Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona osiemnastka92

FACET POWIEDZIAL ZE ZLE ROBIE MU LODA ;/ PORYCZALAM SIE. GADAC Z NIM JESZCZE?

Polecane posty

Powiem Ci szczerze ze gadasz bez sensu jakbys conajmniej byla osiedlowa dziwką. Zal mi Ciebie naprawde, nie dosc ze nieznasz swwojej wartosci to robisz z siebie kurewke. Nie mam zamiaru słuchac zadnej z twoich "porad" bo po prostu mnie smiesza i nie mam zamiaru wyladowac w twoim wieku jak ty. facet ma mnie szanowac a jak cos mu nie podoba to spier... Nie mam ochoty robic mu wiecej loda to nie robie! I wszystko na temat. Czy ja napisałam ze mnie brzydzi? Albo ze go nie kocham? Dobra koniec tematu nie mam zamiaru marnowac czasu Na CIEBIE ZE ZMARNOWANYM ZYCIEM STARA BABE ktora zamiast zycia realnego w wirtualu omawia swoje teorie i tezy na temat jaka to 18 letnia dziewczyna powinna byc doswiadczona. Bye, nie odpisuj i tak nie poczytam a tylko sie pograzysz i wiekszosc forumowiczek straci o ciebie szacunek o ile w ogole jakies cie szanuje z tego co czytalam przed chwila.

co za cioł zamiast ci powiedzieć jak i co to jeszcze ma pretensje kretyn

Chyba zrobię to z jego ojcem, który zawsze jest dla mnie miły i gdy przychodzę to tak dziwnie patrzy na moją pupe oraz cycuszki. Czuję, że go kręcę. On mnie zresztą też. Zdecydowanie bardziej niż mój chłopa-ciota skończona. Ale jestem na niego zła.

Gość strapiona korona
Musi ci pokazać z jakimś jego kolegą jak poprawnie powinnaś mu robić loda