Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona_max

Nie za duzo tego???

Polecane posty

Gość wystraszona_max

Jadlospi jak do tej pory mojej corci ( 8 miesiecy): - 3x mleko 180 - 150ml kaszki, - 130 gr deserku owocowego, - obiadek 2 sloiczki? Teraz zmniejszylam do jednegoi

Gość to wszystko zależy
od tego, jaką pojemność ma słoiczek z obiadem, o jakich godzinach co podajesz (odstępy czasu) wydaje mi się, że nie jest tego dużo raczej tak w sam raz, ale jak duże są słoiki obiadowe, jeśli te malutkie to dwa moga być, ale te duże to raczej za dużo zamiast tego daj przegryzkę w postaci jakiegoś pieczywa (bułeczka grahamka,chleb razowy, ciastko - coś w tym stylu)

Gość ja mialam miekki rozek
sloiczki moga zostac a jedno mleko odstawic-po co az tyle w nia pakowac

Gość gegerg
Ja bym się cieszyła gdyby moje dziecko tak jadło. Pewnie ma skok wzrostu a i czuje teraz że zima się zbliża i warto więcej jeść. A te słoiczki, dwa, to duże czy małe?

Gość wystraszona_max
sloiczki niestety duze po 190g jeden.

Gość wystraszona_max
odstepu pomiedzy sloiczkami niestety nie ma :/ Jeden konczy to mega placz i musze biegiem leciec po nastepny.

Gość wystraszona_max
co do zagryzek to boje sie dawac poniewaz corcia ma 8 miesiecy i wlasnie wyszedl jej dopiero 1 zabek .. Teraz ma problemy z brzuszkiem.. Wydaje mi sie ze jest przejedzona na maxa. Jak jej wprowadzic rozsadnie diete ? By jadla np czesciej a mniej ( niestety ona ciagle glodna? co moge wyeliminowac i podawac co 2 dzien np??