Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Kurde - dziwie sie ludziom, ktorzy mieszkaja w starych mieszkaniach

Polecane posty

Smierdzace kamienice, w ktorych bramach sikaja zule czy bloki z wielkiej plyty - rakotworcza chemia. Ja przynajmniej mieszkam w nowiutkim mieszkaniu, sciany sa super proste, ladnie wykonczone. Ale Polacy po prostu maja to gdzies jak mieszkaja - dla wiekszosci licza sie tylko glupie telenowele albo alkohol.

Gość nie masz większych problemów
:O

Gość a co liczy sie dla ciebie?
mieszkanie w nowym budownictwie? widze ze dla ciebie urasta ten problem do rangi narodowej. tylko na to cie stac

Gość tak tak wy wszyscy
w bloku mieszkasz? Co za dno!" jak mozna mieszkac w bloku, nawet nowiutkim? Ja mam cudowny domek z ogrodem i kawalkiem jeziora. Zal mi ludzi z nowych blokow, tak tam bez duszy..

Gość tak tak wy wszyscy
dla nich licza sie tylko tematy na kafe i zacieranie rak, bo ktos inny mieszka gorzej. A nie wpadla na to autorka, ze ktos o niej tak mysli, bo mieszka w domu.

to jasne ze lepszy jest dom (sam nie mieszkałabym w bloku, a tym bardziej w kamienicy) ale gdyby każdy miał domek z ogródkiem to i na świecie musiałoby sie zaczać powodzić ludziom, weź to sobie wyobraź

Gość o xmadziusiax wróciła
teraz będzie pełno tematów o biedakach i rolinkach co ją okradają :D

Gość tak tak wy wszyscy
teraz bedzie pisac, ze ja denerwuja kamienice i lepiej, by je wyburzyli i postawili nowe budownictwo :D bo tam tylko chlejom, palom, cpajom, telenowele ogladajom, kultury nie majom chamy jedne z kamienic.