Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia7

czeka az pierwsza sie odezwe czy leci w ch*ja ?

Polecane posty

Gość kasiakasia7
mysle czy mu nie napisac ' jak na serio tak bylo to spoko a jak nie, to milo z twojej strony ' jak myslicie?

Gość nie do wiary!!!
A ja bym do niego zagadała jak zawsze i jak by pamiętał i chciał, to sam by o tym pierwszy wspomniał...

Gość merddd
kasia takei rzeczy sie zdarzaja i nei zachowuj sie tak glupio. napisz mu smsa ze masz nadzieje ze wroci do zdrowia i jak chce zeby sie odezwal jak bedzie juz wszystko w porzadku i tyle. nie zakladaj ze on klamie, bo zaloze sie ze skoro sie od prau dni nie odzywa to to oznacza ze to cos powaznego.

Gość aleee
mysle ze powinnas poczekac,jezeli to prawda to sam sie odezwie albo sie w szkole spotkacie i porozmawiacie

Gość kasiakasia7
wiecie co ja sie do niego pierwsza nie odezwe jednak. nie chce to nie, narzucac sie nie bede przeciez, takjakbym jakas zdesperowana byla

Gość dsfsf
ale peezda z ciebie...ojciec chlopaka w szpitalu lezy a ta tylko o swojej dupie mysli...mam nadzieje, ze facet przejrzy na oczy i cie oleje

Gość kasiakasia7
jakbym kogos tak w ciula zrobila to bym potem sie do niego odezwala z przeprosinami a nie czekala az on napisze