Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvb,,,,,,,,,.,,

kobiety wolą czarnych?

Polecane posty

Gość Jeszcze mąż
Szczerze mówiąc nie wiem, mi to jest obojętne. Jak Polka ma być szczęśliwa z Arabem czy Murzynem, niech z nim będzie. Ale moim zdaniem trochę dziwne jest, że tylko kobiety z Eurupy Wschodniej są takie otwarte na "egzotykę".

Gość Numer dwanaście
odmienność przyciąga dwie strony. Czy to kobietę czy egzotycznego kochanka, dla któego biała kobieta też jest tą egzotyką właśnie. Odmienność jest fajna na początku, szczególnie dla ludzi którzy lubią wyzwania, nowe kultury, nieszablonowe życie. Po latach przeradza się jednak w koszmar, chyba że jedna ze stron idzie na całkowity kompromis a propos stylu życia, kultury, tradycji i przyjmuje w 100% obyczaje tej drugiej strony.

Gość Jeszcze mąż
Moim zdaniem trochę blefujesz, ponieważ na przykład białych facetów nie ciągnie do Murzynek (ale co innego Mulatki).

Gość Numer dwanaście
moja wypowiedź nie odnosiła się do konkretnej relacji "bialy człowiek - czarny człowiek", ale ogólnie do egzotyki. Jako kobieta też mogę powiedzieć że też nie pociąga mnie czarna rasa, ale biała w wydaniu egzotycznym jest już atrakcyjna w sensie wizualnym oczywiście, bo nie kulturowym :)

Gość Jeszcze mąż
O gustach się nie dyskutuję, ale raczej współczuje kobiecie, która wiążę się z muzułmaninem, dla którego najpierw jest wiara, a potem życie.

Gość Numer dwanaście
oczywiście, dla kobiety z Europy, wychowanej w naszej chrześcijańskeij kulturze, związek z muzułmaninem to dramat, w większym lub mniejszym wydaniu. Bo mężczyzna w tamtej kulturze nigdy nie pójdzie na ustępstwo. Zdanie żony będzie....gdzieś tam.... kobieta dostanie opiekę, dom, rodzinę - ale to będzie jej świat. Nic poza tym. Znam parę takich par i wiem że nigdy nie chciałabym być na miejscu tych kobiet, choć one uważają że są szczęśłiwe...ale powatarzają o tym zbyt często, nie wiem dlaczego.

Gość Jeszcze mąż
A moim zdaniem, gdy muzułmanin jest wierzący, ale ma łagodny temperament, jest dużo lepszym materiałem na męża niż Europejczyk. A muzułmańskie kobiety ... podobno złoto. Tyle, że rządzą tam radykałowie i jest konflikt, który kiedyś wybuchnie.

Prawda jest taka że czarnoskórzy mężczyźni wolą grubsze panie, oni po prostu tak mają żę jak przyjadą do Polski to ogladaja sie za tymi z wiekszym tyłkiem i biustem.

Gość Jeszcze mąż
Też to zauważyłem. Zauważyłem, że Murzynów ciągnie do pań z lekką nadwagą i obowiązkowo blondynki. Nie widziałem nigdy Murzyna z brunetką.

Gość cvb,,,,,,.,,,,
widziałem z brunetką. Właściwie to chyba im wszystko jedno, byle biała? Ale racja, że za blondynkami szaleją :)

Gość Regina W
wcale nie wola. moze biora z braku laku, jesli nie udalo sie spotkac Polaka. niebiali bardziej okazuja zainteresowanie niz Polacy. W tym caly pic. Ja jednak jestem rozsadna i nie dam sie nabrac na "czarusia" intensywnie sie we mnie gapiacego i zaczepiajacego na ulicy. kiedys spotkam mojego Polaka.

Gość gość
Mądrze pani Regino... a oni nie lecą na polskie pasztety a na prawo pobytu w UE ! Potem hulaj dusza ! Szkoda ze wiele kobiet tego nie rozumie .

Gość gość
Czarni lubią grube babsztyle, więc nie dziwi mnie to zdjęcie w linku.

Gość białypolaczek
Bo czarni potrafią dogodzić, mają wielkie fiuty, a biali mają mikroptaszki.

Gość gość
ja osobiście lubie niebieskich w odcieniu lazuru, jak morze śródziemne, ale cholernie trudno takiego znaleźć