Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszk@

Mam problem

Polecane posty

Gość mala i tez filigranowa
bo nie wiem jak wkleic fotki w necie:-( mam extra sukienke koktajlowa..rozmiar 34 na 36..bezowa..super :-) i buty na extra obcasiku..zlote..tanio sprzedam obie rzeczy sa nowe i trendy

Gość szara myszk@
Wolałabym taką obcisłą , bo w rozszerzanych wyglądałabym jak królewna śnieżka i wisza mi przy łydkach bo jestem niska, a pokazałam tę , bo chodzi mi o osiagnięcie podobnego efektu, kolor chyba czerwień, wino lub fuksja, ewentualnie fiolet też lubię.

Gość jeśli chcesz podkreślajacą
figurę to nie obcisłą elastyczną tylko dopasowaną szwami

Gość każdy pomóc może

Gość szara myszk@
mój adres aeroszak@op.pl Mam jeszcze pytanie co do fryzuru i makijażu: - czy kwiatki we włosach z cyrkoniami nie sa wsiowe - czy polecacie tusz loreal telescpic bo chce kupić , mam długie rzęsy i chce je podkreślić i nie wiem czy warto kupic bo z kosmetykami tez u mnie bieda, maluję sie teraz rzadko, po porodzie to juz prawie wogóle...

zaraz dam Ci linka do aukcji na allegro facet ma extra kosmetyki bardzo tanio::wiec polecam szminke bezowa astor za 7.99 i tusz http://allegro.pl/item1234064676.html przejzyj sobie

Gość szara myszk@
podoba mi sie ta w kolorze fuksji- tylko cena odstrasza troszkę czarne odpadaja bo wygladam w nich brzydko ta bladoróżowa wyglada jak pizamka i nie bardzo

nie kupuj takiej bo bedziesz wygladala jak za przeproszeniem dziwka:-0 to kiecki dla wyrafinowaych kobiet:-( a kwiary we wlosach nie zawsze pasuje..zalezy co ubierzesz:-)

Jeśli telescopic to tylko clear definition-ten srebrny. Telescopic ma dziwną szczoteczke która skleja rzęsy a spektakularnego wydlużenia nie zauważyłam. Ale ja miałam carbon black

Gość szara myszk@
Owszem nikt mnie nie zmuszał , kocham mojego synka nad zycie, a mózg mam na tyle działajacy ,że proszę o rade bo nie orientuję sie zbytnio w trandach mody. Widzę, ze prędzej czy później w kazdym temacie pojawia się taka"osoba" jak ty i gnoi autora. Nie rozumiem tylko dlaczego obrazasz moje dziecko?

Gość szara myszk@
Owszem nikt mnie nie zmuszał , kocham mojego synka nad zycie, a mózg mam na tyle działajacy ,że proszę o rade bo nie orientuję sie zbytnio w trandach mody. Widzę, ze prędzej czy później w kazdym temacie pojawia się taka"osoba" jak ty i gnoi autora. Nie rozumiem tylko dlaczego obrazasz moje dziecko?

Gość szara myszk@
Poza tym dla mnie wazniejsze jest aby mój synek był najedzony, ubrany i zadowolony, ja jestem na drugim miejscu- ale też jestem wazna- nie zawsze mam czas i okazję aby pomysleć o sobie.

Gość no wez sie w garsc
mala, nie marudz juz tak idz kup sobie ta farbe wejdz w neta co jest teraz modne i nie boj sie tych szpilek to jest tylko wesele jak juz bedzie dobrze to je zdjemiesz ;p ubierz ladna sukienusie przed kolano buty na szpilce i platformie zainwestuj w dodatki koertowke i naprawde nie wydasz duzo aa bedziesz wygladala pieknie zaskoczysz tez meza :D

Gość szara myszk@
poza tym jak będę chciała si ępoczuć jak gówno to odwiedzę teściową...

Gość szara myszk@
Nie jestem zaniedbana i nie uzalam sie nad tym,ze siedze w domu z małym. Mnie wkurzaja na kafeterii takie pierdolniete konskie spierdoliny jak ty, które wszędzie muszą asadzić swój ryj . Nie masz dzieci wiec nie wiesz o co chodzi.