Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

ktory z panow zakonczyl zwiazek dla innej panny i teraz tego zaluje i chce wroci

Polecane posty

po jakim czasie zrozumieliscie ze kochacie byla?

Gość egipskastella
dlaczego chcesz, zeby twoj ex wrocil do ciebie? w koncu z jakis przyczyn konkretnych rozstaliscie.

nie jestem dzieciakiem dla twojej wiadomosci... nie poweidizalam ze cche zeby do mnie wrocil... ze go przyjme chce wiedziec czy oni zaluja ze rozwalili cos porzadnego dla nowo poznanej panny a to wielka roznica

Gość egipskastella
skoro nie zalezy ci na nim, to skad to pytanie? :D oczywiscie, ze nie zaluje poki z nia jest.

Gość Może wątek się rozwinie
i napiszą jacyś Panowie. Też jestem zainteresowana tym tematem. Wszystko jednak zależy od konkretnej sytuacji danego faceta. Jeśli nie powiodło się z inną panną i ogólnie nieciekawie mu się wiedzie to może i kto wie,że myśli o powrocie. Niektórzy muszą mieć czas na przemyślenie. Znam parę takich par ,które do siebie wróciły. Myślę,że kto zawalił sprawę czyli zakończył związek dla innej i chce wrócić to inicjatywa powinna wyjść z jego strony.Ja właśnie czekam na taki gest, chociaż nie wiem jak bym zareagowała.

Gość Może wątek się rozwinie

Gość Oni chyba wiedzą

Gość facet na forummm
byłem w związku z kobietą ponad 3 lata. odszedłem dla innej . i niczego nie żałuję, to była słuszna decyzja. Za 3 miesiące bierzemy ślub, jestem szczęśliwy. Myślę, że jak facet odchodzi , to odchodzi, bez rozmyślania, żałowania itp, ja tak miałem

Gość Oni chyba wiedzą
Tylko im jest ciężko do tego się przyznać.

Gość Jeśli mężczyzna
jest młody i jest krótko w związku nap.3 lata jak powyżej ,to tacy raczej nie żałują. Mój znajomy rozwiódł się po 20 latach dobrego życia ,bo mu zapachniała inna. Był w innych związkach ,ale mu się zawsze nie układało i nadal jest sam to chyba taki może żałować ,że wszytko rozwalił i sam nie ma żadnego życia. W pewnym wieku i z bagażem nie da się cudów zdziałać. Tacy chyba żałują .Czytając ten temat miałam na myśli ,że autorka ma namyśli poważny długi związek a nie tam jakieś drobniejsze sprawy ludzi młodych 30 paro letnich , którym się nie powiodło i układają sobie życie na nowo. Młodym jest zawsze łatwiej wejść w nowy związek.