Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama roczniaka

KTO PRZYTYŁ W CIĄZY 30 KG

Polecane posty

Gość mama roczniaka

JAK T WEMACIE.......I KIEDY ODZYSKALŁYSCIE WAGĘ SPRZED CIAZY, I CZY KARMIŁYŚCIE??

Gość głupich nie sieją sami rosną
hmm aż tyle to nie, ale przy mojej wadze wyjściowej to strasznie dużo bo 20 kg

Gość głupich nie sieją sami rosną
przed ciążą ważyłam 45, 3 miesiące po porodzie wróciłam do swojej wagi. Piersią karmiłam ok 2 miesięcy, miałam bardzo mało pokarmu i przeszłam na butlę, bo dziecko wciąż było głodne

Moja koleżanka przytyła w ciąży dokłądnie 30 kg. Codziennie miała chcicę na tabliczkę czekolady ale o dziwo po roku od porodu schudła bardziej niż ważyła przed ciążą tyle że robiła to umyślnie i spodnie jej spadały z pupy , to była lekka przesada.

ja przytylam 29kg.w tej chwili 4miesiace po porodzie zosalo mi jeszcze 6 aby wrocic do wagi z przed ciazy.

Gość cvbnmnbv
przytyłam 24 kg w pierwszej ciąży. Po porodzie było 8 kg mniej. Reszta spadła do pół roku po porodzie.

Gość nnnnn27
zaczal sie 31 tydzien i 16 na plusie..juz sie boje

Gość ja 29 kg
po roku wyglądałam jak anorektyczka,bez odchudzania,teraz mam 50 lat i nadal jestem szczupła

Gość mama roczniaka
ale czy karmiąc się odchudzałyście czy wystarczyła dieta matki karmiącej czyli lekkostrawnie?

ja przytyłam w ciąży 24 kg. nie karmiłam. tzn dawałam pierś przez 3 miesiace ale w piersiach miałam maks 30 ml - obydwu! wiec moje dziecko jest butelkowe ;) do wagi sprzed ciąży doszłam po roku :)

Gość Gość
Heloo:) Ja przytyłam 40 kilo w ciąży..2 lata po porodzie..minus 30..jeszcze 10 kilo i będzie git..;)

o matko współczuję wam dziewczyny :/ tyle kg do przodu w ciąży :/ ja na szczęście w drugą stronę szłam i w ciąży chudnę w pierwszej w sumie -15kg a teraz jeszcze nie wiem ile bedzie bo na chwilę obecną wagę mam ciągle taką samą z drobnymi max 1kg odchyleniami raz w tył raz w przód z tego co słyszałam od koleżanek które sporo w ciązy przybrały to jak się karmi i przestrzega zasad żywieniowych karmiącej mamy to do roku czasu wszystko się straci a jeśli oprócz tego doda się jakieś ćwiczenia to max pół roku :)