Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lester1987

Dzień chłopaka a ja nie mam dziewczyny :(

Polecane posty

Gość Lester1987

Dziewczyny kupują jakieś prezenty albo zabierają gdzieś na randkę, do kina, teatru i parku dla dzień chłopaka. A ja nie miałem w ogóle dziewczyny. Co ja mam robić? Mam wyjść na dwór posiedzieć sam na ławce?? Wypić piwko gdzieś do Pubu??

Gość pffff
ja w dzień kobiet tez nie miałam chłopaka, i przeżyłam i żyję nadal ;p

Gość w 100%
człowieku ogarnij sie ile masz lat? 13? :-0

Gość Fantamen 666
Chodź ze mną na piwo, wyrwiemy jaieś fajne d00py. Te, które będą siedziały same w tym dniu na 100% nie mają chłopaków :classic_cool:

Gość dommminikkk
czy Ty widzisz co piszesz juz dawno po dobranocce jest:D:D

Gość Lester1987
23 :/ Ja się nie przytulę mojej mamy, a ja nadal chcę najmłodsi dziewczyn mają w tym wieku.

Gość kichakicha
wszystkiego najlepszego :D

Gość no i?????
a choj z dziewczynami same z nimi klopoty radosci zadnej bo tak trzeba? bo tak spoleczenstwo nakazuje to jebac spoleczenstwo w takim razie :)

Gość nieudacznik_23
ja też mam tyle i tez nei mam dziewczyny bo jestem nieudacznikiem do tego nieśmiały, ostatnio zaczęły wypadać mi włosy...jestem zerem :(

" Dziewczyny kupują jakieś prezenty albo zabierają gdzieś na randkę, do kina, teatru i parku " .. :D 🖐️ :classic_cool:

Gość dominiczku1000 ty to
praktykujesz? Niezła patologia :O Już wiadomo jaki jest twój problem. Polecam wizytę u specjalisty i załączam życzenia powrotu do zdrowia Antonia

Gość nieudacznik_23
takie coś jak ja nigdy nie znajdzie dziewczyny: nie mam kasy, powoli trace włosy, do tego jestem nieśmiały poprostu typowe zero czasem marze sobie jak by to fajnie było mieć kogoś i jak może sie komuś dobrze ułożyć życie, ale wiem, że to nierealne i zawsze będe samotnym zerem :(

Gość Lester1987
nieudacznik_23@ Ja też to samo co ty... Jestem tylko zerem. :(

nieudacznik_23 - :( nie wiem jak to jest dokladnie z toba bo cie nie znam ale ja tez nie mam najlepiej nie dosc ze brzydki niski beznadziejny to jeszcze jedna wada ktora poprostu dyskwalifikuje mnie u dziewczyn ale zycie jest zyciem moze sie zmieni tak ze miej nadzieje :)

Gość nieudacznik_23
jakoś świadomość, że nie jestem sam nie pomaga mi :o

Gość klaudyna2324
chlopaki ja wam moge pomuc.. kto czuje sie samotny zapraszam..pojdziemy do kina do pubu na careoke napijemy sie piwka i wszyscy bedziemy szczesliwi:D

Gość Lester1987
klaudyna2324@ Szkoda, że daleko mieszkasz, bo chciałbym być z tobą spędzać. Strasznie cholerne samotny...

Gość nieudacznik_23
a skąd wiesz gdzie mieszka ? ;p

Gość klaudyna2324
a skad wiesz skad jestem? moze nawet obok ciebie mieszkam.:)

Gość do lestera
lester, po jakiemu Ty mówisz?

Gość TH is IT PD
zwal ae konia fajfusie

Gość klaudyna2324
to zapraszam na gangbanging chłopaki :)

Gość TH is IT PD
spadaj ladacznico

Gość klaudyna2324
co?? jaki gangbanging? kto walnoł podemnie taki pomysł co?!!!

Gość Lester1987
Mam 23 lata i nie miałem dziewczyny, niestety nie odnalazłem swojej drugiej połówki. Chciałbym poczuć bliskości dziewczyny, przytulenia po prostu wiecie... Odczuwam codziennie smutek, pustkę, jestem nerwowy, niezadowolony i brakuje mi po prostu bliskiej osoby, do której mogę się przytulić, z która będę mógł o wszystkim pogadać a ona mnie wysłucha, będzie ze mną, będzie mnie kochała. Nie jestem nieśmiały, czy jestem nie śmiały. Skąd więc samotność.? Jestem otwarty, wolny, mam trochę poczucie humoru, lubię ludzi i jestem odważny. Chciałbym spotkać dziewczynę, z którą mógłbym spędzać swój wolny czas, a także jej bliskości, która nie będzie beze mnie żyć, dla której będę całym światem, która się we mnie zakocha do szaleństwa. Moim marzeniem jest poczuć bliskość, móc się przytulić, przejść się trzymając się za ręce z dziewczyną. Chciałbym się przytulić, zaznać bliskości...A z każdym dniem potrzebuję tego bardziej i jestem nieszczęśliwym, widząc pary idące ze sobą przytuleni i wtuleni, zaczyna mi robić się przykro i smutno. Nie znałem nikogo, bo byłem zamknięty w sobie, jest miejsce gdzie mogę poznać dziewczynę. Ja tylko pragnę doznać miłości, poznać dziewczynę z którą bym się spotykał, spędzał czas, przytulić, chodzić na spacery. A ja widzę pary, to robi mi się bardzo smutno. Najbardziej źle się czuję jak jakiś 17, 18, 19 i 20 lat trzyma za rękę 17, 18 i 19 - oni mają a ja nie. Kiedy idę sobie ulica i widzę atrakcyjna dziewczynę nie potrafię jakoś utrzymywać z nią kontaktu wzrokowego ,mam łzawienie oczu.

Gość klaudyna2324
do kogo mialo to byc to ladacznico?!!!!

Gość TH is IT PD
23 lata ???/ masz jeszcze czas Ja mam 28 lat i 5 miesięcy i nie miałem dziewczyny ale wiem że trzeb abyć cierpiwy i wiem że za dwa lata to się zmieni