Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawalił się mój swiat

zdradził mnie idiota pierdolony!!!!!

Polecane posty

Dzisiaj jak wychodziłam z pracy podeszła do mnie jakaś obca kobieta, powiedziała że jest byłą dziewczyną mojego faceta. No ok, opowiadał mi kiedyś, ze spotykał się z jakąś dziewczyną, ale ona z nim zerwała bo musiała się przeprowadzić zagranicę i stwierdziła, że związek na odległosć jest bez sensu. No ale wracam do tematu. No więc, podeszła do mnie i powiedziała mi, że spędziła cudowną noc z moim chłopakiem przedwczoraj (nie mieszkamy razem, więc nie wiem gdzie był i co robił :O ) i że go kocha i będzie o niego walczyć :O jeszcze powiedziała, że on też ją kocha i teraz wróciła i będą mogli w końcu być razem. Szok po prostu :( Nie odzywam się do niego, nie odbieram jego telefonów, nie chcę go znać!!! Aż mną telepie, jak on mógł mi coś takiego zrobić :( jesteśmy razem prawie dwa lata, kocham go :( Boże co ja mam teraz zrobić ?!?!?!?! Nie chcę go widzieć :(

Gość ej a moze ona sobie to
wymyslila ? zycie jej sie tam nie ulozylo i teraz probuje twojego odbic ? moze fakt spotkali sie co slychac itp , ale on powiedzial o tobie itp ? ja bym z nim pogadala nawet nie wiesz jakie kobiety sa zdziry , potrafia wymyslec niedorzeczne rzeczy ,wsczegolnosci kiedy sa nieszczesliwe najpierw powiedz mu o tym wszystkim

szczerze to ja w zadne jej slowo nie wierze ? a z kad ona cie zna ? nikt by raczej nie podszedl i nie powiedzial tak wprost nie wierze w to co ona mowi :)

tez pomyslałam czytajac Twoja wypowiedz ze sucz mogła klamac. rozne sa kobiety. a jesli faktycznie to zrobil to znaczy ze faktycznie jest za nia, ze 2 lata z Toba nie wystarczyly mu zeby pozegnac sie raz na zawsze z ex. a z takich lepiej omijac szerokim lukiem. co z tego ze przeprosi, moze i katycznie z poczatku bedzie zalowal jak po spotkaniu z nia bedzie o niej ciagle myslał.

a tam... ona jest zazdrosna, zaluje ze z nim byc nie mogła.. wiec teraz chce zebys ty sie do niego zrazila, wtedy on bedzie samotny a ona wykorzysta sytuacje.. pogadaj z twoim chlopakiem :)

Myślicie, że mogła to wymyślić? Jak to usłyszałam, to wpadłam w taki szał, że musiałam wrócić do domu taksówką, bo gdybym miała prowadzić samochód, to jeszcze by jakaś tragedia z tego wyszła :( Jestem narazie w szoku, już sama nie wiem czy jej wierzyć, czy nie On nic nie mówił, że ona wróciła do Polski :( Odkąd wróciłam z pracy cała się trzęsę, nie mam siły z nim rozmawaiać :( jeśli to jest prawda, to ja nie wiem co będzie, ja tego nie wytrzymam :(

a gdzie autorka :( nie chce znowu sie nakrecac w sytuacje a tu prowo 😭

zawsze wierzysz w to co ci ktoś mówi zastanów się czy ufasz jemu czy wolisz to co ona powiedziała, a może jest ci to na rękę dlatego uwierzyłaś ??

ale z kad ona cie niby zna ? a i ja jej jakos nie wierze z tego co piszesz niech przyjedzie twoj wyloz kawe na lawe kogo spotkalas , i co ci powidziala i chcesz prawdy :) znasz go 2 lata ... bedziesz wiedziec kiedy klamie ale JA BYM JEJ NIE WIERZYLA ..

Gość chore....choree....
a ja jej bym nie wirzyla...musiala do Ciebie rpzyjsc Ci to powiedziec, ze ebdzie o niego walczyla? ze on ja kocha? dyby tak bylo to by nie musiala o niego walczyc...zazdrosna ejst i chce rozbic wasz zwiazek...porozmawiaj z facetem koniecznie...

Nie wiem w ogóle skąd ona mnie zna, ani skąd wie gdzie pracuję i jak wyglądam :( Pewnie ma moje dane od jakichś znajomych mojego faceta :( Najgorsze jest to, że mój facet ją naprawdę kochał :( Kiedy się rozstali to się załamał :( mnie poznał dopiero rok później :( Nawet jeśli teraz nie doszło do zdrady, to boję się że on może ciągle coś do niej czuć i że teraz wszystko do niego wróci :( Ja tego nie wytrzymam :( mam ze sobą 2 nieudane związki, jeden skończył się przeze mnie, ale w drugim facet mnie właśnie zdradził :( jeśli ejszcze raz będę musiała przechodzić przez piekło zdrady to ja tego nie wytrzymam psychicznie

Gość pewnie suka zwabiła go
po powrocie pod pretekstem że przywiozła mu prezent no i mu dała!! zabiłaby oboje!!

Gość pewnie suka zwabiła go
zabiłabym miało byc

ja dalej jej nie wierze porozmawiaj z nim w twarz w twarz powiedz jasno ze pzyszla do ciebie i takie cos oznajmila i spytaj sie go czy to prawda , i ma sie zdecydowac :classic_cool: a nadal twierdze ze to nie prawda :D ona klamie ale sucz ja piertole :O:O na stos z takimi nie udalo sie zagranica , wrocila i zaraz chce kurwa pisda zwiazek rozwalic nie daj sie kochajcie sie badzcie razem :) ona jakas deperatka musi byc :O

Gość chore....choree....
pewnie jestes zbyt przejeta aby z nim rozmawiac wiec napisz mu smsa ze ja spotkalas i co Ci powiedziala napisz mu to co nam...

Napisałam mu właśnie, że chcę się jutro z nim zobaczyć i żeby przyjechał do mnie po pracy :( Odpisał mi "czy coś się stało kochanie" Musze załatwić to jak najszybciej bo oszaleję z nerwów chyba :(

Gość chore....choree....
napisz mu co sie stalo

nie... wolę powiedziec mu to osobiście, bo chce widzieć jego reakcję w razie gdyby coś kręcił

Gość on chyba jeszcze ne wie, ze
ona ci to powiedziala albo dobrze gra glupiego