Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz mniej czasu

Czy byście szukając fotografa skorzystały z polecenia salonu sukien ślubnych

Polecane posty

Gość Coraz mniej czasu

Odwiedzając różne salony sukien ślubnych w jednym z nich na stoliku były położone ulotki fotografa. Wiem, że właściciele salonu musieli wyrazić zgodę na taka formę reklamy. Fotograf przysłał nam zdjęcia z sesji plenerowej i wycenił usługę za album, w którym jest 100 zdjęć na sumę 800 zł. Zdjęcia nam się podobają, ale ta cena budzi w nas jakieś podejrzenia. Czy miałyście podobne dylematy? Sporo tu czytałam o podejrzanych cenach. Zdjęcia można obejrzeć na http://pl.fotoalbum.eu/Mazowszanin

Gość co to za fotograf
o kuhwa! :(

Gość to samo pytanie
No właśnie czemu nie ma kto robił te zdjęcia? SZOK Wątpię aby te zdjęcia tylko kosztowały 800 zł.

Gość use your own brain
Na podstawie samych zdjec z sesji plenerowej na pewno bym sie nie decydowala na Waszym miejscu. Chyba ze szukacie kogos tylko do sesji plenerowej i jestescie podobnie sztywnawi jak ta para na zdjeciach ;) (Chociaz moze to nie para byla sztywna tylko fotograf nie umie inaczej pracowac) Jesli Was nie przeraza takie skrajne pozowanie i chodzi Wam tylko o plener to czemu nie? Poproscie o wiecej zdjec z plenerow (wiecej par) wtedy i sprawdzcie, czy to nie fotograf "glowkowy", czyli taki, w ktorego zdjeciach mozna by tylko wymieniac ludziom glowki, bo reszta jest identyczna ;) A jesli i to Wam nie przeszkadza, to droga wolna. To, ze ma ulotki w salonie slubnym swiadczy tylko o otym ze zna ludzi z salonu. Na jakim gruncie zna, to juz inna sprawa i tego nie rozstrzygniecie. moze to wujek jakiejs z pracownic, a moze ktos mial wobec niego jakies zobowiazanie itp.

Gość use your own brain
Ale biedna ta Mloda, taki ma pusty i wyprany z emocji wyraz twarzy... Zupelnie jak na tych zdjeciach studyjnych co sie kiedys robilo, z kolumienka...

Gość Też zdziwiona
Zdjęcia są bardzo fajne wręcz aż nie chce się wierzyć, że tylko tyle kosztują. Inni za podobne lub o wiele gorsze foty życzą sobie trzy, cztery razy tyle. Nie rozumiem, co to znaczy sztywna para. Para jest fajna taka dostojna i bardzo się mi podoba. Co do miejsca gdzie fotograf się pokazuje to jak najbardziej dobre miejsce. Kiedyś ulotki fotografa widziałam u fryzjerki. Czy ktoś wie czyje są te zdjęcia i gdzie ten plener był robiony?

Gość Zołza ale kochana
use your own brain - czyżby konkurencja w kwiecistej wypowiedzi. Pokaż swoje piękne zdjęcia to i je ocenimy.

Gość Zołza ale kochana
Bardzo ładne naturalne zdjęcia ale gdzie autor lub autorka? Gratuluje autorowi lub autorce pokazania takiej ilości zdjęć. Na stronach fotografów tylko są wybrane najładniejsze zdjęcia. Zdjęcia chyba są z Nieborowa.

Gość and if you have a brain
Chyba jakiegoś fotografa szlak trafił bo się mu pokręciło w głowie i zamiast skrytykować fotografa skrytykował młodych. total asshole Zdjęcia fajne i cena bardziej niż atrakcyjna.

Gość mala marysienkaaaaa
o kurcze !! To moja nauczycielka jest na tych zdjęciach .Haha jestem w szoku :D

Gość Szukam, szukam, szukam
Coś ty naprawdę to twoja nauczycielka. Jednak Polska jest mała. Fajne ma zdjęcia i suknia dobrana z gustem. Pan młody też niczego sobie facet. Bardzo ładna z nich para i ładnie zrobione zdjęcia. Czy wiesz gdzie były robione te zdjęcia?

Gość mala marysienkaaaa
Tak jestem pewna, a jesli nie to chyba ma sobowtora ;) Tez jestem w szoku hehe, ale niestety nie wiem, gdzie te zdjęcia byly robione.

Gość blech eh blech
a mnie te foty sie nie podobają od zwykłe pstryki 800 zl za takie pstryk,cyk eeeee nigdy taka sesje to zrobi fotoamatro za free :p

Gość Oburzona Ania
blech eh blech jak ty możesz oceniać zdjęcia jak nawet nie znasz poprawnej polszczyzny:D. Zdjęcia są super i o wiele ładniejsze od tych wynalazków które kosztują majątek. Większość tych uznanych drogich fotografów robi tak "piękne" zdjęcia że nawet nie widać twarzy pary młodej:-P. blech eh blech po twoich wypowiedziach widać że robisz zdjęcia na ślubach i szlak ciebie trafił;). Czemu się nie pochwalisz swoim dorobkiem. Lepiej z ukrycia krytykować i obrabiać innym du**ę😠. Brzydzę się takimi ludźmi jak ty i współczuje tym osobom którym robisz zdjęcia.😡 Ciekawa jestem kto jest autorem tych zdjęć:):)

Gość jak to kto?
Jak to kto? Ten idiota, co tu sam ze soba pisze :o i jest gleboko przekonany, ze wlasnie wymyslil sobie super akcje marketingowa. Zal.pl

Gość Aby była jakaś akcja....
Aby była jakaś akcja marketingowa muszą być nazwiska, nazwy firm a ja jakoś w tym topiku tego nie widzę. Nie ma nawet nazwy strony. Widzę jedynie nerwy sfrustrowanej konkurencji. Zdjęcia to sprawa gustu ale ceny kształtuje rynek. Chyba nie wszyscy to mogą zrozumieć. Najłatwiej bo do tego nie potrzeba gustu i rynek nie ma nic do powiedzenia obrabia się tyłek innym i zawsze znajdą się tacy którzy w to obrabianie uwierzą.

Gość jak to kto?
Spoko, da jeszcze chwilę, wszystko się pojawi.. lokalizacja już przecież jest.. "mazowszanin"... I nie, nie jestem konkurencja dla tego pana bron Panie Boze... ale powinien wiedziec, ze od zawsze odkad sie tu pojawia robi pare charakterystycznych bledow skladniowych i ortograficznych... Zenada. A na wypadek gdybym jednak sie mylila (w ca bardzo, bardzo watpie - te byki!) - jesli nie siedzi tu koles ktory robi "kampanie" i pisze sam ze soba okreslenie "idiota" nie ma podmiotu i sobie ulatuje ;)

Gość PhotoMK.pl
Powiem tak: jestem konkurencja i nie będę krytykował, zaproszę do siebie dla porównania http://PhotoMK.pl ceny jak najbardziej są atrakcyjne a i podejście do każdej Pary inne.

Gość Coraz mniej czasu
Jutro jedziemy na spotkanie z fotografem co nie znaczy że podpiszemy umowę. Dziwią mnie niektóre agresywne wypowiedzi. Za podpowiedzi dziękuję. Nie wiedziałam że u niektórych jest tyle agresji. To też dało mi sporo do myślenia. Są widać ludzie co uwielbiają niszczyć innych aby w ten sposób samemu się pokazać. Szukam jeszcze kamery w rozsądnej cenie i liczę na podpowiedzi.

Gość Testrka
Do - jak to kto? A w ilu osobach ty piszesz w tym topiku? Z ochotą bym poznała autora tych zdjęć, bo zdjęcia są ładne i typowo pamiątkowe. Gdyby to była akcja reklamująca fotografa to, co w tym złego? Jak najbardziej jestem za tym, aby fotografowie, ślubni pokazywali swoje strony i zdjęcia o ile są one ładne. Te zdjęcia są ładne. - jak to kto? przemawia przez ciebie zawiść i co tu mówić brak kultury osobistej.

Gość jak to kto?
Ja nie dyskutuje ze soba sama. Reklama to jest to, co robi PhotoMK. Zdjecia, jakie sa, kazdy widzi, ale wszystko jest jasne. To co sie tutaj odbywa to dosc nieudolna proba manipulacji. Nie mam ochoty ani obowiazku zachowywac sie przyjemnie w stosunku do manipulatora, bo manipulacja z zasady przeczy zasadom dobrego spolecznego wspolzycia. Jesli jednak sie myle, a "Autorka" po "spotkaniu" okaze sie Autorka po spotkaniu i napisze, ze zdjecia na zywo prezentuja sie rownie marnie jak w internecie, a czlowiek okazal sie jakis dziwny - obiecuje, ze ladnie wszystkich przeprosze. Bo ja nie jestem zacietrzewionym kurakiem, ktory potrafi powtarzac w kolko tylko jedno i to samo i stracil dawno kontakt z rzeczywistoscia. A jesli chcesz juz dawac przyklad kultury, to zakonotuj, ze zaimki osobowe w postach kierowanych wprost piszemy duza litera. Na przyszlosc.

Gość do jakto kto
jak to kto?:o Rety aż strach tu pisać bo jakaś paniusia wszystkich ocenia po stylu pisania. Wiesz do każdego za styl byś się mogła przyczepić ale pomyśl nad sobą co ty sobą reprezentujesz. Tryskasz jadem a żmije chyba już legły smacznym snem zimowym. Oceniasz, ośmieszasz kogoś kto pewnie zagraża twoim interesom. Pewnie paniusia z dobrego domu a słoma z butów wystaje. Ohyda! Współczuję ludziom z twojego otoczenia i brzydzę się takimi ludźmi. 😡 PRZEPRASZAM INNYCH ZA TEN TEKS

Gość do jakto kto
Nie jestem polonistką ale jeśli już krytykujesz innych to pisz poprawnie i bez błędów. Czasami warto popatrzeć najpierw na siebie a dopiero potem innych krytykować. Tak masz rację autorka napisze że zdjęcia są ohydne i fotograf jeszcze bardziej ohydny i dodatkowo pryszczaty. Swoją drogą skąd wiesz kto jest autorem zdjęci bo pisałaś o tym z takim wielkim przekonaniem. Czy możesz zdradzić autora który twoim zdaniem robi takie ohydne zdjęcia.? Ale jestem wk.....a

Gość jak to kto?
Ty nawet nie widzisz, ze robisz dokladnie to, co Cie niby tak "obrzydza". Autentycznie nie jestes w stanie tego pojac. Zal.

Gość jak to kto?
Jest mi obojetne, czy zdjecia sa "ohydne", czy piekne. Ja sie po prostu - w doroznieinu od Ciebie - brzydze manipulatorami. Dlatego nie mam ochoty dluzej z Toba dyskutowac. Kto przeczyta co napisalam ( i inna osoba w wielu wcieleniach) bedzie mogl sam wyrobic sobie opinie. Ale generalnie bardzo wspolczuje.

Gość Foto St
Witam wszystkich Zdjęcia przyjemne dla oka i jestem pewien, że wielu osobom się spodobają. Widzę też, że pojawiła się w tym temacie pani fotograf AB która ma fobię na punkcie fotografa warszawskiego którego wszędzie widz, wszędzie go prześladuje i wszędzie stara się mu psuć opinie. Ja też dostałem od niej po głowie jak i kilku innych fotografów. Pozdrawiam najlepszą w Polsce Panią fotograf AB. Pozdrowienia śle kolega z forum Gimbla, do którego upadku się też i Pani przyczyniła.

Gość mloda byla:::
Eee tam, te zdjecia z tego linku nie podobaja mi sie, takie jakies smutne, oni zadumani, no nie wiem no dla mnie smutni i zdjecia smutne, powinni byc szczesliwi, cieszyc sie pelna geba:D a tutaj jak po stypie, ale pan mlody nawet fajny ;) :D

Gość mloda byla:::
a wogole to juz nie mozna normalnie pogadac tylko od razu robi sie tutaj zlot fotografow😠

Gość zakalalaa
Zdjęcia bardzo mi się podobają, a zwłaszcza miejsce, w którym zostały wykonane, Pan młody przystojniak:-P ale panna młoda masakra, sztuczna, jak manekin, zwłaszcza tutaj: http://pl.fotoalbum.eu/Mazowszanin/a532516/00000033 Dziewczyna w stylu: tam gdzie ją położą, tam będzie leżeć:P

Gość Ja już jestm po.
Miejsce na zdjęcia super i same zdjęcia przyjemnie się ogląda. Dla mnie panna młoda jest super, delikatna i miła dla oka. Akurat to zdjęcie gdzie leży na trawie bardzo jest wdzięczne i takie cieplutkie. Wszystkie zdjęcia jak najbardziej ok. Wreszcie zdjęcia pamiątkowe pary młodej a nie nie młoda para dodana do zdjęć z dorobioną teorią. Szokująca jest ilość pokazanych zdjęć. Zawsze w takiej ilości będą super zdjęcia, średnie i takie sobie. Prawie wszyscy pokazują tylko te najlepsze a co z resztą zdjęć? Zapraszam na http://www.samebaby.com/forum/