Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhehehe co za cyrk

Jakie CYRKI na tym WYDZIALE

Polecane posty

Gość buhehehe co za cyrk

Od 2 tygodni probuje sie dowiedziec kiedy bedzie egzamin poprawkowy. ( 1 termin byl 13 wrzesnia) Nikt nic nie wie kierownika katedry nie mozna zlapac ani sie dodzwonic. Zaniepokojona ide do jednego z pracownikow Katedry zbey umowic sie na egzamin w przyszlym tygodniu. On zgadza sie przepytac ale znowu musze miec zgode kieronika katedry zeby kto inny gp zastapil na egzaminie wiec pytam kiedy bedzie ten kierownik dowiaduje sie ze jutro ze wzgledu na rade katedry . Ok nastawiam sie na egzamin w pryszlym tygodniu a jutro na podanie. Patrze na ogloszenia a dzisiaj ogloszenie z dziejsza data ze egzmain jutro Kurwa jakas paranoja. Do jutra to ja sobie moge palcem w dupie podrapac bo nawet nie zdarze tego powtorzyc a co dopiero douczyc sie 2 dzialow. Chamstwo nieprzecietne nigdy nie spotkala sie z tym zeby ktos dal ogloszenie dzien przed .

Gość zennnnnnn
dupie to jest brzydkie słowo, nie mów tak dziewczynko

Gość buhehehe co za cyrk
na waszej uczelni tez w taki sposob sie postepuje??

Gość buhehehe co za cyrk
szokująca wypowiedź bozesz ucze sie clay czas ale to jest dla mnie durnowaty przedmiot w ogole zawierajacy mase elementow roznych dziedzin nie zwiazanych w ogole ze studiami i tak mialam to rozlozone zbey na przyszly tydzien isc na egzamin

Gość provokejszyn jka nic...
no to zamiast na kafe idz sie uczyc.... chyba na tyle by zdac to dasz rade zapamietac?

Gość buhehehe co za cyrk
provokejszyn jka nic... z nerwow nie moge sie skupic na czytaniu zreszta kurwa gdzie ja 700 stron powtorze w jeden dzien i doucze sie brakow na egzamin bylam z tym dr umowiona rowno za tydzien :(