Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalallal

to sie k*rwa narobilo

Polecane posty

Gość ulalallal

rozstalam sie z chlopakiem, potem zaczelam spotykac sie z innym. a moj byly gdy sie dowiedzial wyrwal mi tel i zaczal wydzwaniac do niego, zeby spierdalal ode mnie, ze i tak nie odpusci. ze jak bedzie jeszcze cos chcial ode mnie to go polamie. nie wiem co robic, on mowi, ze jakbym wybrala tamtego to i tak nie da spokoju. jak to rozegrac ? ten z ktorym sie spotykam jest juz wkurwiony ta cala sytuacja, a drugi zdeterminowany do wszystkiego obym tylko z nim byla :/

Gość zielonyodkurzacz
:D

Gość ulalallal
moze sie to wydawac zabawne, ale naprawde chce to jakos dobrze rozegrac

Gość ktos mnie pokochal na dobre i
nie rozumiem po co w ogole spytkasz sie z bylym? jak moglas pozwolic wyrwac sobie telefon>?widac ze sie ie odcielas od tego czlowika do konca wiec masz to na co zasluzylas. jestes jakas pojebana 🖐️

Gość ktos mnie pokochal na dobre i
powiem ci tak, gdyby to moj byly zrobil bym go chyba rozjebala, nie mozna sobie na cos takiego pozwalac jesli zalezy ci na tym nowym chlopaku pogon w pizdu raz na zawsze bylego, nie odbieraj od niego tel, nie odzywa sie do niego, nie odpowiadaj na nic, nie spotykaj sie a nowego przepros i wytlumacz wszystko, chociaz uwazam, ze wrocisz do bylego bo jestes idiotka,nie kumam jak mozna na cos takiego pozwolic?!?!?!

ten twój ex to jakiś patologiczny typ, ty się nie obawiasz że jeszcze ci krzywdę zrobi? ja bym się trzymała od niego z daleka

Gość ulalallal
wydzwanial do mnie nawet i 50 razy dziennie, prosil zeby chociaz chwile porozmawiac. i jak sie zgodzilam zeszlismy na ten temat, ze sie z kims spotykam i wyrwal tel z calej sily. myslalam, ze ta sytuacja go odstraszy, ale wrecz przeciwnie, on jeszcze bardziej chce

to moze ukrainiec? ewentualnie dwoch" - ewentualnie rosjanin i niemiec, beda dzialac w zwarciu

Gość uciekaj od psycholi, ale tak
na 100% zero kontaktu, zero reakcji - z psycholami nie ma żartów, a każdy najdrobniejszy gest traktuja jako zachętę do dalszego nękania

Gość ulalallal
on twierdzi, ze zmieni dla mnie wszystko, ze wszystko bedzie tak jak sobie zazycze. nie wiem co o tym wszystkim sadzic, na wlasne zyczenie sobie wszystko skomplikowalam

Gość ulalallal
chodzi mi o to, zebys sie stad zabral

Gość ulalallal
jestem w najgorszej sytuacji, jeszcze troche czuje do tamtego a z tym chcialabym sprobowac, kurrrwa siedze taka zawieszona i nawet nie chce mi sie myslec

Proponuję zabrać się za naukę ,bo niebawem egzamin gimnazjalny :D:D:D:D:D:D:D

Gość jeśli ktoś obiecuje że sie
zmieni - nie wierz ludize się nie zmieniają ewentualnie zmiana jest pozorna, tymczasowa, dla osiągnięcia jakichś efektów zapamiętaj

Gość ulalallal
nie odgrzewaj starej dziecinnej spiewki jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia

Gość ulalallal
zawsze szczery - wyjdz czlowieku, zachowaj troche godnosci jesli nie mam ochoty z toba wchodzic w polemike

Gość oksywia jarecka
załatw sobie policyjny zakaz zbliżania się do ciebie

Gość oksywia jarecka
ZS czy ty jesteś łysym facetem?:D

w podaniu o zakaz napisz, ze wprawdzie wciaz do niego cos czujesz ale wyrywa ci telefon" a Ty chcialabys bardzo postawic na swoim i trzasnac klapką

a Ty chcialabys bardzo postawic na swoim i trzasnac klapką dodaj, ze klapke rozwalil przy poprzednim wyrwaniu i teraz zostala ci tylko klapa od kibla, a to juz godzi w twoje wartosci chrzescijanskie

zawsze szczer i czizas jesteście poprostu mistrzami ironii- nikt was nie pobije