Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala murzina

topikuś propagandowy

Polecane posty

Gość biala murzina

ten oto topikuś jest tylko i wyłącznie dla białych murzinów, czyli osób które: nie przejmują się pierdołami mają dystans do wszystkiego kochają siebie są pozytywnie nastawieni do świata Będziemy tu pisać jak jest pieknie i cudownie na świecie :)

Och cudownie jest..zwłaszcza ten wiatr przez który włosy przyklejają mi sie do ust przez mój błyszczyk, a później rozmazują mi go po całej twarzy, ale i tak jest pięknie......

Gość biala murzina
hie hie hie dobre dobre :) idzie polska złota jesień, będzie padał cudny deszczyk, kupimy sobie kolorowe parasolki i kalosze

Ja najbardziej lubię jak pada deszcz ten nasz Polski cudowny deszcz co ostatnio zalał tyle miejscowości....kocham gdy buty brudzą mi sie od mokrego chodnika a zwłaszcza gdy zapomne parasoli lub gdy mam daleko do auta a zaczyna padac...eh nienawidze jesieni

Gość biala murzina
spoko spoko jesień to pan pikuś, poczekajmy do zimy, do zimna, mrozu, pizgawicy i mojej ulubionej śnieżnej brei. Jeee, ale co tam póki co jest jeszcze ciepełko, zawsze mozna wskoczyc w samolot i fiuuuu na majorke ciach ciach.