Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Do komputerowcow

Polecane posty

lub informatykow,zeby sie nikt nie obrazil.Mam takie pytanie,co sie stanie jesli do starego komputera (ok 6lat) wgra sie nowy Windows 7.Dodam ze nie byl to zaden super komputer na tamte czasy,wiec te wszystkie parametry pamiec itd ma raczej slaba.Powidzcie mi czy jest wogule sens robic cos takiego?

Gość jnkjn
jesli procesor jest w miare dobry i dokupisz Ramu, to powinno byc ok. Windows 7 nie jest taki zasobozerny jak Vista.

Nie ma mozliwosci dokupienia ramu,komputer ma pamieci chyba 80 GB

Gość nie ma sensu
przynajmniej ja go niw widze. po cholere ci taki system, bedzie sie wieszal na starym kompie. nawet najlepszy 6 letni procesor wymieknie. poza tym jaka masz karte muzyczna i graficzna?jesli sa starsze niz kopm to mozliwe ze nie znajdziesz kompatybilnych sterownikow...

Gość system status secure
musisz miec przynajmniej 1gb ram, ale znam przypadki ze na 750mb dzialal, ale to byl windows 7 rc1, i nie probuj instalowac wersji wyzszej niz home edition.

Wlasnie chodzi o to ze ja bym tak nie zrobila,moj genialny szwagier wzial komputer ktory w tamtym roku dalismy tesciom,dal jakiemus kooorwa koledze ze niby mial im wgrac nowy windows a tesciowie mysleli ze to dobrze i dali no i teraz kooorwa nic nie dziala,nawet na skypa nie mozemy do nic zadzwonic bo nie da rady zainstalowac,podejrzewam ze juz po prostu miejsca nie ma.Normalnie szlag mnie trafil,geniusz od siedmiu bolesci %&*^%$!!!

Chcialam sie po prostu upewnic czy to przez tego nowego windowsa na kompie ktory ma mala pamiec moze sie wszystko rypac teraz.