Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Dlaczego faceci tęsknote odbierają jako atak na siebie?:(

Polecane posty

Moralista-> wiem że trzeba duzo pracy włożyć w związek i my oboje się już dużo zmieniliśmy żeby było lepiej. Ale ja mam dość tych kłótni nawet wczoraj pisałam mu żeby przyjechał żebysmy pogadali o tym na spokojnie ale to nie doszło do skutku bo pisał mi że nie wie czy chce przyjechać, że może przyjedzie to mu powiedziałm w końcu żeby nie przyjeżdżał bo ja go nie będę prosic żeby wyjaśnił to ze mną żeby było znowu dobrze. Jak nie chce to nie. No czemu on się czasem jak dziecko zachowuje?;( przeciez to dorosły facet..

No czemu on się czasem jak dziecko zachowuje?;( przeciez to dorosły facet.." - ktos tu napewno jest infantylny. mala podpowiedz - to nie Twoj facet

Moralista, mówiłam raczej o Twojej rozdwojonej jaźni. ; ) A Ty ciągniesz się jak ten smród po gaciach .

...ciezka jest droga prowadzaca do doroslosci... Szczeruś nie płacz. Jest trudno ale nawet tobie się w końcu uda.

iftar, znow zamkneli kuchnie czy pogoda jest zbyt stabilna by o niej rozmawiac?" jesien, jesien, liscie leca z drzew jesien, jesien, dzieci liscie zbieraja na WF :)

zawsze szczery-- polonista czy jak uwydatnisz tej osobie błędy czy lżej Ci będzie na duszy.Spojrzyj na siebie dlaczego doprowadziłes do rozbicia swojego małżeństwa a nie krytykuj ustawicznie innych.Jak nie masz nic do powiedzenia to zamknij twarz:D:P:D

Czizas i ludzki z kasztanów. I zapałkowe kończyny.

Czizas i ludzki z kasztanów. I zapałkowe kończyny. " Bo w tym topiku odpada - dzieciom nie wolno sie bawic zapalkami :)

Mrowelka a do Ciebie cos dotarlo? czy piszesz wlasnie smsa do chlopaka o tresci "nikt mnie nie rozumie :(" ?

Moralista, won z tematu. Rozmowy dorosłych się zaczynają odbywać.

hej Brum ile razy dziennie piszesz do faceta ze "swiat jest okrutnym snajperem z wymierzonym w Ciebie celownikiem" ?

czizas-> po części się z Toba zgadzam a po części nie. Ale co to za uczucie z jego strony skoro po jednej małej kłótni pisze że ma dość.. A sam ta kłótnie sprowokował..