Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

czy wasz partner też się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość forumowiczka87

gdy się kochamy nie powiem , zawsze czeka aż ja dojdę i wtedy on po mnie ,ale np jak zaczynamy to jakoś mam wrażenie,że nie lubi mnie ,,tam,, pieśćić ustami, zawsze omija i tylko aby wyskoczyc z ciuchów i do dzieła, ja jego kocham tam całowac dlugo a on jakoś się ociąga.....bardzo dbam o higienę i nawet nie ma opcji ,ze jestem niezadbana czy nieatrakcyjna ! pozatym dzis on skonczył a ja nie mogłam i poprosiłam żeby dokonczył mi ustami a on nie chciał ,,bo on juz doszedł,, no kurde :( a mnie zostawił rozdraznioną ,jego argument to ,,mężczyzna jak dojdzie to juz nie ma ochoty,, czy ja przesadzam?czy nie liczy się z moimi potrzebami? zresztą ostatnio rzadko się kochamy a jestesmy juz 7 lat a ponad rok narzeczenstwem

Jak mowia ze facet na wsadzić na sile kobiecie to to mu przytrzymaj glowe i niech chlapie. A tak na serio to widocznie trafiłas na takiego ktory tego nie lubi. Nawet jesli twoja higiena jest na odpowiednio poziomie. Tak jak kobiety mogą nie lubić tak i faceci. Zapytaj go wprost?

Gość forumowiczka87
kurde moge przyznac ,ze na 100% mam większy temperament od niego! lubię urozmaicenia itd... mogłabym codziennie ,kiedys tak było a dzis nie bardzo ....choc adal go bardzo kocham i on mnie tez wiem to. kurde a może ja powinnam jakos w ogóle zacząc mu odmawiac? bo ostatnio to ja inicjuje i proszę o bliskosc az mi glupio! gadałam z nim to mówił,ze przesadzam,ze on to lubi.....no tylko,ze jakos pocałuje i do dzieła! a ja wolałabym dluzej eh wkurza mnie to! no i te zostawianie mnie rozdraznionej. powinnam uciąc seks na jakis czas i mu odmawiac?zeby bardziej się postarał?

Gość forumowiczka87
podbijam ,i proszę o wypowiedzi osoby mające cos do powiedzenia

Nigdy nie słyszałaś wypowiedzi kobiet/dziewczyn na temat seksu oralnego? najczęściej można usłyszeć, ze gdy chłopak/narzeczony/mąż/kochanek prosi o fellatio ich reakcja [głownie u tych niedoświadczonych] jest wstręt i obrzydzenie. Dlaczego mimo powszechnego mniemania [zresztą, jak dowiodły niedawno przeprowadzone badania], ze mężczyzna myśli więcej o seksie [często się mówi, ze głównie o nim] nie założysz, ze on po prostu tego nie lubi, albo uważa to np.: za poniżające? zapytaj go, porozmawiaj o seksie, gwarantuje, ze nie zaszkodzi, a może pomoc. jesteście razem tak długo, znacie swoje pragnienia, znacie swoje ciała. Tam nie mam miejsce na zawstydzenie, tabu, tajemnice czy niedomówienia. Bądźcie szczerzy i otwarci, a gwarantuje, ze pomoże. Pozdrawiam. 3k!

Gość rudy42445645624
GRAWITACJA !!

Gość niestety....
nie mam dla Ciebie dobrych wiaomośći.... U mnie o kilku lat jest podobnie. Bez szans na jakiekolwiek zmiany. Trudno się o tego przyzwyczaić, truno zaakceptować.

Gość gert
Musisz szukać innego faceta żebyście dopasowali seksualnie. Bo jak wezmiecie ślub to będziesz zdradzała go, ponieważ niezaspokoi cię seksualnie. Taka jest prawda. Więc bierz do rozmowy z narzeczonym. Sama musisz wiedzieć jaki on jest w łózku. Są różni faceci na ogół większość to lubiący seks.

Gość provokejszyn jka nic...
twoj facet po porstu tego nie lubi i tyle...... tylko ciekawe jak on by zareagowal gdybys ty nie lubila robic loda....

Gość Kafeteriuszka86
Moj tez tego nie lubi i mowi mi, ze uwielbia ogladac moja cipke z boku, ale nie znosi "miesa" bo go to obrzydza. wiecie jak ja sie z tym czuje?:( i zeby nie bylo, rozmawialismy juz o tym wiele razy, a ja czuje sie coraz bardziej niezaspokojona i rozdrazniona:(

Gość 7oi6uynbthgvrf
"Moj tez tego nie lubi i mowi mi, ze uwielbia ogladac moja c*pke z boku, ale nie znosi "miesa" bo go to obrzydza." wspolczuje :O

Gość świński odbyt
zapuść krzaklewskiego to mięso przykryjesz a nie poddtykasz pod nos gołe mięcho

Gość forumowiczka87
hm...może rzeczywiście nie przepada za tym ,nie powiem bo zaspakaja mnie ,kocha się ze mna tak długo aż dojdę....tylko,że ja wolę mocniej ,szybciej a on ,,normalnie,, czyli średnim tempem ,kurcze kwestia temperamentu,nie w głowie mi go zdradzac bo jest mi z nim cudownie i byłby to grzech ,żebym zniszczyła taki partnerski związek oparty tez w duzej mierze na przyjazni! kocham go i przez myśl mi nie przechodzi ,ze mogłabym byc taka swinią! on uważa,że lubi lizanko ale jak przychodzi co do zcego to tylko chlipnie i do dzieła:/ a jak z nim próbuje rozmawiac to mówi,ze są ważniejsze sprawy na głowie niż takie głupoty czyli planowanie naszej przyszłosci,ale kurcze seks i pożadanie tez sa dla mnie bardzo ważne,bo jak ta sfera uschnie to i wszystko sie posypie,nadodatek ma troche tego brzucha i nic z nim nie robi pomomo moich prózb ,tez dodam,ze jest przez to ociezały i widzę,że jak kochamy sie np na stojąco to się wstydzi tego balona i zaraz chce zebysmy na leżąco i tutaj włąśnie brak urozmaicenia poprzez brzuch co ja mam robic eh

może jest ero- marny? nic nie zrobisz, ten typ tak ma, mój jak dochodzi wcześniej to jest wibrator,palce, język i nie odpuści dopóki nie powiem dość, parę lat temu mieliśmy w miarę oboje razem, teraz jest różnica ale mój dojdzie i nie idzie na papierosa,to co robi po stosunku jest fajniesz nawet niż ruchanie, sprawne palce, język..