Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on ją zdradza ze mną

Czy to nie jest tak, że gdy się nic nie chce od faceta, on nie czuje, że zdradza

Polecane posty

Gość przesadzasz i poza tym
o tej godzinie na kaffe jest malo panow...

meksykanski - pewnie ciagnie mnie do seksu z nim dlatego, ze on tez nic ode mnie nie chce, ze nie musze wysluchiwac jego wywodow, zwierzen, ze nie musze go codziennie ogladac i chodzic z nim za raczke. Nie dzielimy swojego zycia codziennego, nie ma monotonii ktora zabilaby pozadanie.

No tak, panowie o tej porze zapewne zajeci sa... zdradzaniem swoich partnerek :) W takim razie poczekam do jutra i zajrze tu popoludniu, moze wypowie sie w koncu jakis samiec, najlepiej sam zdradzajacy lub majacy w tym doswiadczenie. A wam dziewczyny radze nabrac troche dystansu do tej kwestii i nie ufac zbytnio waszym facetom, bo wcale takimi niewiniatkami nie sa, na jakich wygladaja. Dobranoc wszystkim!

Gość autorko..
Normalnie aż chce mi się wyjść z twojego monitora i trzasnąć cię w łeb. Wszystko tak odwracasz, robisz z siebie tą grzeszącą, ale w sumie niewinną. No to fajnie, niech ona dalej martwi się co by tu wymyślić, żeby poprawić ich związek, niech się męczy nad opiekowaniem się jego kondycją psychiczną.

Gość po tym co tu czytam
natychmiast rzucam swojego faceta, bo zapewne mnie zdradza z kobieta Twojego pokroju :D :classic_cool: i btw podejrzewam, że to prowokacja :)

Gość DianaBen
Mnie tez brzydzi przechodzony towar;p

Gość roger zielony beret
Nigdy was nie zrozumiem.

Gość meg41
nikt na Tobie psow nie wiesza ale nie ma taz za co pochwalic. A jezeli chodzi o niego-to bym go najlepiej uspila i wykastrowala :-) Mam nadzieje ze robicie to z guma, chociaz dobrego seksu z guma nie moge sobie wyobrazic... a potem tragedia bo hiv also hepatitis... ale co tam, przeciez to warte ryzyka :-)

Gość Sharky Jeans Club
autorko nei przejmuj sie !! to jset najlepszy uklad ty on i jeszcze jedna, dwie zapokajacie wszystkie jego fantazje smutki trudy i on jest dla kazdej wspanialy. nie przejmuj sie tymi moherowymi szmatami ktore zamiast na temat pojecahly po tobie z gory na dol. to jest bardzo dobry uklad;

Gość meg41
obudz sie wreszcie i oprzytomnij. znajdz sobie normalnego przyjaciela. ale cos mi sie wydaje ze ten pan sprawi ze nie zaufasz wiecej innemu facetowi...

Gość csssiiiiiii nie namawiaj
do obudzenia, Autorka przeciez poszla spac :p

Gość meg41
Jasne, naljepiej zaraz zakladac caly harem i kazda baba do czegos innego... super pomysl prosze pana...

Faktycznie, nie ufam zadnemu facetowi i chyba juz nie zaufam :) Ale po co.. Mam zaufanych przyjaciol, rodzine.. To na nich moge polegac, a facet moze byc tylko od jednego. Dzien dobry wszystkim! Podnosze topik i czekam na szczere wypowiedzi BEZ CIENIA UPRZEDZENIA!

Gość mix12
Witaj, wszystko zależy jaka jest sytuacja w ich związku, nic n ie dzieje się bez przyczyny, ja też zdradzam poniewaz mam kibel w domu i muszę jakoś odreagować i też trwa to już bardzo długo a trwam w tym związku poneważ jest jeszcze coś co nie pozwala mi podjąć decyzji o zakończeniu tego wszystkiego a momentami naprawdę jestem tego bliski to oczywiście Dziecko zbyt mocno je kocham i nie chcę go aż tak bardzo skrzywdzić nie wiem tylko jak długo jeszcze dam radę. Co do wyrzutów na początku miałem ale z drugiej strony zacząłem podchodzić do tego trochę inaczej skoro staram się tworzyć dom rodzinę i wkładam w to sporo wysiłku ale druga strona wszystko niweczy to co mam sobie wyrzucać. Mogłby jeszcze trochę pociągnąć temat ale wyszła by powieść. Pozdr.