Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panic

przeprowadzka w Warszawie

Polecane posty

dziewczyny..pomocy! poszukuję firmy transportowej, która pomoże przewieźć wszystkie rupiecie z jednego miejsca na drugie, dobrze byłoby gdyby nie była zbyt droga, a już rewelacyjnie gdyby przy okazji oferowała również kartony, w które będę mogła to wszystko popakować, na razie znalazłam firmę AbloTrans, które te moje wymagania spełnia, czy może któraś z was korzystała z ich usług i potwierdzi to, że ta firma na prawdę jest taka dobra? z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Gość dreama
Każdemu kto planuje przeprowadzkę mogę polecić firmę Japa&Co. Działają także w Warszawie, także na pewno Ci pomogą. Są niezastąpieni nie tylko przy przewożeniu rzeczy. Załatwią Ci nawet kartony. Możesz na nich liczyć :)

Jeżeli nadal ktoś szuka dobrej firmy do przeprowadzki to najlepszym wyborem będzie JAPA & CO. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Pomogą spakować, przenieść, wypakować. Zawsze służą pomocą. Można na nich polegać.

Gość gość
a po co ci te rupiecie ?

Gość gość
wywal to

Gość gość
W tym roku przeprowadzałam się z Sochaczewa do Warszawy. Skorzystałam z usług firmy www.qpackprzeprowadzki.pl, która oferuje pomoc w przeprowadzkach na terenie kraju i zagranicą. Wszystkie moje rzeczy dotarły bezpiecznie do celu.

Gość gość
Przeprowadzka często przysparza wielu problemów. Ciężko jest czasami przewiezc wszystkie produkty z miejsca na miejsce. Warto w tej sytuacji zdecydować się na https://reloplanet.com/ - to firma, ktora z latwoscie przewiezie wszystkie Twje rzeczy. Dzięki nim nasza przeprowadzka okazala si ebyc calkiem przyjemna!

Możesz skontaktować się z firmą www.przeprowadzkibiurowe.com. Myślę, że będą Ci w stanie pomóc. W zeszłym roku pomagali nam w przeprowadzce biura i nie mieliśmy żadnych problemów.

Gość valerie25

Wiki przeprowadzki - szybko, sprawnie i bezpiecznie 😉 byłam bardzo zadowolona z ich usług a co więcej zapłaciłam bardzo atrakcyjną cenę dlatego polecam 

Gość valerie25

Wiki przeprowadzki - szybko, sprawnie i bezpiecznie 😉 byłam bardzo zadowolona z ich usług a co więcej zapłaciłam bardzo atrakcyjną cenę dlatego polecam 

Gość lisco

Dobre ceny i super podejście do każdego klienta mają Japa&Co. Jeżeli chodzi o przeprowadzki to są profesjonalistami w każdym calu. Pomogą Ci ze wszystkim, do tego są super sympatyczni, także wszystko przebiega w miłej atmosferze. 

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzoną firmą zajmującą się przeprowadzkami na terenie Warszawy i okolic polecam skontaktować się z www.qpackprzeprowadzki.pl Mają niezłe ceny i działają bardzo sprawnie.

Gość Kornelia

W Warszawie skorzystałam z Wiki przerpowadzki i wszystko poszło bardzo sprawnie. Nie mieliśmy żadnych problemów ani nieporozumień. 

Gość amore mio

Ja mogę polecić tę firmę: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Są super zorganizowani, także cała przeprowadzka przebiega błyskawicznie i bez większych problemów. No i co ważne - bardzo dbają o wszystkie rzeczy, na pewno nic nie zostanie uszkodzone podczas przewozu.  

Gość Gość
4 minuty temu, Gość amore mio napisał:

Ja mogę polecić tę firmę: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Są super zorganizowani, także cała przeprowadzka przebiega błyskawicznie i bez większych problemów. No i co ważne - bardzo dbają o wszystkie rzeczy, na pewno nic nie zostanie uszkodzone podczas przewozu.  

Ta firmą to jacyś d e b i l e skoro reklamują się na kafeterii. Myślicie że nikt nie widzi że sami to piszecie? Ale z was dzbany.

Gość eliza

Jak ktoś jeszcze szuka to polecam Wiki przeprowadzki. U nas się super sprawdzili. Kontakt z nimi to czysta przyjemność, idzie się dogadać i chcą pomóc 🙂 nasze rzeczy dotarły oczywiście w nienaruszonym stanie. Wszystko sprawnie

Gość miracle

Japa&Co jest przecież jedną z lepszych firm, która zajmuje się przeprowadzkami. Zresztą można po prostu poczytać opinie o nich, żeby się przekonać, że warto z nimi współpracować. 

Japa&Co jest faktycznie najlepszą firmą, która może zająć się przeprowadzką. Chłopaki ogarną wszystko, czy to jest firma czy małe mieszkanie. Są bardzo pomocni i zawsze świetnie przygotowani. Mogę ich polecić z czystym sumieniem.