Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi :((((

Nigdy dla niej nie bede wystarczajaco dobra

Polecane posty

Smutno mi :( Mimo tego ze staram sie byc jak najlepsza córka, pomagac jej z rachunkami mimo tego ze sama wiele nie mam bo chodze do szkoly. Sprzatam i gotuje to zawsze zle. Nigdy nie jest zadowolona. Mimo tego ze wie ze mój wujek mnie molestowal jako mala dziewczynke, to zero wsparcia dostalam od niej, wyzywa mnie od dziwek. Nie mam kolezanek bo jak bym przyprowadzila do domu to by zaczela drzec morde jak zawsze. Bawie mlodszego brata jak jest w pracy. Robie co tylko kaze. A ona i tak non stop wyzywa. Wiem ze jej ciezko bo jest sama i ma dwoje dzieci. Ale ja tez bym chciala sie do kogos przytulic i zwierzyc. I miec w kims wsparcie. W niej nigdy nie mialam i nie bede. Bo mimo tego ze zawsze robie co mi kaze, chodze do szkoly, siedze zamknieta w pokoju i z nikim nie rozmawiam to i tak zle. Wiem topik bez sensu poprostu chcialam sie wyzalic.. :( dzis jest moja 18-nastka i tak jakos troche mi smutno tak samemu siedziec przed komputerem.

for you 🌼 Glowa do gory choc wiem, ze Ci ciezko. Mama pewnie sie nigdy nie zmieni, ot taki zgorzknialy typ czlowieka, wiec trzeba bedzie do tego przyzwyczaic sie.... kiedys bedziesz mieszkala u siebie i nie bedziesz wysluchiwac ciaglych narzekan .... chociaz ???? :o

Hmmm :( Poznalam ostatnio chlopaka na internecie. Chcialabym by cos z tego wyszlo. :) Zreszta masz racje, glowa do góry. Ide do sklepu po chrupki, mam nadzieje ze mi sie poprawi troche chumorek :)

Gość sto lat młoda
super ,że jesteś dobrą córcią może spróbuj mamę trochę przytulić, ona pewnie jest zamknięta w sobie i nie potrafi okazywać uczuc mnie tak naprawdę nauczyło miłości moje najmłodsze dziecko, bo zawsze mi mowiło kiedy jest mu źle i czego oczekuje starsi dużo przez niego zyskali tez nie widziałam swoich wad, a było ich wiele

Gość 5433089549568ke
o moja to samo, ale nie jest sama;/nie planowala mmnie ,tlyko mojego brata i mnnie nienawidziod roku robie wszytsko w domu bo miala wypdek i codzien sie na mnie drze nie je tego co gotuje wywala do smieci itd:( a wszytskim pasuje... ciezko jest rozumiem cie w 100%... damy rade...:)