Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinam7777

Sprawdź wierność swojego partnera

Polecane posty

Gość karolinam7777

Szukam atrakcyjnej kobiety w wieku ok. 25 lat +/-5 lat, która odpłatnie lub za podobną przysługę zgodziłaby się przetestować wierność na imprezie w klubie/pubie mojego faceta podczas męskiego wieczoru. Jesteśmy razem od kilku lat, mieszkamy ze sobą, jest nam dobrze ze sobą, ale zdarzyły mu się w ostatnim roku 4 wpadki (nie do końca zdrady, ale było na rzeczy). Coraz rzadziej się kochamy (własnie zostałam odesłana z kwitkiem), na moje zaczepki odpowiada zmęczeniem chorobą itp itd... wiem, że mnie nie zdradza, ale czuje, że jest już ze mną raczej z rozsądku czy nawet z przyzwyczajenia czy przyjaźni, ale brak mu namiętności i jestem niemal pewna, że już szuka okazji i gdyby takowa się przydarzyła chętnie by z niej skorzystał. Chcę wiedzieć, czy mam poświęcać czas i angażować się dalej, czy raczej przygotować jego wpadki i gotowość do flirtu i romansu z inną atrakcyjną kobietą i nie marnować czasu energii na związek, który nie ma przyszłości. Jestem bardzo atrakcyjną szatynką, 26 lat, filigranową i raczej wysoką 1,7 m, długie włosy, ładna twarz. MIeszkam w Warszawie. Jeśli jesteś atrakcyjna, inteligentna i chcesz mi pomóc i jesteś w stanie zagwarantować dyskrecję odezwij się na maila karolinam7777@wp.pl Nie proszę o tani podryw, czy niemal siłowe zaciągniecie do łóżka, tylko o stworzenie okazji. Jeśli chcesz sprawdzić czy twój facet jest zdolny do skoku w bok, mogę to sprawdzić, z góry mówię, że nieodpłatnie. Nie zamierzam bić cyckami po głowie, ale stworzyć okazję do flirtu i może czegoś więcej. Wszelkie osoby, które zaraz skoczą na mnie proszę o powstrzymanie się od bardzo krytycznych komentarzy. Może niektórzy z was ufają są w szczęśliwych związkach, ale są też tacy, którym się nie udało...kochają ale potrzebują kubła zimnej wody na łeb. Karolina

Gość karolinam7777
nooo

Gość malibu _______
super pomysl1:)

Gość dżerba
to jest niegłupie, sama wielokrotnie nad tym myślałam tylko że jestem z katowic może ktoś z katowic i okolic chciałby coś takiego zrobić, tzn ja spróbuje przetestować jej partnera a ona mojego

Gość Ale wy goopie jesteście :O
j/w

Gość karolinam7777
czasem ciężko kopnąć w dupę, kiedy się kocha, a ma się tak duże wątpliwości i niedomówienia. Jeśli jest szansa, że moje obawy się nie sprawdza będę w 7 niebie, jesli się sprawdzą, nie będę żałować i będę się cieszyć że nie marnowałałm kolejnego roku na skurczybyka

Jak się nie sprawdzi, to życzę ci wyrzutów sumienia do końca życia :O

Gość karolinam7777
okazja czyni złodzieja, tylko czy ja mam ochotę być z kimś takim i mieć wątpliwości wyrywać włosy z głowy za każdym razem jak idziemy osobno na imprezę?

Gość Lila!!!!!
Chętnie bym Ci pomogła również za taką samą przysługę, też warszawa, tylko hmmm czy jestem atrakcyjna na tyle?,,,

Gość karolinam7777
zawsze można spróbować, zawsze można się wylansować;) ja na codzień wyglądam szaro...

Zamiast się lansować lepiej zakup doładowanie szarej substancji mózgowej :O

karolina-nie bądź smieszna.Ty mówisz,że kochasz?jakbyś kochała to byś nie robiła takiego chamstwa. A skoro masz tyle wątpliwości to po co z nim jesteś?Nie ufasz mu to chodźcie razem na imprezę i tyle

Gość karolinam7777
kochałam i kocham, zawiodłam sie i nie ufam. uwazam ze to co robie jest zalosne i podle, ale w sytuacji której jestem da mi to spokoj, 4 razy w ostatnim czasie mnie zawiódł, raz mega dotkliwie a kiedys był dla mnie najcieplejszym najszczerszym człowiekiem na ziemi, czuje że jest ze mną ale nie jest tak jak kiedys nie chce zmarnowac czasu na cos co nie ma sensu, ciezko opisac 3 lata zycia na forum i te wszystkie sytuacje które sklaniaja mnie do tego pomysłu, po prostu ciezko i długo. czasami nie jest tak prosto zdradzil niech wypier***la, czasami żyje się w zawieszeniu, bo nie wiem sie do konca

Przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałaś i zastanów się po co z nim jesteś?Bo miłość to nie jest.Nie ufasz mu,ciagle węszysz podstęp,niewierzysz,że Cię nie oszukuje itp itd. :O

Gość karolinam7777
poza tym tak jak wspomniałam, nie oczekuje, ze jakaś laska wsiądzie na niego, tylko da mu otwarte drzwi i jestem ciekawa czy wykona jakiś ruch, wolę żeby wykonał go dziś niż za rok i miec pewnosc informacji z pewnej reki, bo facet w takich sytuacjach uwierzcie mi ze potrafi sie wybronic. nie zamierzałam i nie zamierzam pilnować faceta i wszędzie za nim łazić na imprezy, chce mieć komfort, którego on mi ostatnio nie daje, że jak wychodzi to się nie łajdaczy. ja moge sprobowac, jesli ktoras z was ma ochote moge to zrobic, ale zalezy mi zeby któras z was tez zdobyla sie na odwage i pomogła mi.

Gość karolinam7777
powiedzmy ze jestesmy na etapie, w ktorym on naprawia ostatnie bledy, bardzo chcialabym mu znow zaufac, ale nie umiem. powiedzmy ze przed tym dalabym sobie rece nogi poobcinac ze to jest najuczciwsza osoba na ziemi. powiedzmy ze dwie najblizsze mi kolezanki sie rozwodza, faceci kolo 40, zony kolo 35, maja teraz dziewczyny młodsze niz ja...byli zawsze zajebisci ojcowie mezowie, a teraz...w zyciu nie spodziewalabys sie od najblizszej osoby, ani nawet obcej takiego chamstwa, ze urodzilas mu dwojke dzieci?? kazda to przeciez potrafi... zdechniesz z glodu i jeszcze na kleczkach przyjdzies zpo pieniadze... takie teksty

A jak Ty byś się czuła jakby on Cię tak sprawdzał?A jak sprawa wyjdzie na jaw i przegrasz na całej linii? Poza tym z góry zakladasz,że to gnojek :(

Gość chetna do pomocy
a przystojny ten twoj facet? gdzie bywa? moze sie skusze na ten tescik, brzmi ciekawie :)

Gość karolinam7777
pewnie źle, ale nic by się nie stało, ja go nie sprawdzałam i 4 razy się wydały różne numery, każdy z innej beczki. NIe chce się tlumaczyc co jak i dlaczego, bo dluuga historia. faktem jest ze chce sprawdzic czy da dupy pierwszej lepszej pieknej lasce i pociagnie temat czy pogada i odpusci po rozmowie

Gość karolinam7777
średnio przystojny;) ale inteligentny i dusza towarzystwa, raczej duży(nie gruby) jeśli są jakieś obawy to nie chodzi mi o seks z nim czy cokolwiek w tym stylu raczej flirt i zaproszenie do dalszej gry...

Gość chetna do pomocy
hm... no ale to by musiala byc laska co mu sie spodoba, bedzie w jego typie.... nie mozesz jakiejs znajomej poprosic o pomoc, co wiesz ze u sie podoba? bo z taką pierwszą lepsza moze nie zadzialac...

Gość karolinam7777
własnie tu jest problem, musze wiedziec ze laska mu sie spodoba. on lubi raczej szczuple z dziewczeca buzka.

Gość karolinam7777
a większość koleżanek, któym mogłabym sie zwierzyć i prosic o pomoc zna.

Gość malibu _______
rozumiem kolezanke- jesli raz przegnie potem trudno zaufac. ja jestem w tej samej sytuacji nie wiem na czym stoje:O mam nadzieje, ze tescik wyjdzie pozytywnie dla ciebie a facetów niestety trzeba sprawdzac.

Gość chetna do pomocy
hmm... ja to chyba dziewczęcej buźki nie mam niestety... a brunetki czy blondynki?? generalnie nie pochwalam sprawdzania, to przeczy zaufaniu... ..ale jako kobieta zdradzona, rozumiem jak sie czujesz i moze to ma sens a jakie wpadki zaliczyl wczesniej? i jak sie dowiedzialas?