Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewel_Eve_Ewel

na całym kafe

Polecane posty

Gość cccrrrxxx
Ewel_Eve_Ewel, 7/10 Ci dam. Na ulicy czesto ladniejsze widze. Sylwetke zgrabna ma wiele kobiet, ale ja zwracam tez uwage na twarz. Za "skromnosc" i egoizm powinno byc nizej nawet.

To ja wczoraj zalozylem topic o Tobie. (To byl blad!!!) Dzis chyba tez zaloze ale z napisem najglupsze laski na cafe. Zeby Ci samej nie bylo nudno to dorzuce jeszcze jeniffer.

Gość cccrrrxxx
Nie, Ewel_Eve_Ewel juz lepsza od Sonii. Ale zdaj sobie sprawe, ze nie kazdy sie podnieca na Twoj widok. :)

pierwszą miss kafe to byłam ja:D a ty chyba lubisz być poniżana skoro zakładasz taki temat.no albo lubisz prowokacje. w każdym razie trzeba mieć we łbie nasrane zeby tak sie próbwac wozić na kafe:)

Gość cccrrrxxx
Oj, widac jak zazdroszcza Ci autorko urody inne dziewczyny. :) Mozesz sie znowu dowartosciowac.

bez urazy ale mi się nie podobasz...wolę inne kobiety niż takie jak ty...takie wyuzdane panienki...:-/

ja bym sobie foto wstawiła,coby się dowartościować:D ale potem bałabym się cokolwiek napisać,bo jeszcze by się komuś nie spodobało i miałabym kafeteryjnych detektywów na głowie:O

cccrrrxxx zwracam twoja uwage na fakt, ktory juz wczesniej zaznaczalam ze zdjecia tej ewel są po mega obróbce, makijarz ogromny, ustawione profeslonalnie światło a fota foni amatorska, strzelona od tak i nie ruszana poza tym pokazuje normalnie gębe jaką ma a nie jakis półprofil i miny

Gość MariaClara
Ja jestem najpiekniejsza,oczywiscie.

ewel patrząc na to zdjęcie,ofc jeśli jest Twoje,rozumiem że zarabiasz ciałem?:D dosłownie

Gość czarnażi17
jakto nie ma? a ja? :D pusto masz dziewczyno w deklu... :D

Gość cccrrrxxx
very interesting.. not, rzeczywiscie, racja. Nie wiem w ogole skad zachwyt autorkie samą sobą. Sylwetka dobra, ale powszechna u wielu dziewczyn, a twarz to juz kwestia gustu. Wiec nalezy ocenic charakter. Niektorzy lubia taki typ

Gość Ploika
najwazniejsze to miec wysoką samoocene

maszynka ma racje a ty ewel jak wychodzisz z domu to cyce na wierzch a to ryja przyklejasz sobie swoje professional foto, bo nagl sie okazuje ze bez otoczki to juz nie taki szau więc na kafe obijasz sobie to, ze na ulicy sie za toba pies nawet nie obejrzy jak niesiesz kiełbase :D a tu cie nie znają to sie zachwyca śliczna buźką prosto z photoshopa

Gość Ploika
jestes najpiekniejsza we wsi!!!

Gość Ploika
opuszczonej wsi