Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dexterrr

największą wadą kobiet jest brak pasji intelektualnych

Polecane posty

Gość dexterrr

która kobieta czyta ksiązki popularnonaukowe i nie inteteresuje sie wyłącznie

Gość maxiliaa
ja się interesuje męzczyznami:)

Gość maxiliaa
podobno mamy mniejszy i lżejszy mózg

Gość baby sa głupie........

Gość fifa rafa
maxiliaa chyba ty...

Gość do góry do góryjjjjjjiih8u
książki popularnonaukowe uważasz za wyżyne inteligencji?? koleś idź sie dowartosciowuj w łazience i spiertalaj z kafe ;/

Gość baby sa głupie........
lepsze to niż harlekin

A ja wolę książki obyczajowe. Ostatnią jaką przeczytałam to "Bidul" autorstwa Mariusza Maślanki. Opowiada o perypetiach rodzeństwa, które sąd nakazał odłączyć od patologicznej rodziny i umieścił w domu dziecka. Polecam

Gość do góry do góryjjjjjjiih8u
dla ciebi lepsze a jak laska jest za mądra to facetowi też źle!!! NAJLEPiej kkurwa jak laska jest bogata, samowystarczalna, bez uczuc, zimna, wyrachowana, chujowo bystra... to wtedy żaden kmiotek nawet do takiej nie podejdzie , tylko wyzywają od lesbijek albo feministek...tak faceci...taka prawda...łatwiej wam podejść do blond niuni co mysli tipsami a nie głową

Gość przecież to dobrze
bo żadna nie chce głupszego faceta. Co jest zabawne bo same pyszczą, że faceci lecą tylko na głupsze :D

A teraz Ty autorze podziel się treścią jakiejś książki popularnonaukowej. którą czytałeś ostatnio lub takiej, co zrobiła na Tobie duże wrażenie. Co możesz mi zaproponować????

Gość Ewaldi
kobiety żyją w innym świecie i należy to zrozumieć, że kobieta potrzebuje co najmniej dwie godziny dziennie na piłowanie paznokci kończyn górnych i dolnych a potem dochodzi lakierowanie i czas na schnięcie lakieru , depilacja kończyn - tu mają wiele możliwości oprócz golenia żyletką a potem jest kremowanie kremem oczywiście aż wsiąknie w skórę , wyrywanie włosów na waginie to jest poważna sprawa , dwie godziny łaskotania waginy , i jeszcze pod pachami a potem wyrównywanie rzęs i malowanie powiek , cały dzień roboty i nawet kobieta nie ma czasu na śniadanie ale cztery kawy to tylko nosem wciąga i w końcu modelowanie włosów na głowie za pomocą prostownicy , już wieczór nadchodzi , taaaak, kobiety mają tyle spraw na głowie , że czasu brak na przyjemności i na pasje intelektualne :)

Gość Czekoladka z orzeszkim
Ja sie interesuje tylko wielkoscia penisow. Im dluzszy tym lepszy :) :D

Gość meg41
Jasne ze fajnie jest z kobieta porozmawiac na przyklad o zderzaczu hadronow w CERN.Sama mnie to interesowalo i moglam z facetami godzinami spekulowac o mozliwosci powstania czarnej dziury. Uwielbiam programy o powstaniu naszego universum i juz jako dziecko prowadzilam dyskusje z moim tata na temat kosmosu, czy ma gdzies koniec, bo nie moglo mi sie w glowie pomiescic ze moze byc cos,co konca nie ma.Ostatnio czytalam spekulacje na ten temat i widzialam prawdopodobny model naszego universum. Wygladal jak precel, takze nie ma konca bo zaraz wracamy do poczatku.Moze i tak jest naprawde:-) Uwazam ze to super rozmawiac z kobieta nie tylko o ciuchach, kosmetykach,dzieciach i problemach z facetami :-)

Gość truskawkowy koktajl
o boziu moja praca jest intelektualna pasja a jak wracam do domu wypluta to chce odpoczac aktywnie spdzic czas czy pobyc z rodzina a nie znowu wspinac sie na wyzyny intelektualne zaloze sie koles ze jakbys mial ambitna prace to odechcialoby ci sie filozofowania i udawania pseudonaukowca po godzinach

ewaldi z jakimi ty kobietami sie zadajesz ze masz o nas taka opinie? chyba pora zmienic towarzystwo, bo to co piszesz jest zenujace

Gość hey dziewczyny
szprota tez masz racje. A jak nogo wlochate albo zarosnieta pipka to tez by mial pretensje hihihi Zapomnial dodac ze to tez jest jednak wazne:-)

Gość ja czytam w zasadzie
wyłacznie popularnonaukowe i literature faktu. Zadowolony?

Gość neutralnie
meg41 ciekawa teoria z tym preclem tylko powiedz mi w takim razie co jest poza tym preclem :P bo chyba cos jest?

Gość dexterrr = andrzej z biłgoraja

Gość meg41
no wiec wlasnie.To moj nastepny problem... Co jest za preclem???

Gość meg41
Mysle ze to nie na nasze mozgi, czy meskie czy damskie... Zastanawialam sie juz czy mozna sie przebic przez ten prezel... Ale prawdopodobnie tez lataloby sie w kolko... Jak sadzisz..?

Gość huskyyyyyyyyy
.....:classic_cool: ==D/|\ ......./\.

Gość hahahahahaa
:D ta postać husky :D :D

Gość meg41
model universum, a raczej przypuszczenie ze tak wyglada pochodzi od stephena hawkinga... jestem pelna podziwu dla tego czlowieka:-)