Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotus_89

Gdzie kupujecie wyprawke dziewczyny?

Polecane posty

Gość kotus_89

Podzielcie sie pomyslami i adresami na tania i dobrej jakosci wyprawke dla maluszka.

Gość adam32ka-ce
Ja tez chętnie poczytam... dzielcie się swoim doświadczeniem :)

Gość kotus_89
Ja przeszukalam lumpeksy i znalazlam pare fajnych,markowych ciuszkow za grosze.

Gość adam32ka-ce
kotus 89 my mamy jeszce 6 miesięcy ale juz przygotowania na całego tak sie ciesze ze o niczym innym niemysle.... tak w lumpeksach mozna cos trafic ,,, sa tez fajne ciuszki na allegro

Gość ćma cme
Kraków sklep Bajka w nowej hucie ja tam kupowałam wszytsko

Gość na allegro
łóżeczko, wózek, huśtawka w ciucholandach ubranka małe rzeczy w hipermarkecie.

Gość borsuczka92
Polecam lumpeksy a takze ciuszki od innych mam po ich dzieciach. Mam cała masę ciuszków po synku,chetnie się podziele :)

Gość kotus_89
ja mam termin na koniec stycznia,wiec juz czas na zakupy.nawet jesli szukam czegos dla siebie,to i tak roztkliwiam sie nad misiami, spioszkami itp.=)A znasz juz plec?

Gość Ciekawskaa23
ja wszystko kupiłam w sklepie internetowym i byłam zadowolona www.animus24.pl

Gość kotus_89
Do borsuczka-a w jakich rozmiarach i na ile bys je wycenila?

Jeśli mieszkasz blisko Krakowa to polecam Entliczek;) Mają bodajże bardzo duże sklepy na terenie Krakowa, z naprawdę sporym asortymentem - także myślę, że wyprawkę spokojnie tam skompletujesz;)

Gość borsuczka92
Za darmo-od 62 do 76.Ale tylko odbior osobisty w Wwie,za duzo tego do wysyłki

ja tez juz powinnam sie za to brac mam termin na 5stycznia.. ale jak tak czytam w necie o wyprawkach to tyle tego maja nawypisywane ze niewiem od czego zaczac albo czasem sie zastanawiam co jest co i co do czego..:) musze se sama stworzyc wlasna liste rzeczy ktore napewno sie przydadza.. moze ktoras z was juz to zrobila i chcialaby sie podzielic tym co tam wypisala? :)

Gość borsuczka92
Jesli któras z Was jest zainteresowana to napiszcie .Dodam temat do ulubionych i potem sprawdze,Teraz ide z małym na spacer.

Gość kotus_89
uuu to daleko mam do ciebie,bo jestem spod elblaga.ale jezeli zdecydowalabys sie na wysylke to pokryje jej koszt.

Gość małgorzata80...
My całą wyprawkę kupiliśmy nową. Wolę kupić coś tańszego i nowego jeśli mnie na to nie stać a nie chodzić po lumpeksach i szukać używanych rzeczy. Jeżeli chodzi o entliczek w krakowie to owszem maja ogromny asortyment ale ceny stanowczo zbyt wygórowane.

Gość małgorzata80...
dodam tylko że wyprawkę kompletowaliśmy jak byłam w ósmym miesiącu. Zaopatrzyliśmy się w same podstawowe rzeczy a resztę dokupywał mąż jak coś było potrzeba ponieważ urodziłam właśne w ósmym miesiącu.

Gość kotus_89
Do nina-ja znalazlam kiedys rady dla mam zimowych noworodkow.z ciuszkow zalecano kupic po 3 pajace,body z dl. rekawem,kaftaniki rozmiar 56 i 62,kombinezon newborn,2 czapki cienkie. i dwie cieple na dwor.

ja juz ciuszkow dostalam duzo od kolezanek..:: ale itak kupie pewnie swoje a to bedzie tak awarynie sobie lezalo..:) chcialabym cala liste sobie sporzadzic od ciuszkow po jakies wozki czy butelki i zalatwic wszystko jednego dnia wykreslajac pokolei..ale nie moge sie zabrac do tej listy..:)

Gość kotus_89
Moze wez jedna z doswiadczonych kolezanek-na pewno dobrze doradzi i zna sprawdzone sklepy.

Gość adam32ka-ce
kotus 89 nie jeszce nieznam narazie etap remontów w domu :)

Gość kotus_89
to dobrze kombinujesz-najpierw remont,a potem na spokojnie kompletowanie rzeczy i sprzetow dla maluszka.

Gość Najtaniej to w Ikei meble i
dodatki, jakieś zabawki, rzeczy do pielęgnacji. W C&A najtańsze nowe ciuchy. Wózek, jakiś leżaczek tylko przez internet, ale nie na Allegro bo tam jest mały wybór i dużo szitu. W Super-Pharm najtańsze firmowe kosmetyki i pieluchy. Rossmann, Schlecker, Lidl i Bieda - najtańsze niefirmowe kosmetyki i pieluchy. To jest opcja najtańsza ale bez lumpów i używek z Allegro, czyli wszystko nowe ale w racjonalnych cenach.

Gość owca na manowcach
Polecam pieluchy z lidla i Gaga z Tesco.Chusteczki nawilżane z Tesco,Biedronki i Lidla. Krem Alantan A na laktację-Ricinus Communis Ch5- sprawdzcie nazwe w necie bo nie pamietam. Wózek mozna kupic używany na allegro,przed zakupem radze obejrzec. Polecam tez komisy.

Gość owca z kawowca
up

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
Ikea Jysk H&M Cubus Świat Dziecka Smyk Rossmann Lidl Pepco Schlecker Biedronka Netto Aldi Carrefour Tesco C&A Kaufland Mothercare

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
Super-Pharm Reserved Cocodrillo Makro

Wogole nie polecam kupowania dzieciom szajcu w tych sklepach internetowych. Ja jak syn byl maly kupilam na rozm 80 caly zestaw ubranek w jednym ze sklepow internetowych ktory sie tutaj reklamuje. Ciuszki owszem na pierwszy rzut oka ladne ale po paru praniach wygladaly jak szmaty do podlogi. Zaosczedzilam na zakupach ale tak naprawde wywalilam kase w bloto. Njfajniesze i dobre jakosciowo ciuchy produkuje coccodrillo.