Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironia com

były -----pojednanie!?

Polecane posty

Gość ironia com

nie długo minie 2 rok jak się rostaliśmy....byłam zła na niego strasznie zerwał ze mną dla innej dziewczyny z którą teraz nie jest ma inną...znienawidziłam go za to ze mnie zostawił,nawet nie potrafie teraz tego opisac bo zrobił to dosc chamsko jeszcze w okresie w którym jego wsparcie było mi najbardziej potrzebne ale poradziłam sobie ze wszystkim :) i tez duzo zrobiłam rzeczy dla siebie, a najwazniejsze to ze zakochałam się tez:) przez te dwa lata zero kontaktu tylko raz po roku jak napisałam maila ze wysłałam mu płyty jego,odpisał na niego co było dla mnie szokiem ale po mailu było widac jego skruche chęc odnowienia kontaktów ja oczywiscie nadal byłam zła i nic nie odpisałam,przyczyną było tez to ze w tym okresie był sam wiec bałam się ze chce w ten sposób wrócić...byliśmy razem 6lat to duzo czasu ,teraz gdy mineła złosc to wszystko wydaje mi się głupie co było...chciała bym odnowić z nim kontakt ale tylko kolezeński typu od czasu do czasu co u ciebie? czy to bedzie dobre...?? nie odbierzcie tego ze chce np. do niego wrócić,zawsze go lubiłam ba nawet kochałam(kiedyś) moje przyjaciołki stwierdziły ze to złe i to bedzie wygladało jakbym mu wybaczyła tylko ja mu wybaczyłam!

Gość bum fum
mozesz spróbować jesli mu wybaczyłas ,tylko czy jak to zrobisz to wszystko moze wrócić...i co bedzie wtedy 2lata to krótki czas jak dla mnie...