Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle się poczułam

Facet mnie obraził

Polecane posty

Gość źle się poczułam

Dwa miesiące temu poznałam faceta. Był co do mnie miły, uczynny, kulturalny. Dobrze nam się rozmawiało. Czułam się przy nim bezpieczna. Można powiedzieć, że spotkało mnie szczęście. Ale...po dwóch miesiącach znajomości poszlismy do łóżka. On jest moim drugim partnerem sexualnym (mówiłam mu o tym). On po stosunku do mnie z takim tekstem "i za wiele się nie nauczyłaś". Zrobiło mi się przykro. On przede mną miał 3 partnerki sexualne i cały czas porównywał mnie do nich, że one były w sexie "inne" czyt.-lepsze, i dlaczego ja taka nie jestem. Jest mi przykro

Gość buhehehe co za cyrk
ja bym zerwala kontakt po takim tekscie z tym gosciem

Gość Na twoim miejscu
dałabym sobie z nim spokój!

Gość źle się poczułam
właśnie nie odzywam się do niego. tylko boje się co będzie jak do mnie zadzowoni. a z drugiej strony-jeśli chodzi o sprawy nie związane z sexem to facet jest naprawdę na poziomie.

Gość hahahaaaaa345
co? jaki BEZCZELNY CHAM! miej swoją godność i nie odezwij się do niego już nigdy, jak można tak potraktować kobietę? To ZWYKŁY PROSTAK!

Gość buhehehe co za cyrk
źle się poczułam jesli chodzi o sprawy zwiazane z sexem to facet jest na poziomie laska ty siebie vzytasz co piszesz ?? ty chcesz byc jego sciera do podlogi czy jak ?/ zreszta watpie ze sie facet odezwie bo mialas byc do lozka i sie nie sprawdzilas wiec poszuka innej lalki do sexu

Gość źle się poczułam
A celowo nie będę nie odbierać telefonu bo uważam, że to dziecinada. Tylko nie wiem, co mam mu powidzieć, jak z nim teraz gadać?

o boze co bedzie jak zadzwoni.... NIC KURNA - nie odbierasz !!! miej troche honoru dziewczyno. Ktos Ci naplul w twarz a Ty chcesz udawac, ze to deszcz pada ? no blagam !! Godnosci !!

Gość źle się poczułam
do buhehe-------pisałam sprawy NIE związane z sexem

Gość jamdjka
widocznie jesteś cienka kłoda w tych sprawkach,myślałaś że wystarczy leżeć i dać sobie wsadzić nie wiem po co faceci z takimi są :D

Gość Numer dwanaście
a dlaczego mu nie powiedziałaś "a od kogo mialam sie nauczyć, chyba nie od Ciebie"?

jak on moze byc na poziomie jak nie ma za grosz kultury osobistej ? Potraktowal Cie jak szmate a Ty go bronisz... Fuuuu

Gość buhehehe co za cyrk
źle się poczułam to tym gorzej bo wybacz ale on w ogole nie jest na poziomie a jak zadzowni odbierzesz i powiesz ze nie podoba ci sie jego zachowanie w stosunku do ciebie i koniec znajomosci dziekuje ty chyba naprawde jestes bez godnosci

Gość odniosłaś porażkę
albo facet powiedział to żartem tak też się zdarza i ty wyolbrzymiasz a jak na serio to ja bym się wstydziła nawet o tym pisać na forum

Gość źle się poczułam
Kayka---nie bronię go. Tylko kompletnie nie wiem jak się zachować. Czy zacząć go unikać bez słowa wyjaśnienia "dlaczego"?

Gość źle się poczułam
do jamjdka----ale ja naprawdę nie mam zbyt dużego doświadczenia bo przed nim miałam tylko jednego partnera sexualnego więc raczej ciężko od takiej osoby jak ja wymagać, że będzie superkochanką

Gość źle się poczułam
jest tam ktoś jeszcze?

Gość marusia z opancerzonych
dziewczyno trafiłaś na chama:O nie możesz dzielić życia na seks i inne,z nim szczęśliwa nie będziesz bo początek znajomości a on już przykrość Ci sprawił,daj sobie spokój dopóki jeszcze za daleko nie zaszliście;)

Gość marusia z opancerzonych
i jeszcze jedno jak kobieta kobiecie;) co to za facet z niego jak nie umie cieszyć się z partnerki szczególnie mało doświadczonej,przecież to marzenie każdego faceta mieć taką kobietkę do ulepienia;) odejdź i się nawet nie oglądaj za siebie;)

a co sie martwisz tym co sobie pomysli jak go olejesz ???? On nie myslal kiedy strzelil Ci takim tekstem !!

jesli chodzi o sprawy zwiazane z sexem to facet jest na poziomie no wlasnie nie jest:O olej chama, bedzie Cie tylko wpedzal w kompleksy

Gość Cytrynkovaa
Ja bym na Twoim miejscu już się z nim nie spotkała. I telefonu też bym nie odbierała. Jak będzie dzwonił odbieraj, tylko napisz mu sms-a że nie jesteś zainteresowana dalszą znajomością. Olej tego gościa, dobrze Ci radzę. Jeśli już teraz Ci przykrość sprawia, to później będzie tylko gorzej. Tacy są najbardziej niebezpieczni, na pozór na poziomie, kobiety się zakochują, a później są niszczone psychicznie.

Gość Cytrynkovaa
Nie odbieraj* miało być

Gość kleopatrax00
hmmm a od kiedy się nie odzywa? bo jakby zależało mu na TOBIE to napewno by tak nie powiedział.

dobrze Ci radza, pomysl, skoro mowi Ci takie rzeczy na poczatku znajomosci, kiedy to ma sie klapki na oczach i druga osoba wydaje sie idealem, to obawiam sie ze po pierwszym zauroczeniu pokaze jaki naprawde jest i zryje Ci psyche:O nie odbieraj, napisz tylko smsa

Gość endrjuuu
jak zadzwoni odbierz i powiedz mu, ze sie puscisz z polowa miasta, aby poprawic swoje lozkowe zdolnosci i pokazesz mu, ze mozesz byc lepsza!!! :-) tak tez powinnas uczynic, podszkolic sie :-) ..... ja pierdole, no comment :-O

Gość żle się poczułam
dzięki za rady

Gość art123
zrobiło Ci się przykro , rozumiem . Jednak różnica między Wami polega na tym,że on powiedział o swoim rozczarowaniu a TY nic z tym nie zrobiłaś. Zazwyczaj ten pierwszy raz nie jest zajebisty bo ludzie dopiero się odkrywają, on też musi mieć małe doświadczenie lub wiedzę bo żadna od razu nie odpierdala sztuki na miarę oskara, wszystko wychodzi z czsem, po wzajemnym poznaniu się. Tu raczej wyraźnie widać,że o uczuciu mowy nie ma to jest tylko ochota na sex ( z jego strony) poza tym czy on był taki boski? . Jak zadzwoni to odbierz i gadaj normalnie. A pomyśl gdybyś odwaliła tam cyrk na kółkach to co byś usłyszała? może że jesteś dziwką? Facet miał wyobrażenia na ten temat a wyszło samo życie, miej to w nosie , jak się domyślam, Ty też nie byłaś wniebowzięta więc to on się nie postarał i to mu powiedz przy okazi.

Gość art123
okazji- za szybko chcę pisaćź i stąd te błędy

Gość anikaaaaa
moim zdaniem jezeli po seksie cie nie przytulił, nie pogłaskał tylko od razu (nawet jesli to prawda i było mu h**owo z toba)miał wyrzuty i to powiedział w taki sposob to nie ejst ciebie wart!!! I nie mów ze an innej płszczyznie jest ok... bo nie da sie tego tak odgraniczyc. Czyli co, bedziesz z nim bo jest super tylko seks do doopy?? No co ty, szkoda czasu na takiego. Nawet lepiej by to zbarzmiało po kilku dniach jakby to powiedział albo cos w stylu...no nie umiesz za wiele ale naparwimy to:) postaramy sie aby było jeszcze lepiej...i tak cie kocham itp.