Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDEK WĄS

Dlaczego ludzie traktują mnie jak złodzieja

Polecane posty

Gość EDEK WĄS

Dlaczego wszystkie panie chowają, torebki przede mną, wystarczy że stanę w tramwaju, na ruchomych schodach za jakąś i już podciąga torebkę do siebie. Nie wiem jak się tak bardzo boicie to może ten swój portfelik noście w bardziej intymnych miejscach. Gdzie wasza wiara w ludzi? Czy już każdy musi być złodziejem?

Gość sittha25
nie kazdy. ale i tak w tlumie odruchowo przesuwam torebke na przod. i mam gdzies, czy obok nie stoi jakis wrazliwiec, ktory zwraca uwage na takie gesty i czuje sie nimi urazony :( trzy razy ci sie uda, za czwartym mozesz nie miec tyle szczescia i ci buchna portfel z dokumentami.

Gość może usuń te tatuaże
co pokrywają całą Twoją gębę, kup sobie cos na te szramy jakich sie nabawiłeś w pierdlu, przestań chodzić w dresach, przestań mówić do starszych babć w tramwaju: z drogi, kurwo, może wtedy wszyscy będą spokojni o swoje torebki :classic_cool:

Gość EDEK WĄS
nigdy nie chodzę w dresie i nie mam tatuaży. I na nikogo się nie dre, zawsze staram się najmniej rzucać w oczy. Zresztą jakie to ma znaczenie. Gdybyście zobaczyły zawodowych kieszonkowców to byście pomyślały że jest jakimś prezesem banku. Pozory częstą mylą.

Gość sittha25
no i dlatego chowamy torebki w kazdej podejrzanej sytuacji. czego sie czepiasz?

Gość może usuń te tatuaże
zawsze staram się najmniej rzucać w oczy AAAA, to pewnie dlatego - ludzie sie boja, bo wydajesz sie podejrzany przez to, bo udajesz, ze Cię nie ma :P A tak serio to nie bierz tego do siebie, to nic osobistego :D Ja ściskam torebkę nawet przy jakiejś starszej pani ;) Ale historia autentyczna: ide kiedys miastem, torebkę trzymam luźno w ręce, jakis starszy facet na rowerze jedzie i bach- wyrwał mi tą torebkę, po czym od razu sie zatrzymał i do mnie, zanim zdążyłam zareagować: Niech Pani nigdy tak nie trzyma torebki, bo różne łajzy jeżdżą, a sama pani widzi jak łatwo tak wyrwać torebkę :o po czym oczywiście oddał mi ją i odjechał, a ja przez ten czas ani slowa nawet nie powiedziałam, bo mnie tak zamurowało :D ale fakt- od tamtej pory zawsze noszę torbę na ramieniu :o :P

Gość ja mam podbnie hehe
szczegolnie jak sie ogole na 3 mm to i faceci i babeczki z drogi mi schodza jak mam dlusze wlosy to juz tak nie jest