Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinam7777

Sprawdź wierność swojego partnera

Polecane posty

Gość karolinam7777
blondynki i brunetki, wpadki, chronologicznie w odstepstwie mniej wiecej 2 miesiecy jedna od drugiej: 1. calowal byla na imprezie bedac wrecz warzywem ona sie do niego pchala on nie kontaktowal, na krótko po tym jak wyszłam ze szpitala( poroniłam.) 2. w kompie z ostatnia byla trzymal w tym samym katalogu co moje rozbierane zdjecia bylej rozbierane zdjecia i filmy jak sie grzmoca... 3. obgadywal mnie po pijaku z komletnie obca dziewczyna, myslac ze nie slysze 4. udal sie na wieczor kawalerski kolegi, miał byc w barze ze strpitizem, nie mialam nic przeciwko, zabronilam natomiast prywatnego lapsa, po powrocie klamal, dowiedzialam sie przypadkie, dw atygodnie zmysla po czym przyznal sie ze raczyl sie nagimi piersiami wtedy... obiecal patrzac mi w oczy ze nie zamowi prywatnego tanca dla siebie... wczesniej wszystko chodzilo jak w zegarku, teraz nie bardzo...

Gość karolinam7777
po prostu klamczuch mega, w dodatku jego matka i siostra uczuliły mnie ostatnio juz po tych akcjach ze on kłamie!!! wiec tyle co widzialam i sie dowiedzialam moje, co do reszty mnie pewnie oklamal, wiec jak bylo naprawde do konca nie wiem

Gość chetna do pomocy
o rety.... kiepsko to wygląda :/ powiem ci z doswiadczenia ze kłamstwo to znacznie gorsza sprawa niż zdrada sama w sobie.... ten koleś nie rokuje dobrze, mysle ze sama to wiesz, a testu potrzebujesz tylko żeby się upewnić i przekonać sama siebie że to nie ma sensu.. mój tez mi serwował takie "małe wpadki", a potem przepraszał, był słodki, tłumaczył się głupotą, bla bla bla... a na koniec bzyknął swoją byłą :/ a ja glupia wybaczylam i marnowałam z nim kolejne lata, a w końcu wszystko się we mnie wypaliło i w końcu odeszłam.... jeśli stracił twoje zaufanie to na czym chcesz dalej związek budować?

Gość chetna do pomocy
na dodatek jesli jego wlasna matka i siostra cie ostrzegają to na co ty czekasz? uciekaj kobito! jesli nadal chcesz go przetestowac to mogę pomóc :) ale mysle ze z góry wiadomo co bedzie dalej :/

Gość karolinam7777
chce sprawdzić i musze wiedziec, bo nie da sie tak funkcjonowac, z jednej strony kocham i chce wierzyc w co mowi z drugiej strony nie mam 12 lat... nie chce marnowac kolejnych lat. jaeli myslisz ze ma wystraczajaco sily i sprytu nie wiem co jeszcze moze sie przydac zeby to zrobic to bardzo chetnie

Gość tjums!
Ja bym Ci chetnie pomogla ale teraz nie mam jak. A kiedy bede w Warszawie to tego niewiem. :/ jeju, wiem co czujesz. :( a potem sie chlopy dziwuja czemu kobiety tak kombinuja...

Gość tjums!
Ale tez uwazaj bys trafila na dobra osobe co naprawde chce Ci pomoc , bo wpadki sie zdarzaja.

Gość karlinam7777
nikt nie chce mi pomóc?

Kobiety, pamiętajcie o jednym okazja czyni złodzieja i nawet najporządnieszy człowiek może ulec pokusie, pytanie czy napewno tego chcecie, i jeszcze jedno jak mówią czego oczy nie widzą sercu nie żal.

omg po tym co o nim napisalas to juz dawno powinnaś go kopnac w tylek. skończony frajer na serio. chyba ze rzeczywiscie potrzebujesz tego ostatecznego potwierdzenia, tylko po co?? nie lepiej sobie tego oszczędzić ? odczujesz jakaś chora satysfakcje wtedy ?

Witamy. Jeśli obawiasz się że twój mężczyzna nie jest ci wierny lub chcesz sprawdzić czy jest uczciwy, godny ciebie, twojego zaufania oraz waszej wspólnej przyszłości możemy tobie w tym pomóc. Działamy w sposób profesjonalny. Umawiamy się z klientką na spotkanie w dogodnym dla niej miejscu, klientka przedstawia nam podstawowe informacje na temat partnera. W wybranej przez nią chwili pojawiamy się tam, gdzie partner będzie przebywał (może to być : jego wyjście służbowe, prywatne itd...). Jedna z nas stara się zainteresować Pana swoją osobą. Przy czym w grę nie wchodzą jakiekolwiek fizyczne kontakty. W trosce o bezpieczeństwo działamy we dwie. Na spotkaniu klientka może wybrać która z nas zajmie się zleceniem. Jesteśmy młodymi, wykształconymi kobietami. Kontakt z Panem utrzymujemy do chwili do której życzy sobie tego klientka. Oczywiście pozostajemy z nią w stałym kontakcie oraz zapewniamy pełen dostęp do uzyskanych informacji (smsy, zdjęcia, ewentualnie nagrania). Klientka na bieżąco otrzymuje relację z przebiegu zdarzeń. Działania podejmowane przez nas są całkowicie anonimowe, bezpieczne oraz chronią prywatność klientki. Cena usługi jest uzależniona od indywidualnego zlecenia. „Czasami warto przekonać się czy nasz partner jest tym właściwym... - bo najbardziej bolą zawiedzione nadzieje... Numer kontaktowy: 883- 531- 694 E-mail: spr.wiernosc@interia.pl

Witamy. Jeśli obawiasz się że twój mężczyzna nie jest ci wierny lub chcesz sprawdzić czy jest uczciwy, godny ciebie, twojego zaufania oraz waszej wspólnej przyszłości możemy tobie w tym pomóc. Działamy w sposób profesjonalny. Umawiamy się z klientką na spotkanie w dogodnym dla niej miejscu, klientka przedstawia nam podstawowe informacje na temat partnera. W wybranej przez nią chwili pojawiamy się tam, gdzie partner będzie przebywał (może to być : jego wyjście służbowe, prywatne itd...). Jedna z nas stara się zainteresować Pana swoją osobą. Przy czym w grę nie wchodzą jakiekolwiek fizyczne kontakty. W trosce o bezpieczeństwo działamy we dwie. Na spotkaniu klientka może wybrać która z nas zajmie się zleceniem. Jesteśmy młodymi, wykształconymi kobietami. Kontakt z Panem utrzymujemy do chwili do której życzy sobie tego klientka. Oczywiście pozostajemy z nią w stałym kontakcie oraz zapewniamy pełen dostęp do uzyskanych informacji (smsy, zdjęcia, ewentualnie nagrania). Klientka na bieżąco otrzymuje relację z przebiegu zdarzeń. Działania podejmowane przez nas są całkowicie anonimowe, bezpieczne oraz chronią prywatność klientki. Cena usługi jest uzależniona od indywidualnego zlecenia. „Czasami warto przekonać się czy nasz partner jest tym właściwym... - bo najbardziej bolą zawiedzione nadzieje... Numer kontaktowy: 883- 531- 694 E-mail: spr.wiernosc@interia.pl

Gość rozminiam@onet.pl
nie kumam, jesteś w stanie uwierzyć jakiejś nieznajomej lasce dopiero co poznanej na czacie a swojemu facetowi nie.:). poza tym, co chcesz wiedzieć? czy puści oczko do jakiejś laski w barze?.:D

Gość pantofek Yasuko!
Twoja poczta to fikcja

Gość Poczytaj...zobacz...od Camilii
Chcesz na prawdę dowiedzieć się czy zdradza? zobacz: http://tnijurl.com/4a01d4c1870d/ ja już wiem,,,,,,,,,,sprawdziłam...................

Gość duży mózg mały mały
ale masz problem ty go kochasz od ma cie głębko w DŁOOOPPPPye planujesz życie z nim czy z jego starymi co maja kasy jak lodu nie mają to go wyp3rdol i znajdz sobie poduszke do płakania w nocy taniej wyjdzie

Gość Martkaa
jest ktos z Łodzi??

Gość ja bym tez mojego sprawdzila..
ale jestem z gdanska!

Gość gość
www.pcbw.pl - badanie wariograficzne chyba lepszym rozwiazniem. tak ja zrobilam z ex mezem