Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analnakicia

Seks analny a boląca pupa

Polecane posty

Gość analnakicia

Witam wszystkich, Jestem tu nowa, byc może ten temat był już poruszany ale nie mogę go znalezc na forum. Mam pytanie do dziewczyn lubiacych seks analny. Uwielbiam tez rodzaj rozkoszy ale po kazdym takim stosunku strasznie boli mnie pupa-jest to nie do zniesienia, faktem jest, iz moj luby ma dosc pokazny sprzet ale uzywamy oliwki i teoretycznie powinno być ok. Czy znacie jakieś sposoby na zmniejszenie bólu?

Gość analnakicia
Nie podszywaj się pode mnie kolego

Gość analnakicia
To nie jest nawet śmieszne, nie masz co robić to sobie zwal konia

Gość martus88
ja mam trochę inaczej,już wiele razy kochałam się analnie ale tak: jak kocham się tak po dłuższej przerwie około 2-3 tyg to jest taki ból jak za pierwszym razem i zazwyczaj nic nie wychodzi z tego,dopiero na drugi dzień się udaje i jest ok (używamy durex żel) ale tyłek trochę boli..dopiero jak kochamy się tak 3,4 dni pod rząd to już nie.. tylko że mąż jedzie w trase na 2-3 tyg i znów trzeba od początku..:( a jedyne co mi pomogło..to może nie powinnam tego pisać ale naprawdę zadziałało to skun zapaliłam sobie i był taki luzik że nie czułam bólu ani w trakcie ani po:)

Gość martus88
tyle że mój nie ma za bardzo pokaźnego sprzętu.. a często siętak kochacie??

Gość martus88
nie mówię codziennie,ale mnie np po kilku dniach pod rząd nie boli..potem przerwa.. może poszukajcie innych nawilżaczy? ja wybrałam durex a nie oliwke bo po niej to (za szybko we mnie wchodzi) a wtedy to nie tylko na drugi dzień boli:(

Nie robimy tego bardzo czesto bo mnie boli dupka i wydaje mi sie ze w tym problem, musze sie bardziej porozciągać czyli czesciej to robić ;) ale jak to robic skoro boli po wczorajszym :( Martus88 a jakiego żelu używacie bo jest kilka różnych?

Gość bawcie się bawcie
a potem, cóż. http://img.mp.pl/articles/artykuly/muko.jpg http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.grabieniec.pl/fotografie_mini/440.jpg&imgrefurl=http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php%3Fid_artykulu%3D440&usg=__DxD904uEUPCq40PwXo7tfLxHqx0=&h=244&w=250&sz=12&hl=pl&start=6&zoom=1&itbs=1&tbnid=0fJ7TeOFE6hbkM:&tbnh=108&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dwypadanie%2Bodbytu%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 Powodzenia.

Mój ma dosyć grubego i długiego - około 20 cm, on bardzo lubi sie tak kochac i jak juz we mnie wchodzi to czuje ze jego kutasek staje sie coraz wiekszy i twardszy - jak skała. Może próbowałyście jakichś korków analnych itp aby sie troszkę rozciągnąć?

fotelnabiegunach napisz proszę na jak długo wkładasz ten korek? często to robisz? jaki mam kupić aby za bardzo mnie nie rozciągnął?

analnakicia, myślę że aby rozluźnić twojego anusa twój facet powinien cię najpierw dobre popieścić stopniowo, najpierw trochę pomasować plcami językiem potem paluszki a dodatkowo możeci kupić jakieś gadżety jest ich masa i dopiero po takich zabiegach ruszać do akcji.

analcia ja zaczynałam od takiego małego korka, teraz mam takiej średniej wielkości( jak dla mnie), popatrz sobie w sklepach internetowych, wkładałam go mniej więcej pół godz przed seksem, co do rozluźnienia dziurki ja sama sobie wolałam to robić bo mój mąż był niecierpliwy i zawsze pakował się do jeszcze nierozluźnionej a wiesz jak to boli :o)

fotelnabiegunach dzięki za rady, kupię ten korek i sie troszke wyćwiczę, ale jak mój to zobaczy to nie da mi go za długo trzymać w pupci..;)

Gość gość
Mój mąż ma ogromnego i kochamy się analnie ale jest bardzo delikatny na początku pomasuje nim dziurkę potem po kawałeczku tak żeby nic nie bolało ja tylko mówię ze może dalej i dalej a po chwili jak jest cały we mnie to chwile tak potrzyma bez ruszania żebym się oswoiła z nim i potem powoli na początku tak po 5 minutach już można ostro. Na drugi dzień czuje ze tam był niedawno ale nie tak żeby coś bolało i tylko na oliwce to robimy te żele to jakaś masakra jest po kilku minutach jest sucho a jak się ma ochotę na 40 minutowy seks analny to tylko oliwka dość dużo na początku i nie trzeba dokładać

Gość gość
Mnie na drugi dzień podnieca to uczucie ze tam był niedawno i przyjęła bym go jeszcze raz

Gość anka

moim sposobem na czas gdy mój luby jest w trasie trzy tygodnie a nie chcę mieć obolałego tyłka po jego powrocie to co drugi wieczór wkładam sobie na około godzinkę korek analny taki metalowy sobie kupiłam i w taki sposób mam tyłek zawsze gotowy i nie boli po analu