Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniaraaaaa

Najlepszy danie: makaron z... ?

Polecane posty

Gość makaroniaraaaaa

waszym zdaniem z czym najlepiej smakuje makaron, z jakim sosem a może z czyms innym?

Gość dfgnjghm,
z oliwa, czosnkiem i bazylia (swieza) (i z brokulami) z sosem pomidorowym z sosem smietanowo-serowym z brokulami i z jakims sosem w salatce z wedlina, serem zoltym, papryka, ogorkiem i majonezem

Gość szczerze mowiac cos
makaron+ pesto makaron- owoce morza z czosnkiem i sola usmazone na oliwie z oliwek makaron + sos z pomidorami z puszki z oliwa z oliwek+przyprywy

Gość Babka ze śliwkami
Ze szpiankiem i sosem pomidorowym :)

Gość makaroniaraaaa
mam mielone z indyka, pomidory w puszce i koncentrat, bedzie cos z tego dobrego?

Gość z kielbasa smazona i cebula
oczywiscie pokrojone

Mój robi tak bolognese, z dużą ilością przypraw. Daje cała paczkę mielonego i litrowy słoik koncentratu. I dużo czosnku. Mniam.

Gość szuru-buru
z ketchupem :P mniammmm :D

Gość traktuj mnie dobrze
Ze szpinakiem! :)

Gość Margeritta11
1. Makaron z sosem pomidorowym, z mięsem. 2. Makaron z jajkiem i szynką.

Gość aha i achh
Prosze o przepis na sprawdzony przez was osobiscie makaron ze szpinakiem.

Gość zielonowitkowski ski
ZE SZPINAKIEM, CZOSNEKIM SEREM GORGONZOLA I SMIETANĄ!!!!!:D:D

makaron taki grubszy nie taki do rosolu :) no i ugotować.. odcedzić i od razu dodać.. podsmażoną wczesniej szynke w kostke.. i ile osob tyle jajek rozbitych wymieszanych z natką pietruszki.. i wlać do tego odcedzonego makaronu - gorącego .. i to się tak pięknie zetnie :) mm pychotka.,. oczywiscie jajka posolic i popieprzyc

Gość kochamszpinak
oczywiscie ze szpinakiem, podaje rewelacyjny przepis ; makaron pene, taie rurku puste w srodku ugotowac przyrzadzic szpinak tak jak sie najbardziej lubi- ja przyrzadzam go z jajkiem i przyprawami, czosnek, wegeta, sol pieprz pyszny jest do tego sos ; smietana i mleko, i przyprawy, sol piperz bazylia czosne, aby sos byl gestszy ja zaklepuje go maka, no i starty zolty ser. masakran dajecie na talerz porcja szpinaku na to, polewacje sosem beszamelowym i na wierz zolty starty ser... pycha az sie glodna zrobilam hihi ;p

Gość truskawkowapolewa
Ja jestem wielką miłośniczką makaronów. Bardzo często gotuję go sama w domu. Wtedy najczęściej przyrządzam go z sosem pomidorowym. Niedawno jednak wybrałam się na kolację z przyjaciółmi do restauracji Scandale Royal w Krakowie i tam próbowałam makaronu ze świeżym szpinakiem i gorgonzolą. Musze przyznać,ze takie połaczenie bardzo mi posmakowało.

Ja ostatnio wiele naprawdę fajnych przepisów znalazłam na blogach kulinarnych i np. na stronie makaronu Lubella. Kupuję często lubella Inspiracje szczególnie cannelloni z twarożkiem lub muszelki z nadzieniem szpinakowym...pycha. polecam. makaron dla mnie rewelacyjny.

Gość Makaron z magii,
albo z keczupem. Tez dobre Malaron z bialym serem i cukrem - pycha.

Gość Makaron z magii,
Makaron tuczy i to bardzo

Gość brumkaa
jeśli o mnie chodzi to makaron jest dobry zawsze, w każdej postaci, co do kaloryczności to zależy na jaki makaron się zdecydujemy na pewno pełnoziarnisty jest mniej kaloryczny.

Gość gość
Makaron nie tuczy o ile będzie np. z semoliny, która jest zdrowa ma sporo witamin, dużo białka, niski indeks glikemiczny , bardzo dobre włoskie makarony właśnie z semoliny ma primo gusto. Poza tym podawane z nietłustym sosem , z warzywami będzie jeszcze zdrowszy.