęłam więcej tego smażonego jeść itd. No , bo akurat przytyło mi się od tego czasu złamania .

Gość marusza LW i Andrzej K.
przepalaj kalorie masturbacją!

nie myśl od czego przytyłaśa od czego nie. Weź się za robotę i zacznij ćwiczyć, coraz częściej się ruszać.. Sama z siebie od tak nie schudniesz :)