Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszk@

Mam problem

Polecane posty

Gość szara myszk@

Za kilka tygodni idziemy z mężem na wesele .Jest to nasze pierwsze "wyjście" odkąd urodził się nasz syn, a ma już1,5 roku. Jestem kompletnie skołowana, bo wiem, że wszystkie laski z rodziny odstawią się tak,że mi oczy na wierzch wyjdą, a ja - no cóż. Mam odrosty bo nie mam nawet kiedy iść do fryzjera. Szafa pusta w temacie wyjściowych sukien- bo to co mam jużdawno niemodne-a mam tylko jedną suknię więc... Szpilek nie noszę od zajścia w ciążę i niemam żadnych eleganckich bucików- nie mam ochoty iść i czuć się jak kopciuch. Mąż nie ma z tym problemu- pracuje ,jeździ w delegacje, ma koszule, garnitury itp. bo musi mieć . Pomóżcie.

kup sobie cos ..nawet taniego z allegro..umaluj wlosy ..i po klopocie..trzeba tylko chciec:-) jaki rozmiar nosisz moze cos znajdziemy wspolnie:-)

Gość koniecznie fryzjer i kreacja
zrób sobie fryzure od dobrego fryzjera w dniu wesela, umaluj paznokcie, koniecznie nowa sukienka i buty na obcasie - nie muszą być drogie :). Zobaczysz ze mąż lepiej na Ciebie spojrzy nawet, ze dbasz o isebie, że może się Toba pochwalić. Tacy są faceci :)

Powinnas znaleźć czas też dla siebie, myśle ze jezeli pieniądze to nie kłopot, to 2 godzinki na mieście i znajdziesz cos dla sibie, kurcze czemu tak jest ze kobiety po urodzeni dziecka zapominaja o sobie..hmmm

kobieto szoruj migusiem do fryzjera i do sklepu po jakis ciuszek...no przeciez nawet nie powinnas pytac o takie rzeczy...sukienki nie sa takie drogie wiec od razu nie zbankrutujesz

Gość szara myszk@
Włosy to nawet sama pofarbuję bo zawsze to robiłam samodzielnie. Mam 158 cm, jestem szczupła drobna, ale mam kobiece kształty, wydaje mi się,że mam ładnie zaznaczoną talię. Komletnie nie wiem co jest teraz modne, jakie założyć buty( wysokie szpilki odpadają bo dawno takich nie nosiłam i pewnie bym się zabiła- max do 5cm). Mam włosy do łopatki farbowane na blond. Noszę rozm.36, ale w niektóre 34 tez sie mieszczę

Gość szara myszk@
Kasa to nie problem-jednak szanuje pieniądze i nie pozwalam sobie na zbytnie fanaberie. Zwypadem na miasto to juz gorzej, bo mieszkam 14 km od najbliższego miasta, mąż pracuje do 17:00, o 18:00 wszystko zamknięte, nie ma prawa jazdy- chyba puszcze męża samego a ja zostanę z synkiem.

kup sobie twarzową sukienkę koktailową, jesteś szczupła węc postaw na zaznaczoną talię, max do kolan długość niebotyczne szpile na wesele odpadają bo jak nie masz wprawy nie potanczysz :), wazne żeby buty były lekkie i nie skracały sylwetki

Gość szara myszk@
Zdobrym fryzjerem też masakra bo kilka razy się zdażyło,że prosiłam o wyrównanie do jednej długości ,ą oni mi ciachnęli moje długo zapuszczane upragnione włosy i się zraziłam, teraz po prostu zaplatam warkocz i nikt mnie nie widzi. Jak patrzę na siebie to płakać mi się chce.

ale chyba nie żyjesz na pustyni, masz tam jakichś znajomych, rodiznę, kogoś kto mógłby ci pomóc i zająć sie dzieckiem kiedy Ty pojedizesz na zakupy. 1,5 roku to już nie taki bobas przy cycku:) może nawet znajdziesz kogoś kto Cię zawiezie

Gość szara myszk@
Mam 27 lat. I chciałabym cos eleganckiego,ale zwracającego uwagę, nie tandetnego, ale tez chciałabym wyglądać jak kobieta, anie 15latka , za którą biora mnie obce osoby, bo na tyle wygladam niestety. DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE MOIM PROBLEMEM

Gość szara myszk@
No jasne małego mogę podrzucić babci, jednak problem jest taki,że nie mam z kim iść na te zakupy-mąż się nie zna-dla niego wszystko jest"ładne", koleżanek nie mam, moja mama- no cóż...

sama coś wybierz, jeśli będziesz się w czymś dobrze czuła to już połowa sukcesu, późneij tylko dobry humor, wyprostowana sylwetka i baw się i w żadnym wypadku nie ma takiej opcji że maż jedize na wesele sam

http://www.cogdziezaile.pl/index.php?k=107 to są sukienki z markowych sklepów w różnych cenach moze sobie cos wybierzesz kilka pierwszych to porażka ale pozniej te czarne z koronkąmoże by się andały tym bardziej ze koronka jest teraz szalenie modna...buty to najlepeij na słupku jest szerszy i napewno sie nie zabijesz..:)

ja bym w niej nie poszła...dla mnie zbyt odważna...za krótka, czerwona koronka zbyt sexi...

Gość agatka111
jAK DLA MNIE ODROBINE ZA KROTKA...

Gość agatka111
poszukaj czegos przy ciele, dopasowanego na allegro pelno takich kiecek, choc w sumie luzniejsze fasony tez sa w modzie, co do koloero to spory wybor rowniez... ale z dlugoscia badz ostrozna... ta kiecka ktora zaprezentowalas jest sliczna ale za krotka, zbyt wycieta... takie moje zdanie.. ja bym traktowala ja jako tunike.. z reszta swego czasu tez chcialam ja kupic:D ale jako tuniczke:)

co prawda autorka jest niska to moze byla by oki...bo u mnie to nie wiem czy by wogole tyłek przykryła..:P

Gość mala i tez filigranowa
mozesz podac adres @ autorko to cos Ci przesle :-)