Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jo....

Ciaza we Francji / forum dla ciezarnych i mamus

Polecane posty

wtajcie wlasnie dowiedzialam sie , ze jestem w ciazy :) troche w szoku jestem , ale bardzo sie ciesze szukam dziewczyn z Fr ciezarnych lub mamus , ktore mogly by pomoc troszke wyjasnic jak to wszystko tutaj wyglada :) ja sie przeprowadzilam niedawno do innego miasta i nie znam tutaj nikogo jeszcze tak wiec szukam rowniez znajomych :) moze sa kobietki z okolic lub samego Montpellier ?? z checia umowilabym sie na kawke i ploty .... pozdrawiam serdecznie i liecze na to , ze bedzie jakis odzew :) z tego co widzialam nie ma forum dla ciezarnych i mamus we Fr .... ale moze zle szukalam ?? pozdrawiam

sadzac po twojej dennej wypowiedzi to jestem mniejsza idiotka od ciebie :) pozdrawiam

Gość ja widac po suwaczku
to "zaciazyla" ponad 3 lata po slubie a nie "ledwo co" wredna pomaranczo :D Ja nie we Francji,ale moze jakies mamuski sie odezwa. A jesli nie to mozesz sprobowac na Ciaza, Porod,Macierzynstwo

dzieki :) szkoda , ze nie z Fr ... a poprzedni "mily " post dalam do usuniecia skad sie kurde takie ludziska biora ?? pozdrawiam :)

Gość dzieci to skarbbbbbbbbb
JO gratulacje;))

Gość PLFR
hej ja kiedys mieszkalam w Montpellier przez 7 lat, wiec znam dobrze okolice, teraz mieszkam w Paryzu, no i nie jestem jeszcze ani w ciazy, ani mama, ale coniecos o tym wiem. Po pierwsze gratuluje! Po drugie, wybralas juz szpital/klinike gdzie bedziesz rodzic? Na pewno sa forum rozne dla ciezarnych, ale po francusku...

dzieki dziewczyny za gratulacje :) ja sie niedawno tutaj sprowadzilam i nie znam tych szpitali ... nie wiem , ktory lepszy .... narazie jade do Pl ( juz jutro !!! ) , a po powrocie zapisze sie do lekarza no i zaczne dzialac hehe w kazdym razie kazda inf. mile widziana :) wiesz moze gdzie spotykaja sie tutaj polacy ?? na pewno sa :) tylko gdzie hehe

Gość Margolcia_i_juz
Zajrzyj na forum dla mamus z Francji: emigrantki.com Pozdrownienia z regionu PACA. 🖐️

Gość wyspiarkaaaaaaaaaaaa
Jo gratulacje ;))

Gość wyspiarkaaaaaaaaaaaa
Hej Jo;)) Weszlam na kafe bo szukam informacji na temat dofinansowania mlodego studenta,ale kafeteria mnie porazila swoja ..kultura..przeczytalam kilka topikow i zonk. A u mnie do przodu... Pochwal sie syn czy coreczka;)) pozdrawiam

Jo - 🖐️ Przede wszystkim serdeczne gratulacje !!! :) Nie wiem czy Cie dobrze kojarze ;)... ale chyba przez jakis czas z nami pisalas ... na innym portalu ;) ? Szkoda ze odeszlas :(... czasami sie zastanawialam jak sie Wasze losy potoczyly, a tu widze ze masz dobre wiadomosci :) Nasz topik nadal preznie ddziala, moze wrocisz ..? Pozdrawiam !

hej Rebecka :) wiesz co ja szczerze powiem nie mam pojecia o jakie forum chodzi ?? po mojej przeprowadzce troche sie poplatalo wszystko i pogubilam adresy niektore :/ ale z checia wroce do Was o ile mnie jeszcze chcecie :) podaj tylko moze na maila jak nie chcesz tutaj adres do was :) pozdrawiam asionek31@wp.pl

dziewczyny, przepraszam że ja wam tak z butami... ale może któraś w wolniejszej chwili pokusi się o przetłumaczenie Manau: La Confession. baaardzo ładnie proszę

Witam wszystkich :) Może znajdzie się tu ktoś, kto mógłby pomóc :) Od 8.01.13 będę we Francji (Orlean) na wymianie międzynarodowej ERASMUS, a jestem w 7 tygodniu ciąży. Będę w Orleanie coś około 5-6 miesięcy i potrzebuję na ten czas opieki medycznej. Ja mam kartę EKUZ, a mój tata pracuje we Francji na umowę o pracę, więc chyba jakoś mógłby mnie podpiąć pod ubezpieczenie. Jak się zabrać za to wszystko po przyjeździe do Orleanu i z jakimi kosztami muszę się liczyć? Pozdrawiam serdecznie :)