Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaKlaudia

Oryginał czy podróba?

Polecane posty

Gość PaulinaKlaudia

Witam serdecznie Mam mały problem nie ukrywam, że dotyczy on oryginalności perfum. Znalazłam na allegro perfumy Giorgio Armani Code 50ml w cenie 175zł i nie wiem czy są to perfumy oryginalne gdyż inni allegrowicze wystawiają swoje produkty w bardzo zróżnicowanych cenach (zaczynając od 160 kończąc nawet na kwocie 300zł za 50ml!!) Oczywiście odwiedziłam stronę Merlin.pl niestety tam cena tych perfum wynosi 230zł.... Mam wiec mały dylemat czy skusić się na zakup owych perfum gdzyz nie chcę być zrobiona w tzw "bambuko"... Bardzo proszę o pomoc w dokonaniu decyzji bądź podesłania mi stron na których ewentualnie mogę kupić oryginał i nie śmierdzieć podróbą Będe niezmiernie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam gorąco w ten chłodny dzień

powiem tak: na allegro zdarzają się okazje, bo sama po ostatnich świętach bożonarodzeniowych wystawiłam swój i męża prezent w postaci wód toaletowych. Nam te zapachy już nie odpowiadały (od lat te same na gwiazdkę) więc postanowiliśmy je sprzedać. Zależało mi na sprzedaży szybkiej, więc zamiast ceny sklepowej 250-270zł dałam 100zł na kup teraz. ale za wiele takich aukcji raczej nie ma jak podejrzanie tanio - to albo tester, albo podróbka