Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minio mini

Zmieniem swoje życie!-kto ze mną

Polecane posty

Gość minio mini

Witajcie-mam 31 lat i czuje że muszę zmienić swoje życie-bo tak nie może być,cholera:(

Gość minio mini
MAło że omija to jeszcze tak stresuje,i po co to wszystko:( nivea77-witaj

Gość minio mini
faceta już zmieniłam:( a teraz musze zmienic prace bo w niej oszaaaaleejee

To rób wszystko, żeby ją zmienić. Ja też nie cierpiłam swojej pracy. I rzuciłam ją w cholere! Zaryzykowałam, założyłam własną firmę (o czym zawsze marzyłam :)) jestem szefową sama dla siebie i mam luz i konfort psychiczny !

Proste nie jest, ale całe życie się męczyć i stresować? Życie mamy tylko jedno!

Gość minio mini
tez ja rzucęw cholere tylko chyba nie odważe sie po raz 3 zakladac swojej firmy:(bo to porazka była

Aha to rzeczywiście. Ale napewno Ci się uda, bede do Ciebie zagłądać i mobilizowac jak bedzie potrzeba ;) A z facetem? co było nie tak, że sie rozstaliście?

Gość minio mini
wypalilo sie po 7 latach,ale teraz ,z obecnym jest extra:)

wiem cos o tym, ja się po 6 rozstałam, ale to palant był. Teraz też jestem w związku i sie tak zastanawiam czy za pare lat się nie wypali? może to tak juz musi być taka ludzka natura?

Gość minio mini
nivea -nie wiem bo moj były nie był palantem -tylko mi brakowac zaczeło wszystkiego.sexu czułości rozmowy,nie wiem juz nic,myślałam że wiem a nic nie wiem,zycie nagle daje Ci klapsa,nawet nie wiesz ,z której strony,,nic juz mnie nie zdziwi

Gość monika2010
Ja mam 247 i tez planuje:)od czego zaczynamy?:)

Gość monika2010
sorki 24lata:-P hehe

Jeżeli Ci tego wszystkiego brakowało to chyba jednak był. Ale nie mi oceniać. A ztym to masz racje, uczymy się całe życie i jeszcze wiele nas zaskoczy...

Gość minio mini
247-oo fak:)

Gość minio mini
zaczynamy od tego że to postanowiłysmy-a czemu Wy chcecie zmienic -co Wam nie pasi?

Moje zycie to rutyna. Każdy dzień to samo, wszystko to taki pospolite i codzienne :(

Gość monika2010
ja mam prace(chce sie przenies do innego dzialu bo tu same baby z ktorymi niebyt dobrze sie pracuje) to moj 1 cel,ale musze isc najpierw do kierownika zeby poprosic o zmiane,byl nabór itp.w tym roku skonczylam studia:)jestem panią magister:)poza tym jestem sama...nie mam stalej paczki,nie imprezuje,czasem tylko wyjde...nie mam faceta chociaz jestem podobno atrakcyjna...ale to przez to ze nie mam gdzie go poznac no i to ,że jestem niesmiala:( boje sie nawet usmiechnac do przystojniaka ktory sie na mnie gapi w tramwaju czy ulicy:( codziennie tylko:praca,autobus,dom ...itp.w domu pomagam mamie,komputer i spanie i tak dzien w dzien.........chce zmienic zycie,poznac kgoos,zakochac sie:(

Gość niech zgadnę
zabrzmiało optymistycznie też chciałabym mieć coś koło 250 lat i nadal kochać życie ;-)

Gość minio mini
nivea -a masz faceta/? monika -jejku ;laska pobujaj sie gdzieś ja w twoim wieku latałam jak dynamit,było fajnie:)

Gość minio mini
no ale nie byłam pania magister-:)szacun hehe

Gość monika2010
noo ale co??ja mieszkam w malej wiosce....do pracy jeżdzę do duzego miasta...niby chcemy tutaj z siostą wynajac mieszkanie....ale nie wiem czy to dobry pomysl?i tak nie mam gdzie tu z kim wyjsc:( a siostra ma faceta,studia i prace wiec nie bedzie ze mna wszedzie chodzic:(

Gość minio mini
to wyjdziesz sobie z koleżanką jakąs - nivea-tez teraz od 3 lat mam faceta.ale nie czuje rutyny,tylko ta praca.. brakuje mi tylko koleżanek

Gość monika2010
zazdroszcze wam facetow

Gość minio mini
monika-:) co Ty gadasz.sama niedługo bedziesz miała,to zobaczysz,ze to trudne tak sie doszlifowywać,same kompromisy na codzień:)ale najpiekniejsze jest jak wyglądasz jak potwór z pms - a on ci mówi żejesteś ładna -bezcenne;;)