Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Dlaczego faceci tęsknote odbierają jako atak na siebie?:(

Polecane posty

Czizas - w ciągu swego dotychczasowego żywota nie napisałam tak ani razu.

Gość zerojedynka
A gdyby on Ci tak smęcił, Autorko, co byś pomyslala? Na poczatku moze by to jeszcze bylo budujace, ze poesemesujesz i podbudujesz, ale po kilku takich sesjach zaczelabys myslec, ze facet jest cieple kluchy, maruda, narzekacz, wampir energrtyczny itd itp

Ale co to za uczucie z jego strony skoro po jednej małej kłótni pisze że ma dość.. A sam ta kłótnie sprowokował.." - okreslenie "jedna mala klotnia" brzmi wyjatkowo zlowieszczo w Twych literach

Bó-- jeśli taka dama mówi,musze podwinąć ogon tfu rękawy i...................spieprzać:D Brumcia kochanie TY moje:p 😘 jak się mocno stęskniłewm a muszę wiać.😭 Niepocieszony w nieutulonym żalu.Polonista do dzieła.Wykaż się:P

autorko, sprawa jest prosta zwiazek nie polega na tym, ze widzicie sie dwa razy w tygodniu i zabawiacie sie w "czyi rodzice sa gorszy" wynajmijcie mieszkanie, zamieszkajcie razem i okaze sie co i jak

Gość zerojedynka
"w ciągu swego dotychczasowego żywota nie napisałam tak ani razu." a jakiej metafory użyłas,skoro na snajpera jeszcze nie wpadlas? ;-)

zerojedynka-> ale o to chodzi że on mi nic miłego wczoraj nie napisał, jakby mi napisał cos miłego to na pewno by mi przeszło i nie róbcie ze mnie jakiejś smetniary bo z natury jestem optymistka a taki dzień jak wczoraj zdarza mi się raz na 2 miesiące.

Moralisto nasz Szczeruś nie patrzy na siebie w obawie przed głębokim wstrząsem. Woli projektować na innych.

zawsze szczery-> o co Ci chodzi z ta zabawa którzy rodzice są gorsi to wogóle nie o to chodzi, widze że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem..

Zawsze szczery-> masz radochę z tego że komus ciągle dowalasz zamiast postarać się coś zrozumieć? widać jaki dojrzały z Ciebie facet..

Mrowelko jak juz Ci napisalam raz ale powtorze w tych wyjatkowych okolicznosciach przyrody - przestan jojczyc

Gość zerojedynka
"że on mi nic miłego wczoraj nie napisał" na pewno wymagasz tego raz na dwa miesiace? Moze wczoraj nastapilo zmeczenie materialu?

Kobiece dni i dziewczyna fiksuje. Jeśli nie kobiece, to faktycznie lepiej się rozejść.

Moralista, powiem Ci tak: " wypierdalaj. " ( żeby nie było, to tylko zasłyszane) .

No to powiedzcie mi co ja mam teraz zrobic? To on sie przestał odzywać ja nie będę poraz kolejny pierwsza wyciągać ręki bo on potem mysli że wszystko może mi powiedzieć a ja i tak pierwsza napiszę

Szczeruś z przykrością stwierdzam, iż twój rozwój duchowy stanął w miejscu. Popracuj nad sobą i wymyśl kilka nowych sformułowań na użytek kafeterii. Na kretynach i hipokryzji daleko nie ujedziesz. Gawiedź zaczyna ziewać z nudów. No to pa

Mówelko - a jak on Cię przeprosi, to sobie pomyśli, że może Ci wszystko powiedzieć, bo i tak będzie ok, po tym jak wydusi "sorry".