Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mix12

czy kiedykolwiek udało się wam spotkać w realu z kimś poznanym na forum?

Polecane posty

Gość mi sie udało spotkac :)
Nic nie mam do ukrycia przed moim partnerem, wie że czasem piszę z tamtym, ale nasz kontakt i tak jest już coraz słabszy, nic nas nie łączyło, to było tylko spotkanie i smsowanie czy też rozmowy na gg. A w związku najważniejsze jest zaufanie.

Wiecie co tutaj bywam od 3 lat i jak z jedną dziewczyną rozmawiałem na skajpa ,zona weszła w rozmowe.( nie spodziewałem sie) i reakcja z jej strony była natychmiastowa.ROZWÓD.Lecz po 7 dniach udalo mi się ja przekonać ,ze to tylko nic nie znacząca rozmowa.Juz wiecej nie dążylem do takich rozmów.A tutaj przebywanie jestem stale krytykowany.pytałem na mailu tutaj facetów ,wszyscy odpowiadali jednakowo ZAKAZ.

Gość a rozmawialiscie o czymś
czego zona nie powinna uslyszec?

Gość tak........
Tamto sie juz skończyło- ale nasze małżenstwo też. Zaczął samotnie wyjeżdżać na weekendy ( 1 raz w m-cu), kombinować i kłamac , od razu się zorientowałam że cos nie gra. Próbowałam rozmawiać ale się wypierał. Załozył hasła w komputerze. Nasza rodzina sie rozpadała - a on dalej kłamał, że nikogo nie ma. Udowodniłam mu , ze kłamie, czarno na białym- mam rozwód z jego winy. Bylismy normalnym małżeństwem, kochałam męża - i wydawało mi się , że on mnie tez. Zycie pokazało , że się łudziłam. Jest teraz wolny- chyba nie spotyka się z tamtą kobietą. Ona też była mężatką .

Mix --> powiedz, czy twojej żonie czy przyjaciołce to by nie przeszkadzało, bo mi sie nie chce czytać wszystkiego od początku

mix12 daje temat do ulubionych jak jeszcze będzie istniał.narka .Dobranoc.Wczesny wyjazd eliminuje mnie do dalszej rozmowy.:(

Koliberek moja żona o tym nie wie ale myślę że to by jej przeszkadzało, nie zamierzam jej o tym mówić. Jestem tu ponieważ mam swoje powody ale nie będę się o tym rozpisywał i w całym wątku też nic na ten tem t nie ma. J poprostu czegoś szukam jeszcze sam do końca nie jestem pewien czego ale czas pokaże co z tego będzie może poprostu nic

Gość tak........
Moj przykład pokazuje , ze to moze być niebezpieczne dla małżeństwa- ale pewnie zalezy to od człowieka. Mój mąz przekroczył wszelkie granice i to własnie usłyszał w sądzie w uzasadnieniu wyroku. Usłyszał także to , ze gdybym ja tak postępowała to uwazałby to za bardzo naganne i niedopuszczalne. Takie wnioski sad wyciągnał z jego zeznań na rozprawie i ja się z tym zgadzam- gdybym ja tylko rozmawiała z jakims facetem przez internet mój mąż uznałby to za zdradę, dla siebie był bardzo wyrozumiały.

Jestes tego pewien napewno, watpię w to zeby ja to nie obchodziło. Ja sama przez to przechodze to wiem co to znaczy:( To jest jednak twoja zona ktorej slubowałeś milość wierność itd

mix12-- spróbuj jej pokazać z kim rozmawiasz i pozegnasz sie na zawsze z swoim tematem.Uwierz mi z własnego doświadczenia

Gość ja tam wiem :P
spać !

Tu nie codzi o temat tylko o popieprzone życie, a temat to swojego rodzju poszukiwanie czzegoś a może nawet niesty kogoś kto wie, tak jak napisałem co będzie czas pokaże niczego nie oczekuję jestem tu bo mam taką ochotę

Mix ---? każdy może być tutaj jak ma ochotę, to jest tylko rozmowa z kimś a nie spotkania w realu a to są dwie rozne sprawy

Gość jeszcze bywacie

Gość jeszcze bywacie
Koliberek35-- a jeśli między dwojga osob tutaj zaiskrzy,sądzisz,ze nie dojdzie do potajemnego spotkania??

Pomarańcza --> to tylko zależy id obydwoch stron czy tego chcą:) i czy sumienie im pozwoli na to czy nie zdradzą swojej np, kochanej osoby