Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już chce mi się jeść

Głodówka-pytanie

Polecane posty

Czy na głodówce np. jednodniowej można rano wypić kawusię bez mleka? Czy można pić czerwoną herbatkę? Postanowiłam sobie, że od dzisiaj w każdy piątek będę robić głodówki. Podobno taki jeden dzień w tygodniu to samo dobro dla organizmu. Czekam na wasze opinie

a co za różnica? chyba temu że się rymuje :-)

Gość paskuddddddda
zalezy na jakiej bedziesz glodowce. 1. tylko woda i woda i woda i nic. 2. woda, herbatki ziolowe typu rumianek mieta pokrzywa 3. woda, herbatki, soki owocowe i warzywne bez cukru i soli

Gość paskuddddddda
jesli chcesz oczyscic organizm, proponuje - łatwiej wytrzymac - dietę jabłkową 1. dzień - ile chcesz jabłek ze skórką, i woda, i herbatki. 2. dzień - 6jabłek, i sama woda (najlepiej ciepła) 3. dzień - musisz wypić 8szkl. wody ciepłej (lub mienralnej nie gazowanej) i jabłka ile chcesz. wieczorem ostatniego dnia 2łyżki oliwy z oliwek należy wypić. oczyszczasz super organizm i przy okazji napewno coś schudniesz, inie chodzisz głodna :) amen.

cały czas pije herbate czerwoną z miętą, i tak strasznie chce mi się jeść że szooooooookkkkkkkk :( Ale to chyba psychika mi dziś szwankuje, bo cały czas myślę o żarciu :(:(:( Musze wytrzymać do wieczora!!!

paskuddddddda mówisz że dobrze oczyszcza? wielkie dzięki muszę spróbować, bo właśnie mi o to chodziło. Wytrzymam do wieczora, a w przyszłym tyg. zrobię sobie z tymi jabłkami. Jeszcze raz dziękuję baaaardzooo :):):)

jeszcze raz dziękkii:)

Gość elusialew1
ka to najgorsze co może byc !! Zrobisz 1 dzien głodówki a na nastepny zjesz 2 razy tyle !! Po drugie jak głodujesz gloduje twoj mozg znikaja mieśnie ktore zbijaja tłuszcz znika woda czyli zabijasz swój organizm !!! Ja schudłam 33 kg w 9 miesiecy gg 25393409 http://media.bebiko.com.pl/x.php?bebiko/get/1248 zagłosuj na Elzbieta dziekuje

Chce oczyścić organizm, wiem że głodówka długa nie wchodzi w gre, tylko jeden dzień to chyba nic złego

Gość Ja tez dzis gloduje
Ja tez dzis gloduje :-D Pije herbatki i do tej pory 2x sok z warzyw i z jablek. Glod troche doskwiera, ale jak minie dzien, jestem z siebie dumna. Chce tak robic raz w tygodniu, dzis jest trzeci raz :-) Wcale nie jem wiecej po takim dniu, wrecz przeciwnie. Pomaga mi to utrzymac siebie w ryzach i unikac smieciowego zarcia. Powiem Ci jedno - taki dzien w tygodniu to najlepsze, co mozesz zrobic dla swojego zdrowia. I Ci co pisza o jakims zaglodzeniu itd. itp. zupelnie nie znaja sie na rzeczy, nie chce mi sie nawet czytac takich bredni. Sprobuj sama, a zobaczysz, nie pozalujesz. Powodzenia. Zaraz pedze na kolejny sok :-)

A soki robisz sama czy kupujesz?

Gość Ja tez dzis gloduje
Robie sama, te kupne sie nie nadaja. Wrzucam co popadnie, lacznie z brokulem i salata :-D Do kazdego daje marchewke i jablko, jakos tak mi podpasowalo -)