Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominikaHighHeels

poznam faceta na seks katowice/zabrze

Polecane posty

Gość Cezar_30
A masz jakiegos kotka albo pieska?

Gość Cezar_30
Jezeli masz to sie odezwij na cezar30@onet.pl a popiszemy sobie o nich troche:)

Gość DominikaHighHeels
cezar jestes Panem?

Gość deeplay
okolice K-c, 34l widzę, że lubisz akcesoria... deeplay@mixbox.pl

Gość Cezar_30
Nie, jestem Pieskiem i mam nawet swoje stadko hauuu hauuuuu

Gość deeplay
uwielbiam piss, mysle ze podzielisz moje upodobania ze mną. Interesuje mnie rowniez kał

Gość DominikaHighHeels
wolalabym Pana... badz tez faceta dominujacego co potrafi doprowadzic kobiete do obledu....

Gość mix12
Do dominiki fakt dzieci powinny bawić się w piaskownicy, jeżeli jeszcze wogóle śledzisz ten wątek, napisz na mix12@onet.pl, też szukam tu tylko romansu więc ktowie... czekam

Gość mix12
Jestem z Wrocławia, moge dojechac w kazdej chwili bo chwilowo jestem na bezrobociu

Gość movering
takie rzeczy to tylko w erze

Gość Resolution
I tak to jest sciema bo sie nie odzywa, a ile jzu minelo

Witam Spełniam Twoje kryteria. 34 lata śląsk pasuje. Napisz słonko kiedy i co i jak.Bo życie stygnie Buziaczek

Gość normalny45
chętnie Cię poznam.Spełniam twoje kryteria.Doprowadzę Cię "na drugą stronę tęczy".Szanuję kobiety, nie mogę czytać tych głupich uwag niewyżytych samców. Pisz do mnie koniecznie na : pineska7@interia.pl

Gość Katowiczanin
odezwij sie seoo@o2.pl jestem z katowic Centrum

Gość fgff
niedorozwoje... jestem uwodzicielem piszcie do mnie a Wam pomoge bo plakac mi sie chce jak podajecie meile nie widzac jak ona wyglada byle dziure miala, nie macie wartosci, wiem wszystko o uwodzeniu (no prawie wszystko bo to bardzo rozlegly temat) ale chwile pracy i bedziecie miec laske ktora bedzie chetna kilka razy dziennie a nie jakies pasztety oglaszajace sie na necie, badzccie wysokiej wartosci i prawdziwymi facetami!!! przedewszystkim piszcie

Przeszedles ten kurs uwodzenia, ktore sa tak reklmowane szeroko na internecie?:P

Gość fgff
nie przeszedlem bo taki kurs to ja bym musial sam prowadzic, a ci co reklamuja to sciemniacze w wiekszosci znam uwodzicieli z naszego wojewodztwa i moze 2 moze sie pochwalic porownywalnymi wynikami do moich reszta to sciemniacze albo zwyczajni goscie pomagajacy sobie, ale z tych 2 jeden to natural wiec nie nauczy was nic bo on to robi nieswiadomie a ja sie nauczylem przez 7 lat wszystkiego wiec i tak jestem lepszy od niego w skutecznosci a drugi to taki cdiekawy przypadek malo umie dobrze wyglada i duzo podchodzi wiec sukcesy ma i tez uczy ludzi tylko ze ja BARDZo DUZO UMIE to mnie rozni od niego

Kobieta zwroci na ciebie uwage, jak masz swoje zdanie, jestes inteligentny, masz poczucie humoru i masz jako taki wygląd. Czego sie tu uczyc, i to 7 lat.

Gość fghfh
i co myslisz ze je wszystkie pokolei wydupczysz? a jak nie masz ktorys cech to co masz walic konia i myslec ale mam pecha nie jestem przystojny itd itd... a w rzeczywistosci wystarczy umiec uwodzic

Niektorzy maja cechy wrodzone i nie musza podrywac, czy uwodzic dziewczyn, jak tam to sobie nazywasz. Dziewczyny same na nich uwage zwracają. Druga grupa, to ta w ktorej jestes ty. W tej drupie sa osoby, ktore aby nabrac pewnosci siebie stosuja jakies z dupy wyciagniete techniki, ale i tak efekt tego nie bedzie taki jak zwyklego normalnego chlopaka, ktory soba prezentuje jakis poziom. Inteligentne dziewczyny poznają chlopaka , ktory chce je tylko "przelciec", natomiast na takich jak ty, to ida zakompleksione niezbyt atrakcyjne stare panny, ktore leca na kazdego faceta, ktory okaże im choc odrobine zainteresowania.

to, że 7 lat konia waliłeś nie czyni z ciebie podrywacza ćwicz dalej, to przynajmniej nie będziesz nerwowy

Gość techniki buhaha
Jak facet mi się nie podoba,to może sobie w dupę wsadzić wszelkie mozliwe techniki

Gość pati26
chętni do wsadzenia paluszków lub dużych kutasów w moje kakaowe oczko piszcie na maciejewski25@wp.pl

Gość G..itz
Niewiem na ile prawdziwe sa tu wypowiedzi , ale wiem, ze szukam wlasnie takiej kobiety , jestem zboczony mam zone , niezaspokojona, mega zadbaną , sam dbam o siebie jak o zycie , ktore za szybko niestety ucieka , szukam kobiety odwaznej , dojrzalej najlepiej starszej odemnie , max 5 lat , Dominika....wydaje sie ze jestes wirtualnym odpowiednikiem , mam wzorowe predyspozycje do miana kochanka .....pragne tylko sexu , nic pozatym -zero błedów w postaci uczuc , tylko przyjemność !!! Sex i głównie zadowolenie kobiety-to co mnie najbardziej podnieca-niczym afrodyzjak !!!!! Nie podam swoich danych i namiarow tylko dlatego ze jestem tu poraz pierwszy i chyba ostatni , chce aby inni poznali moje zdanie....

Gość gość
jestem z katowic, mam 21 lat i bardzo spore doswiadczenie, poznamy sie blizej?

Gość rx
jest tu moze jakaś Dziewczyna z okolic Rybnika

Wypałuj sie wariatko:D To tak jest jak sie pisda myśli:D

Gość piaskun
kochana wlasnie mnie szukasz a ja ciebie jestem zonaty mam 34lata z chorzowa spelnie twoje najskrytsze marzenia seksualne

Gość gość
Witaj miło mi Dawid jestem mam 32lata wysoki dobrze zbudowany jestem tobą zainteresowany odezwij się jestem z Zabrza 516499838

Gość gość
E Dawid tyś chyba własny mózg na ch...ja zamienił. To topik z przed 5 lat