Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaaaa

FACECI POMOCY!!! :)

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaaaa
Oh uwierz mi julia, ze mam dużo wieksze problemy, to naprawde nie jest dla mnie sprawa prioretytowa... chce poprostu zeby widział, ze daje rade i bez niego. Oczywiście daje! :)

Gość agaaaaaaaaaaa
Jakoś głupio bym się czuła gadając sama z soba do telefonu :D

oczywiscie ze tak a ze chcesz mu pokazac, ze sobie radzisz bez niego to tylko ,ot tak sobie nie? :D:P

Gość Bogacz_rogacz
ja chętnie bym poszedł z tobą na tą imprezke :) po imprezce postawiłbym...mcdonaldsa :P

Gość julia192
ah, chcesz po prostu udowodnic hmm...kurcze nic innego mi nie przychodzi do glowy :( chyba jednak dobry pomysl byl z ta kolezanka :P na pewno lepiej zrozumie niz faceci ktorzy mysla, ze w zamian za ta przysluge odwdzieczysz sie kawalkiem swojego ciala, grr

Gość agaaaaaaaaaaa
Nie od tak, poprostu przyy rozstaniu usłyszałam od palanta, że nie dam sobie bez niego rady, że już nikogo nie znajde... :| Dzięki Julia za wsparcie, wymyśle coś. Może rzeczywiście pogadam z jakąś koleżanką.. ale tak jak sami mówicie, to dziecinny pomysł i przed wami wygłupić sie mogę - nie znamy sie. No i jeszcze taka sprawa, ze raczej mamy wspólnych znajomych :)

Gość agaaaaaaaaaaa
Bogacz_ragacz Nie przepadam za Mac'kiem

Gość julia192
nie masz jakiejs blizszej przyjaciolki ktorej mozesz zaufac? btw, nie ma za co, trzeba sobie pomagac, nie?:) wracajac do sprawy, faceci zawsze tak mowia a potem wiekszosc blaga zeby wrocic tacy juz sa

Gość julia192
nie gadajmy o mnie :(

Gość agaaaaaaaaaaa
Wszystkie moje przyjaciółki, znają też jego. Byliśmy razem tak długo, ze wszyscy nasi znajomi i przyjaciele sie znają. Nie dam sobie głowy uciąc ze kiedys nie zachce im sie opowiedziec zabawnej anegdoty jak to aga prosiła zeby do nie esy pisac.. ;] Moze i bedzie chciał wrócić, ale po tym co zrobił i powiedział to raczej nie mozliwe. Nie wierze juz w to, ze sie zmieni

Gość julia192
co zrobil? :( nie salut, to ja uciekam niestety a on niestety jeszcze o tym nie wie ale on juz raz uciekl, wrocil po dwoch miesiacach jak urwal mu sie kontakt z dziewczyna do ktorej uciekl i wrocil a ja dalam szanse, niestety

Gość agaaaaaaaaaaa
O, Salut. Widze, że Cie temat zainteresował wiec moze ty mi pomożesz zamiast ciągle biadolić jakie to my głupie i dziecinne :P

Gość julia192
salut sie rozkreca ;p

Gość agaaaaaaaaaaa
Też nie chce o tym gadać.. chodzi o to, ze on tez chyba myśli, ze sie nie pozbieram i jak tylko bedzie chciał wrócic to go przyjme z otwartymi ramionami! grrr

Gość julia192
eh i najlepiej krzyczac bierz mnie ;p

wzruszjace julio, tylko tyego niestety uzywaz za duzo ,niestety:D a pytnie kierowalem do auttorki tejze prowokacji ;) niemniej dzkiuje za odp. :)

Gość julia192
takie juz jest zycie, moge uzywac niestety ile razy chce

Gość agaaaaaaaaaaa
Buahaha dokładnie!

oczywista oczywistasc ,mozesz tez mnie ignowrowac :P niestety :D nie wiem czemu tego nie robisz :P

Gość agaaaaaaaaaaa
Salut. Dupku. Nie życze Ci zebys tu jeszcze kiedy na forumme smęcił, że Cie laska nie chciała/zostawiła.. itd. :P

Gość agaaaaaaaaaaa
Nie sądzę. jednak jestem też pewna tego, że ty też nie dorosłeś. Choćby po tym co teraz robisz

alez ja tu lecze swoje kompleksy ,wiec nie bede smecil :) bede sie zawsze cieszyl ,ze ktos ma gorzej niz ja :D

Gość agaaaaaaaaaaa
Julia wielkie dzieki za wsparcie. mam zamiar się wybrać na tą imprezę odstawiona zadowolona, bawic sie świetnie i nie zwracać na niegho najmniejszej uwagi, choc przyznaje, bedzie trudno. rozstaliśmy sie zaledwie 6 dni temu

Gość agaaaaaaaaaaa
Masz gorzej niż ja :P