Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałem zycie...

przegrałem zycie

Polecane posty

Gość przegrałem zycie...

przegrałem swoje zycie... kocham była... jestem teraz z kobieta .. ktora coraz mniej mi sie podoba...ciagle porownuje ja do byłej... i co najgorsze jestem z nia bo nie chce byc sam.. hm.. i z kazda mam tak samo...

Gość hubertcik
szukam starszej na seks..

Gość duplikat
Odetnij się od wspomnień. Na pewno znajdzie się ktoś kogo pokochasz :)

miałbyś trochę przyzwoitości i zostawił dziewczynę, skoro jej nie kochasz, ale jesteś tchórzem, który boi się być sam, który woli się poużalać i który woli męczyć się z kimś kogo nie kocha w imię wygody. szkoda mi tylko dziewczyny, ciebie mi nie szkoda przegrańcu

Gość rozumiem co czujesz
Do autora - a moze sa szanse bys wrocil do bylej? Widocznie to ta jedyna, skoro kazda porownujesz do niej i tak niestety bedzie zawsze :( tesknota bedzie sie poglebiac i wszystko bedzie Ci sie z nia kojarzylo, wiec czy warto sie tak meczyc ? no chyba, ze nie ma widokow na zejscie sie razem, to juz inna bajka, pozostaja jedynie wspomnienia :o

Człowieku walcz o swojw szczęście i marzenia! Wszystko jest możliwe tylko musimy bardzo chcieć. Tkwienie w bagnie to tchórzostwo i głupota. Pomyśl też o tym, że uniszczęśliwiasz nie tylko siebie ale i dziewczyne z którą teraz jesteś. Czas mija, lata lecą i zostanie już tylko żal. Na pewno nie jest za pózno!

Gość przegrałem zycie...
w dodatku z rozpaczy zjadłem własną qpę

Gość przegrałem zycie...
ktos sie podemnie podszywa... i do niego to ty wciagasz szambo jakies... a co do reszty odpowiedzi nie wiem nie poddaje sie tak łatwo ale wiem ze marne sa moje szanse.... chyba musze sie pogodzic z tym.. mimo ze to nie takie łatwe... najlepiej bedzie jak zostane sam... dzieki Wam za wsparcie...:) pozdrawiam...

Gość przegralem zycie...
Widzę jej obraz przed oczami Słyszę stukanie obcasów za drzwiami. Serce bije mi szybciej i szybciej Cały czas myślę, że zaraz tu przyjdzie. Słyszę jak mówi, woła mnie gdzieś z sypialni Spotykam jej wzrok, z jej oczami Mocno chwytam jej dłoń i oddalam się z nią I dotykam jej ust wargami Wymyka mi się z rąk przez palce Dotykam jej ostatni raz-opuszkami Próbując złapać ją, zatrzymać na zawsze Upuszczam ją i zabijam coś między nami. Mógłbym przysiąc była tutaj przed chwilą Ciężko dysząc trzymaliśmy się mocno Chciałabym umieć jej pokazać tę miłość którą czuję, Nawet teraz mocniej niż na początku Chciałbym pomóc jej w nas jeszcze uwierzyć I zawsze być przy niej i być potrzebny Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś, ale Bez niej jestem pusty nawet jak idę przed siebie. Ona czuje że nie będzie szczęśliwa Nie ze mną- czas upływa mi z takim obrazem. Czuję że za mało czasu nam tu zostało by Pozwolić sobie na to by nie być razem 23.12.08 może to ostatni raz gdy patrzę jej w oczy Chciałbym powiedzieć jej jak bardzo ją kocham Ale prosiła mnie bym dzisiaj nie mówił o tym Uśmiecha się i ma ten dołek w policzku Który tak bardzo lubię i kurwa mać- jest śliczna. I chyba nie widzi jak w dłoni drży mi zapalniczka Ręce mi się trzęsą- nie chcę żeby wyszła. Może nie umiem być już ani trochę lepszy Jeśli to nie jest miłość to chyba bóg jest ślepy Przecież istnieje między nami tyle fajnych rzeczy I kurwa, co się z nimi stało? Nie wiem. Chcę jej powiedzieć, że dla mnie jest najlepsza Zrzucić wszystko z blatu stołu i się pieprzyć, ale Spogląda na mnie, nawet się cofa Nie chce, żebym mówił o tym, żebym próbował Nie chce żebym tak patrzył na nią prosto w oczy, bo Nie chce musieć mówić mi-że już mnie nie kocha

Gość try to fix
tez przegralam, jestem alkoholiczka :P

Gość try to fix
w dodatku mam zaburzenia emocjonalne border line prawdopodobnie schizofrenie i caly szereg innych urojen :P witaj przegrancu-piona :P:D

Gość lillllyy
Super. Naprawde mocne.

Gość add22
Ja tez przegrałem i nie mam siły walczyc... ech życie zycie

właśnie tacy ludzie jak Ty są najbardziej żałośni.Jesteś z kimś tylko dla tego żeby nie być sam?A co z uczuciami kobiety z którą jesteś?Nienawidzę takich ludzi-nie odciął się od przeszłości ale coś tam próbuje-tyle tylko,że na ogół nic z tego nie wychodzi

Gość try to fix
no jestes zalosny, fakt. ale kto nie jest tak na prawde? tyle jest ludzi skonczonych kazdy probuje sie ratowac jak moze, zeby przezyc, jakkolwiek. ja jestem skonczona na swoj sposob-samotna, ale czy jestem lepsza?:O

użalać się to każdy lubi ale żeby coś robić ze swoim życiem to już gorej. chłopie, nie przesadzaj bo nie umierasz - rozstań się z dziewczyną której nie kochasz i której niszczysz w ten sposób życie i staraj się zapomnieć o eks. dopiero jak się odetniesz od przeszłości możesz wejść w normalny związek

moskala -podpisuję się pod Twoimi słowami.Rozstanie to nie jest koniec świata choć wiadomo,że lepiej się jest witać niż mówić do widzenia.Ale tak naprawdę-nie ma tego złego ..więc trzymaj się chłopie i przemyśl mądre rady-mądrych ludzi.Powodzenia:)

Gość hjhjhjhjyiim
Pierdo lisz chłopie. Ja tez mam wielki sentyment do byłej, moja obecna jej nie dorównuje niestety.. No ale ja szukam juz innej, znajdzie sie lepsza. Była to szmata - mysl tak to ci przjdzie;d

Gość przegralem zycie...
mika cos tam... nie znasz dokonca sytuacji a mowisz ze ne nawidzisz... wez ogranij sie troche.. bo zero przez Ciebie wielkie mowi

Skoro ja jestem zerem -to Ty kim jesteś?A poza tym kto Ci dał przyzwolenie na ocenianie mnie i skąd wiesz,że nie znam sytuacji?Myślisz,że tylko Ciebie dotyknęłła rozłąka?Wszystkich ludszi wokół siebie traktujesz jak zero?No tylko Ci pogratulować i współczuć