Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guśka111

Co zrobić??

Polecane posty

Gość guśka111

Proszę dziewczyny porozmawiajcie ze mną, bo jestem totalnie załamana siedzę i mam pustkę w głowie nie wiem co zrobić. Jest mi bardzo ciężko. Kilka godzin temu dostałam wiadomość SMS o treści: ' Kacper Cię zdradza, otwórz oczy". I nic więcej. Imię się zgadza więc nikt przez pomyłkę mi tego smsa nie wysłał. No chyba, że ktoś żarty sobie stroi wiedząc, że za dwa tygodnie bierzemy ślub. Ale daje to do myślenia. I nie wiem co zrobić. Czy olać czy drążyć. Oddzwaniałam na ten numer, ale nie mogę się dodzwonić. Numer nie odpowiada ktoś wysłał smsa i wyłączył telefon. A ja nie wiem co mam o tym myśleć. Ślub już niedługo. Nie wiem czy mnie zdradza czy to jakiś głupi kawał jest mi przykro. Kacper jest w tej chwili w pracy. I nie wiem czy jak przyjdzie za niedługo to mam o to pytać. Boję się, że jeśli ktoś to wymyśla to straci do mnie zaufanie, bo to ja mu nie ufam. Nigdy nie dał mi powodów do myślenia, że może mnie zdradzać. Jesteśmy razem 4 lata, znamy się jeszcze dłużej. Porozmawiajcie ze mną, bo nie mogę sobie znaleźć miejsca. Nie daje mi to spokoju. I nie wiem jak się zachować co zrobić.

Gość Miss Cole
Ja bym na razie nic mu nie mowila, ale moze warto wziac go na obserwacje. Takiego smsa napisal ktos albo dla glupiego zartu, albo jakas zazdrosna panna, albo ktos zyczliwy. Sproboj zadzwonic na ten numer z innego numeru i zobaczysz kto odbierze. Jak nie teraz to jutro.

Gość guśka111
Cały czas dzwonię, ale sęk w tym, że nie nikt nie dobiera, a po prostu telefon jest wyłączony. I nie wiem jak odbierać tego smsa. Najgorsze, że ślub już niedługo, a ja nie mogę czekać do ostatniej chwili przecież. A teraz już nie mam takiej pewności co wcześniej. Lampka mi się zapaliła i nie wiem jak to rozwiazac

Gość wiesz co ci powiem...
ja bym mu pokazała tego sms...jeżeli zaczął by mówić ze mu nie ufasz powiedz ze ufasz i dlatego mu go pokazujesz, jeżeli bedzie odwracał kota ogonem, znaczy ze coś jest na rzeczy...

Gość KKKaty
Zdradza Cię i tyle... weź go na obserwacje a na pewno coś wyjdzie...

Gość guśka111
Chyba tak zrobię, bo jeśli nie od niego to od nikogo niczego się nie dowiem. Sms to tylko sms żaden dowód. W duchu wierzę, że to tylko głupi żart, ale muszę być ostrożna i na wszelki wypadek trochę uważniej na niego patrzeć. Za pół godziny już wróci. Denerwuję się:(

Gość mastodontt
a masz jakies zazdrosne kolezanki?? chyba ze to jakas laska od niego zpracy co leci na niego no bo skad by miał ten ktos Twój numer ??

Gość wiesz co ci powiem...
a może jakaś zazdrosna lafirynda chce wam namieszać...pamietaj zeby w razie czego trzymać dystans

Gość mastodontt
dziwne to ze akurat teraz 2 tyg przed ślubem ktoś to wysłał albo ktoś chce zebys nie zmarnowała sobie życia bo cię faktycznie zdradza albo cie nie lubi i robi sobie jaja z ciebie jedno z dwóch napewno. albo odpisz na tego smsa - tak wiem ze mnie zdradza ale to nic nie szkodzi bo ja jego tez i tyle niech jakis swirus ma za swoje

Gość guśka111
W pracy raczej nie pracuje z samymi facetami. Ale wiadomo, że jak ktoś chce zdradzić to wszędzie znajdzie się okazja. Jednak on zawsze po pracy przychodzi do domu. Cieszy się z tego ślubu tak jak i ja nawet wieczoru kawalerskiego specjalnie nie chce, bo mówi, że najlepiej mu ze mną i chce wszystkie chwile ze mną spędzać. W ogóle nie mam podstaw by go posądzać o zdradę tylko ten jeden sms

Gość mastodontt
to jak nie masz podstaw, każda chwile spędza z Tobą itd to ktoś cię chce wkurzyć i zasiać nutkę niepewności ktos musi cie nie lubic moze np ktos w jego rodzinie cie nie lubi albo ktos w twojej nie lubi jego ?

Gość guśka111
W duchu to może ktoś nas nie lubi. Ale nikt nam tego wprost nie powiedział. Nie mam wrogów z nikim nie jestem w rodzinie w konflikcie. Ale może ktoś tam nie darzy nas sympatią i chce nam zepsuć wszystko

Gość nic mu nie pokazuj
tylko sprawdz jego maila, nk i telefon

tez jestem zdania zeby nie pokazac...facet moze byc dobrym aktorem , ja tak mialam ....moze po sobie nc nie dac poznac, sprawdz meila telefon, nk, facebook albo stary sposob, sledz go..........

Gość guśka111
Naprawdę mówicie poważnie? miałabym go śledzić? Myślałam, że mi tu powiecie olej sprawę na pewno to nic takiego. A teraz zaczynam się naprawdę martwić. Śledzić go nie będę, ale chyba zamiast kombinować najlepiej będzie porozmawiać. Raczej wiem kiedy kłamie. Do tej pory to był dla mnie kochany i zawsze był szczery. Ale telefon mogę sprawdzić. Chociaż nie sądzę by coś miał do ukrycia w nim, bo on ma darmowe i często biorę jego telefon by gdzieś zadzwonić, a on nie protestuje gdyby miał coś do ukrycia to by raczej mi go nie dawał ot tak. Sama próbuję go usprawiedliwić, ale pewności nadal nie mam. Więc chyba zastosuję się do waszych rad na wszelki wypadek

ja bym sledzila ale nie chce namawiac do zadnych glupot hahah jak uwazasz ze by cie nie oklamal gadaj z nim, ty go znasz lepiej

Gość guśka111
Dobra wrócił. Jeśli będę potrafiła to nic mu nie powiem, ale nie wiem czy to nie będzie ode mnie silniejsze.