Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytrrtttttttttttttttr

Kto był na octoberfest?????

Polecane posty

Gość gytrrtttttttttttttttr

Warto pojechać?????

Na Oktoberfest w Bawarii nie bylam, ale u nas na polnocy tez organizuja stragany.... jak ktos lubi Weizena i precle i przeplacic za to solidnie to prosze bardzo... mnie juz te niemieckie festy znudzily, a szczegolnie ich zamilwanie do tanczenia do rytmu gute laune musik ;P

Gość Gipfelstuermerin
Gdybym nnie miala tak blisko (mieszkamy 20km od Monachium) to bym sie nie wybierala specjalnie. A tak to fajnie jest raz na rok pojsc (bo co dnia bym nie chodzila)-ubrac Dirndl i pobawic sie na ludowo:)) w tym roku bylam z kolezanka i jej dziecmi na Historische Wiesn z okazji 200ej rocznicy swieta i to bylo ciekawe-stare kolejki, organy, pokazy konne, starodawne zabawy, itp.. No i w tamtejszych namiotach tak jakos kulturalniej niz w tych zwyczajnych. Zatem, jesli nie jest to wyprawa daleka to warto, bo Wiesn jednak zupelnie inny wymiar zabawy niz na zwyklym Volksfescie:))

Gość goncodomcoo
słyszałem że fajne laski można tam wyrwać ............pojechałbym

Gość Ser_Pentyna
susissaa - pojechalabys, zeby laski wyrywac? :o

Gość veolija.
Bylam dwa razy. W tym roku tez. Mnie sie bardzo podobalo, ale to zalezy jaki rodzaj zabawy lubisz. To nieprawda, ze bawia sie tam do muzyki ludowej. W namiocie jest swietna atmosfera. Najlepiej wybrac sie w wiekszej grupie i przygotowac sie na dluzsze czekanie, jesli chce sie znalezc miejsce a namiocie. Tegoroczny oktoberfest juz sie skonczyl z tego co wiem.