Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarek_

Pomocy, ,krosty, penis, zona

Polecane posty

Gość Czarek_

pomocy, co mam zrobic. powiedzialem ze bylo tak, ze mialem wazna wizyte w pewnym zakladzie. szczerze jak bylo: pojechalem do takiej studentki na 2 godziny. za pieniadze, wybzykalem ja, a ta idiotka, ugryzla mnie w penisa jak zlalem sie na nia (tzn lekko to zrobila ) ale jest slad!!!!! dzis mam urodziny i moja bedzie chciala mi zrobic dobrze, zauwazy to co mam zrobic????? na penisie widac???? jest kaplica!!!!

Gość niech zgadnę
kolejna nędzna prowokacja siedzisz, zacierasz ręce i czekasz na posty typu jak mogłeś ty h........uju kiepskie

Gość Czarek_
ale co mam zrobic, idzie jakos to nie wiem tym pudrem zrobic czy co???? on mnei szczypie a najgorsze ze poprostu widac... a ja z nia po slubie 4 lata ona mysli ze kocham nadzycie..... tzn. kocham ale male skoki w bok sie nie licza...

Gość oooo oooo
Nie odróżniasz krost od śladów po ugryzieniu?? :o

Gość Czarek_
zamkiem od spodni? w sumie to ma sens, ale juz na sama mysl az mam ciarki ale kurde jest kaplica wiec musze to zrobic! albo myslalem tez ze ogole penisa, niby ze na wieczor i zawolam do niej cos w stylu "cholera, ała, " - co sie stalo? -zacialem penisa, chodc zobaczyc, szybko przynies plaster ona sie brzydzi krwi, wiec nei bedzi eogladac!!!! dzieki stary !!!!!!!

Gość Czarek_
a wy mieliscie tez takie wtopy jak ja ziomki?

Gość monika2010
kara za grzechy musi byc;) dobrze ci tak;)

Gość Czarek_
odezwala si eporzadna, a kto teraz nei zdradza, nei ma tego w domu jest u sasiadki:):)

Gość no doskonalą się
ta teraz to radźcie :D hmmmmmmm ,zaskocz żonkę kochasiem z agencji;) niech kobieta sobie poużywa:D w sumie to i tak byle co w łóżku ma a tak może coś nowego doświadczy:D

Gość Czarek_
i w tym wlasnie caly sukces, ze ja krotka trzymam, nie wychodzi nigdzie, sprzata, robi obiady, taka dobra myszka:) wiec dba o dzieciaka, ow szystko w domu:) a ja niby pracuje duzo i nie ma mnei w domu wiekszosc czasu

Gość Czarek_
jzu kiedys wtope zaliczylem, taka dupa co sie z nia spotykalem, a calkiem fajna, szatynka, piwne oczy, zgrabna cholernie i duze cycuszki, pyszna:) bylem u niej a ta idiotka wlozyla mi do plaszcza swoje mokre seksi koronkowe mokre majteczki oraz karteczke, ... marze o TObie, chce sie z TOba pieprzyc... i oczywiscie moja zona jak wszedlem do domu, pyta si eco mam taka napchana kieszen:) a ja ze nei wiem, podeszla, zajrzala, zrobila sie zielona jak sciana:) i jej powiedzialem ze ladnie jest rozbita, ze to dla niej karteczka i kajteczki!! a ona ze sa wilgotne:) to powiedzialem ze je polizalem zeby moja slina mogla przylegac do jej pip ki :):) dobre co:)

Gość niech zgadnę
aż mi Cię koleś żal, tak się nudzisz przytuliłabym Cię do piersi ale mam taką płaską klatę ;-)

Gość Czarek_
dobra buraczyny spadam bo nie rozumiecie powagi sytuacji to sami siedza co w wawie pod krzyzem stali troche kochani ameryki, troche sprytu i zabawy a nie monogramia i nudy... jak nie ruch.... to cie ruch ... pamietajcie o tym peace bracia i szmaty!

o fuck... życzę Ci, żeby następnym razem dupa odgryzła Ci tego korniszonka, wtedy nie będziesz musiał się już tłumaczyć:D palant