Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymiekam

Znowu niefart

Polecane posty

Gość Wymiekam

Ja mam chyba jakiegos niefarta do kobiet. Co kolejna znajomosc, to gorsza od poprzedniej. Spotykalem sie z pewna dziewczyna, ktora niby byla stanu wolnego, bylo sympatycznie, milo, wydawalo sie przez krotki moment, ze moze cos z tego byc, a ona mi ostatnio wypalila, ze sie kilka lat temu ohajtala z jakims "brudasem" dla kasy i po krotkim okresie czasu rozwiodla. Jak sobie pomysle, ze mnie oszukiwala i miala w pizdzie "czarnego bolca", to az mnie mdli.

Gość życie mnie wyruchało

Gość fart- z ang. pierd

Gość Wymiekam
"Brudas" to taki czarnoskory osobnik, ktory zalicza panienki i porzuca.

Gość Znawca temete
Czy to nie był ten znany Simon Mol? 7dni.wordpress.com/2007/.../afrykanin-swiadomie-zaraza-hiv/

Gość Wymiekam
Ta dziewczyna wyszla za maz dla kasy za czarnoskorego obcokrajowca. Masakra jakas. Ide sobie zrobic badania na choroby weneryczne i HIV.

Gość do Ewa;)
A ty co, lubisz byc zapychana przez murzynskie nasienie?

Gość Znawca temete
móżyny lubić białe miensko :p

??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moj maz nie jest polakiem wiec kurwa wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do Ewa;)
No i co z tego, ze twoj maz nie jest Polakiem? Pusta jestes jak murzynskie pento.

to to, ze jak czytam rasistowskie wypowiedzi to szkoda mi was i tyle, polowa lub wiecej stad samotni, rozwiedzeni albo nieszczesliwi wiec...nie rozumiem rasistow i nie lubie ich i tyle i w sumie to leje na to co piszecie milego dnia

Gość do Ewa;)
A ja leje cieplym moczem na ciebie. Jakbym sie dowiedzial, ze moja kobieta ohajtala sie z jakims czarnuchem dla kasy, to kopnalbym ja w dupe z wiezy Eiffla.

Gość Stanisława z Wrocławia
Murzyny mają największe pauki.

Co za roznica jaki kolor* miala skora... zrobila dla pieniedzy cos co ja skresla w oczach wiekszosci mezczyzn :o

Gość Baby sa glupie!!!
Dajcie spokoj, dla pieniedzy wziac slub z jakims fagasem. Ta dziewczyna, to jakas pusta lalka. Szkoda tracic czas dla takiej.

Gość jhgjhgjhghj
jest w warszawie zlota zasada, ruszane , uzywane przez czarnych, tego nie ruszaj, bo malaria!

Gość ritapawwlow
Tylko ludzie z bardzo niskim poczuciem wlasnej wartosci są rasistami. Czlowiek pewny siebie,znający swoją wartość, jest pokojowo nastawiony do innych ludzi. Agresja, zazdrość, oczernianie innych pojawiają sie wtedy, gdy dany osobnik czuje sie zagrożony/niepewny. Wniosek stąd taki, że autor wypowiedzi cierpi na zajebiste kompleksy.

Gość Bialy czlowiek
laski uzywane przez Murzynow sa spalone na starcie 🖐️

do EWA . -ales ty glupia babo az zal hahaha. czy on obraza twojego chlopa ? nie!! tylko tamtego bylego swojej laski, wiec ma prawo sie wkuriwac bo mzoe miec hiva czy jakies inne gowno. kto wie co przeniosl ... łee

Gość asdasdasdsadsadasd
seks z murzynem to zoofilia