Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak moja

Polecane posty

Gość takie imiona ....
ani nie jestem prawiczkiem , ani nie jestem brzydka , ALE POWIEM ci szczrze ,że jestes bardzo pospolita , nie wyrózniasz sie niczym.Ot taka normalna dziewczyna jakich tysiące na ulicach , nie wiem czemu sie tak sobą podniecasz. Pokazalam Twoją twarz ludziom w biurze i nie było ani jednej "wow' opini , wrzuc moze cos z golym tylkiem albo pipką na wierzchu moze większą furorę zrobisz.

Gość jak by ta twoja morda
piękna nie była;) jesteś samotną młodą kobietą:O każdy wieczór na kafe:O mając tyle lat i kasę musisz czuć się jak Midas:O może warto coś zmienić?

Gość knlonbo
to nie mondeo, mondeo w środku jest ładniejsze:D śmierdzi mi tu indyjską tata motors:D

Gość Wiesiek z tych
Kochanie wyglądasz bosko 👄 zakochałem sie ❤️

Gość Wiesiek z tych
to nie jest Jennifer jakaś zazdrosna koleżanka ściga fotki z NK i daje na forum :o

zazdrosna :D niech ci bedzie jesli sie lepiej poczujesz;) bura suczo!:classic_cool:

Gość k@rola
Jennifer Jesteś nie zła :P ja bym foty nie wstawiła, nie dlatego że jestem pasztet czy coś... po prostu jakoś by mi głupio było, jakby mnie ktoś z pracy zobaczył. Po prostu mam taką pracę, że raczej nie mogę sobie pozwolić. http://demotywatory.pl/1652965/Slit-focia-na-NK Wszystko pięknie, cacy. Nie jesteś brzydka, taka sobie o po prostu, ale raczej ponad przeciętna;) Tylko nie rozumiem jednego czemu Ty wiecznie na kafe siedzisz, nie szkoda Ci czasu? Ja teraz mam L4, to zaglądam dość często, w pracy też :) Ale generalnie nie przegrałam życia żeby tu wiecznie siedzieć! i Przegrać go nie chcę, więc już znikam. Pa.

Gość takie imiona ....
heheeh smieszne to wszystko , a jezeli ty Dżenifer jestes na prawde taka to jest żalosne ,tak sie zachwouą dziewczyny bez klasy blachary. Ja nigdy swojego auta na forum bym nie wstawila , chociaż jest nowe i zgornej pólki

Gość mamy WESELE
PRZYSTOJNIAK I DŻENIFER -------- RÓBMY SLUB DWA PUSTAKI

Gość weselicho hehehehe
dobre , weselicho na kafe - przystojniak vel wara i dżenifer blachara ahhahahahahahah

dzieki nie przesadzaj ,kiepska ze mnie zona ,gotowac nie umie ,ciagle marudzi ,duzo wydaje ,ciagle gdera gdera i gdera heheehhehe oj spalilam sie troche sorka.Hmm ...

Gość założyłem profil z jej
zdjęciami na portalu randkowym 🖐️ mam to z łóżkiem to w aucie - to z góry z bardzo bliska - jak ktoś ma jeszcze jakieś to wrzucać :classic_cool: 🖐️ zobaczymy czy faktycznie ma branie 🖐️ wszystkie maile od panów pojawią się oczywiście na forum 🖐️

Gość Wiesiek z tych
szkoda mi tej laski :( daj fotki na NK i nie wie ze ktoś jej robi takie świństwo :(

Gość zawirusowana
ej ty jenny kurwa nudna jestes jak flaki z olejem, na początku mnie jeszcze bawiłaś a teraz te same schematy, wypaliłaś sie dziewczyno oj wypaliłas:o

Gość założyłem profil z jej
trzese portkami ze strachu - :D link do profilu pojawi sie na forum tak zeby wszyscy mogli zobaczyc ps. ale pociesze Cie ze bedzie to o symaptia... takze stul dziób bo inaczej wyladujesz na roksa.pl :D 🖐️

Gość zawirusowana
no właśnie jestem pewna na 1000% że to fotki jakieś dziewczyny pod która się podszyłaś ale uważaj świat jest mały pewnie pewnego dnia ktoś zajrzy na kafe z jej znajomych albo ona sama i wtedy współczuje ci bo naprawdę możesz pożałować jak pójdzie to na policję:o

Gość stigma
pustak bez szkoły, dziecko ma z wpadki i żyje na kafeterii

Jennifer8787 żal mi ciebie. Nie dość że jesteś pusta udajesz,że srasz kasą to jeszcze jesteś chamska i zakładasz w hooj topików! Nudzi ci sie czy co? Bez męża chyba byś ulice zamiatała>> Po gwiazdkę wczoraj wszystkich przepraszałaś? Lecz się!